stanley Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Ja może idę obejrzeć walkę do knajpy... :gwizdanie: tylko byś chlał weź się do roboty właśnie, nie wiem kto Ci dał na dzisiaj wolne JA Ty też się chyć roboty [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 20:21_________________________________________________ Ale spamujecie... szkoda że przywrócili te katowickie... :polew: mogł to krolu usunąc w piz*u... Ty się tam lepiej zajmij swoją gianą sisters Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Ja może idę obejrzeć walkę do knajpy... :gwizdanie: tylko byś chlał weź się do roboty właśnie, nie wiem kto Ci dał na dzisiaj wolne JA Ty też się chyć roboty [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 20:21_________________________________________________ Ale spamujecie... szkoda że przywrócili te katowickie... :polew: mogł to krolu usunąc w piz*u... Ty się tam lepiej zajmij swoją gianą sisters Oglądam Mam talent a potem siadam do Gran Turismo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Ale spamujecie... szkoda że przywrócili te katowickie... :polew: mogł to krolu usunąc w piz*u... JA CIEBIE ZARAZ USUNĘ W piz*U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Ale spamujecie... szkoda że przywrócili te katowickie... :polew: mogł to krolu usunąc w piz*u... JA CIEBIE ZARAZ USUNĘ W piz*U Grozisz mi siata faka men ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 bez dymów mi tu, bo polecą kropki i temat do śmietnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 bez dymów mi tu, bo polecą kropki i temat do śmietnika :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 bez dymów mi tu, bo polecą kropki i temat do śmietnika ty pitaj na gliwickie mencie jeden :ranting1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 bez dymów mi tu, bo polecą kropki i temat do śmietnika ty pitaj na gliwickie mencie jeden :ranting1: nie wchodzę, tam bo boje się, że mogę jej przypadkiem skasować, a to by była prawdziwa strata... ;( ;( ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 bez dymów mi tu, bo polecą kropki i temat do śmietnika ty pitaj na gliwickie mencie jeden :ranting1: nie wchodzę, tam bo boje się, że mogę jej przypadkiem skasować, a to by była prawdziwa strata... ;( ;( ;( dla ciebie może i by była dla mnie nie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 bez dymów mi tu, bo polecą kropki i temat do śmietnika ty pitaj na gliwickie mencie jeden :ranting1: nie wchodzę, tam bo boje się, że mogę jej przypadkiem skasować, a to by była prawdziwa strata... ;( ;( ;( dla ciebie może i by była dla mnie nie :> bo ty nie masz w życiu żadnych wartości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 bez dymów mi tu, bo polecą kropki i temat do śmietnika ty pitaj na gliwickie mencie jeden :ranting1: nie wchodzę, tam bo boje się, że mogę jej przypadkiem skasować, a to by była prawdziwa strata... ;( ;( ;( dla ciebie może i by była dla mnie nie :> bo ty nie masz w życiu żadnych wartości... mam "Po trupach do celu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 gdzie jest krzyż!!!??? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 w ten niedzielny poranek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 P.S. Kędzior! Pobudka!!! :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 za Kędziora, Pucka i Stanleya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi