Pucek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Max, nic nie zrobię, pojeżdżę tak 2/3 lata i sprzedam to padło pucek zapewniam nie jest aż tak źle nie bądź taki okrótny dla siebie porobisz trocha na gróbie weźniesz pożdno penzyja i na b6 1.8 t starczy :polew: b6? chyba żartujesz, albo b7 albo inna marka
akjam Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Już wszyscy pożarli w MCD? Teraz chyba Wolf dojechał na nocną zmianę, mieliśmy czekać na niego ale Miron musiał gonić jakieś auto na ksenonach nie ma go pewnie poleciał na Wrocław :polew: :polew: a Ty pytałeś o to audi do 60 tyś zł ? Co:?:
miron78 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Już wszyscy pożarli w MCD? Teraz chyba Wolf dojechał na nocną zmianę, mieliśmy czekać na niego ale Miron musiał gonić jakieś auto na ksenonach nie ma go pewnie poleciał na Wrocław :polew: naszczęście nic nie leciało i dojechałem na spokojnie
akjam Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Już wszyscy pożarli w MCD? Teraz chyba Wolf dojechał na nocną zmianę, mieliśmy czekać na niego ale Miron musiał gonić jakieś auto na ksenonach nie ma go pewnie poleciał na Wrocław :polew: naszczęście nic nie leciało i dojechałem na spokojnie Na bank... :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Już wszyscy pożarli w MCD? Teraz chyba Wolf dojechał na nocną zmianę, mieliśmy czekać na niego ale Miron musiał gonić jakieś auto na ksenonach nie ma go pewnie poleciał na Wrocław :polew: :polew: a Ty pytałeś o to audi do 60 tyś zł ? Co:?: ehhhh pytałem na spocie, A4 lub A3 do 60 kafli :gwizdanie: szukam
miron78 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Miszka dzięki za browarek Dzięki za spota żule Akjam - foteliki
Maxito Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Max, nic nie zrobię, pojeżdżę tak 2/3 lata i sprzedam to padło pucek zapewniam nie jest aż tak źle nie bądź taki okrótny dla siebie porobisz trocha na gróbie weźniesz pożdno penzyja i na b6 1.8 t starczy :polew: b6? chyba żartujesz, albo b7 albo inna marka i zdradzisz AUDI :shocked: ;( ;( ;( ;( :no: :wallbash: :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Max, nic nie zrobię, pojeżdżę tak 2/3 lata i sprzedam to padło pucek zapewniam nie jest aż tak źle nie bądź taki okrótny dla siebie porobisz trocha na gróbie weźniesz pożdno penzyja i na b6 1.8 t starczy :polew: b6? chyba żartujesz, albo b7 albo inna marka i zdradzisz AUDI :shocked: ;( ;( ;( ;( :no: :wallbash: :gwizdanie: albo znów wpadnie b5 już trzecie to by było
akjam Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Już wszyscy pożarli w MCD? Teraz chyba Wolf dojechał na nocną zmianę, mieliśmy czekać na niego ale Miron musiał gonić jakieś auto na ksenonach nie ma go pewnie poleciał na Wrocław :polew: :polew: a Ty pytałeś o to audi do 60 tyś zł ? Co:?: ehhhh pytałem na spocie, A4 lub A3 do 60 kafli :gwizdanie: szukam No dziś w nocy będę miał jakieś info - bo szukają czegoś w DE... Miałem z nimi jechać ale robota!
Pucek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Już wszyscy pożarli w MCD? Teraz chyba Wolf dojechał na nocną zmianę, mieliśmy czekać na niego ale Miron musiał gonić jakieś auto na ksenonach nie ma go pewnie poleciał na Wrocław :polew: :polew: a Ty pytałeś o to audi do 60 tyś zł ? Co:?: ehhhh pytałem na spocie, A4 lub A3 do 60 kafli :gwizdanie: szukam No dziś w nocy będę miał jakieś info - bo szukają czegoś w DE... Miałem z nimi jechać ale robota! ona jest wymyślata, musi być super hiper fajna, czarna lub niebieska wiesz...baby
akjam Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Już wszyscy pożarli w MCD? Teraz chyba Wolf dojechał na nocną zmianę, mieliśmy czekać na niego ale Miron musiał gonić jakieś auto na ksenonach nie ma go pewnie poleciał na Wrocław :polew: :polew: a Ty pytałeś o to audi do 60 tyś zł ? Co:?: ehhhh pytałem na spocie, A4 lub A3 do 60 kafli :gwizdanie: szukam No dziś w nocy będę miał jakieś info - bo szukają czegoś w DE... Miałem z nimi jechać ale robota! ona jest wymyślata, musi być super hiper fajna, czarna lub niebieska wiesz...baby Jak tylko taka będzie to mogę jej ją nawet przywieźć... :gwizdanie: Czy nie? P.S> Tylko taka będzie...
Maxito Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 jestem po spocie nie zagaduj
Pucek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 no to gdzie balujemy w sobotę po gokartach ? :gwizdanie: mam ochotę się sponiewierać
miron78 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 ja juz w domku :decayed: :polew:
talib1990 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 ja juz w domku :decayed: :polew: co k**wa, zrobilem co mialem zrobic i do domu hahaha :polew:
miron78 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 ja juz w domku :decayed: :polew: co ku***a, zrobilem co mialem zrobic i do domu hahaha :polew: chyba ją całowałes przez domofon
A4 Mario Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 obiecane :tongue4: Talib co to za panna???
Rekomendowane odpowiedzi