Miszka82 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 nudy jak skurwisyn, co tam Pany porabiacie ? ja jeszcze 1,5 h w robocie i fajrant :gwizdanie:
keżor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 ja wstałem niedawno i zbieram sie powoli na śniadanie, a potem do garażu
krolu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ja wstałem niedawno i zbieram sie powoli na śniadanie, a potem do garażu JA też wstałem nie dawno, zaraz zamierzam zjeść śniadanie i do piwnicy rezac
keżor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 ja wstałem niedawno i zbieram sie powoli na śniadanie, a potem do garażu JA też wstałem nie dawno, zaraz zamierzam zjeść śniadanie i do piwnicy rezac dobrze że nie do garażu , bo by ktoś jeszcze mógł pomyśleć , że u mnie nocowałeś :polew:
Miszka82 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 keżor to pewnie swoją A4 reaz a Ty Krolu ? w piwnicy ? co sanki na zime czy jaki ch.j ?
krolu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 keżor to pewnie swoją A4 reaz a Ty Krolu ? w piwnicy ? co sanki na zime czy jaki ch.j ? Nie siekierę muszę naostrzyć dziś się przyda - Miron mnie prosił...
Miszka82 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 keżor to pewnie swoją A4 reaz a Ty Krolu ? w piwnicy ? co sanki na zime czy jaki ch.j ? Nie siekierę muszę naostrzyć dziś się przyda - Miron mnie prosił... K.U.R.W.A ale jestem przerażony to ja zmykam też do piwnicy po łopatę, a później wkleję mapkę gdzie wykopałem dół
keżor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 kurde podjechał kurier , dzwoni na dzwonek , lece jak głupi po moją wyczekiwaną część , a ch.j sie pyta gdzie jest nr.23
Maxito Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 siema ziomki co tam keżor rezaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa krolu teżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż miszka dziury kope tylko żeby w nie nie wpadł
Kędzior Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 witam ja już dostałem lampkiiii szkoda tylko że się same założyć niechcą hehehe
Miszka82 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 witam ja już dostałem lampkiiii szkoda tylko że się same założyć niechcą hehehe musisz je ładnie poprosić to może wtedy
Kanar Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 no co Ty ja moje miesiąc proszę baaa błagam na kolanach i nic ;(
akjam Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 witam ja już dostałem lampkiiii szkoda tylko że się same założyć niechcą hehehe musisz je ładnie poprosić to może wtedy :polew:
jarko Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Bardzo proszę o głos >> KALENDARZ KLUBOWY <<
akjam Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 No dobry! Co tam? Furki wypucowane na spota? Ja niestety w pracy jestem do 20ej i raczej nie podjadę...
Bulczas Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Witam Ale paskudna pogoda a chciałem do garażu skoczyć..
Miszka82 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 furki się same pucują w deszczu, no pogoda patologiczna i juz się ciemno robi
Rekomendowane odpowiedzi