Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:siema:

:siema:

:polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mediumjysof55547f5f8a15008a56109.jpg

niewidzę twarzy ale czy to ważne? :polew: :polew:

Opublikowano

Zboczuch :tongue4:
Opublikowano

hehe niezly filmik Akjam hehe

Opublikowano

Kto to wszystko dupi!? :kox: :kox: :kox: :kox: :slina: :slina: :slina:[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 11:55_________________________________________________

Tu polew, tam polew... :naughty:

dokładnie :decayed: Akjam jest jakiś szosowy qładzik który wyciaga z ok 2paczki? :gwizdanie:

Wracając do quadów to coś się znajdzie bo mój leci 100... a to typowo przeprawowy quadzik. :kox::evil: Chcesz kupić? :cool1:
Opublikowano

Wracając do quadów to coś się znajdzie bo mój leci 100... a to typowo przeprawowy quadzik. :kox::evil: Chcesz kupić? :cool1:

ja raczej motorek zakupie, nom ale może kto wie qładzik też nie głupi pomysł ale jak cośto raczej właśnie taki szosowy hehe
Opublikowano
  • Autor

:hi:

ale zimnoooooooo[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 10:36_________________________________________________

:polew:

widze , że sie dostała wkońcu do tivi :decayed:
Opublikowano

ja raczej motorek zakupie, nom ale może kto wie qładzik też nie głupi pomysł ale jak cośto raczej właśnie taki szosowy hehe

Kedzior mam cos dla ciebie :naughty:

http://moto.allegro.pl/quad-kawasaki-yakuza-250cm3-drag-street-tuning-i1247786200.html

Opublikowano
  • Autor
Witam Dzis bylem tam 1 raz napewno nie ostatni. Super zabawa jesli ktos chcialby potrenowac kontrolowane poslizgi to nawierzchnia jest idealna.
cycat z tej stronki gokartowej kaj jadymy dziś :kox:[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 12:31_________________________________________________

http://moto.allegro.pl/quad-kawasaki-yakuza-250cm3-drag-street-tuning-i1247786200.html

4 osobowy :decayed: 2 normalnie i dwie na lotce :decayed:

"Początkowo był to model EAGLE MOTORSPORTS LYDA203E

z homologacją na 2 osoby, produkowany na podzespołach Hondy

Chyba najlepszy i najporządniej wykonany z chińskich quadów

( Powyższe modele były dedykowane na rynek niemiecki )

Po zmianie wizerunku otrzymał nazwę Kawasaki YAKUZA"

także takie z tego kawasaki jak z mojego porsche :P

Opublikowano

Kędzior od rowerka zacznij bo na moto sie przewracasz :tongue4: :tongue4:

na TVN styleleci program pt. " moje piersi mogą mnie zabić " nawet nie ogladam tego bo sie moge zrazić :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

dojebany :polew: :polew: :polew: :polew:

[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 12:49_________________________________________________

zagadaj do Pucka, to ci powie :wink4:
Opublikowano

jest to radyjko z sredniej polki Alpine, ja osobiscie wybralbym cos z wyzszej serii CDA ale porownujac to radyjko z innymi w tej cenie to i tak jest w czolowce :good:

Opublikowano

jest to radyjko z sredniej polki Alpine, ja osobiscie wybralbym cos z wyzszej serii CDA ale porownujac to radyjko z innymi w tej cenie to i tak jest w czolowce :good:

wiesz w tym momencie mam Sony xplode z USB ktore nawet nie ma RCA wiec to chyba i tak w stosunku do niego ta alpine to high class:P

Opublikowano

CDA to już wysoki przeskok cenowy, nom ale coś za coś, pozatym jak ktoś niejest audiofilem to myśle że niema potrzeby wydawania tak dużej ilości kasy na radyjko i CDE spokojnie dają rade :wink4:
Opublikowano
  • Autor

Arturze, nie fikaj :decayed:

na pewno byłem młody :kox:

to jest ori teledysk ? :cool1:[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 13:06_________________________________________________kto przyjedzie w ogóle po mnie i po wolfa na gocarty ? :gwizdanie:
Opublikowano

CDA to już wysoki przeskok cenowy, nom ale coś za coś, pozatym jak ktoś niejest audiofilem to myśle że niema potrzeby wydawania tak dużej ilości kasy na radyjko i CDE spokojnie dają rade :wink4:

dokladnie

Opublikowano
  • Autor

kiedy zjeżdżamy do podziemia ? od tego wtorku czy następnego ? chociaż już od jakiegoś czasu mamy głównie na podziemnym hehe :P

Opublikowano

Kędzior, widzę że jednak mnie słuchałeś :decayed: wypowiedziałeś się jak profesjonalista :naughty:

ale odnośnie tego radyjka, użytkuję na co dzień podobną alpinkę i nie jest źle :)[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 13:34_________________________________________________dziewczyny :gwizdanie:

http://www.autosalon.mtk.katowice.pl/newsy_archiwum.php?IDN=270&event=AUTOSALON&lng=pl

Opublikowano

wojnapp03.jpg

:slina:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.