stanley Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 bo dobry koń to nawet w błocie pociągnie :> coś się na ten temat wie :gwizdanie: Bulczas, zdziwił być się nie wiedziałem, że Was coś łączy
Bulczas Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 bo dobry koń to nawet w błocie pociągnie :> coś się na ten temat wie :gwizdanie: Bulczas, zdziwił być się A co ma mnie zdziwić przecież o to chodzi żeby pukać I chwała Ci za to
keżor Opublikowano 18 Października 2010 Autor Opublikowano 18 Października 2010 bo dobry koń to nawet w błocie pociągnie :> to chyba o gejach jest :polew:
Pucek Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 bo dobry koń to nawet w błocie pociągnie :> coś się na ten temat wie :gwizdanie: Bulczas, zdziwił być się nie wiedziałem, że Was coś łączy [br]Dopisany: 18 Październik 2010, 21:54_________________________________________________ bo dobry koń to nawet w błocie pociągnie :> to chyba o gejach jest :polew: przyjdziesz synek
Bulczas Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 bo dobry koń to nawet w błocie pociągnie :> to chyba o gejach jest :polew: Uderz w stół a nożyce się odezwą :polew:
OKO Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 kończmy ten kącik złamanych serc nom dni marynarza przy stałym związku mogą się zdarzać :gwizdanie: szalony reniferu :bicz3: bo dobry koń to nawet w błocie pociągnie :> coś się na ten temat wie :gwizdanie: Bulczas, zdziwił być się nie wiedziałem, że Was coś łączy a ja od początku coś przeczuwałem zawsze jak się spotkają panuje erotyczna atmosfera :polew:
Pucek Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 spierdalam na gliwickie, tam mnie tak nie gnoją
stanley Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 kończmy ten kącik złamanych serc nom dni marynarza przy stałym związku mogą się zdarzać :gwizdanie: szalony reniferu :bicz3: bo dobry koń to nawet w błocie pociągnie :> coś się na ten temat wie :gwizdanie: Bulczas, zdziwił być się nie wiedziałem, że Was coś łączy a ja od początku coś przeczuwałem zawsze jak się spotkają panuje erotyczna atmosfera :polew: muszę na to zwrócić uwagę :gwizdanie:
OKO Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 spie***m na gliwickie, tam mnie tak nie gnoją :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3:
keżor Opublikowano 18 Października 2010 Autor Opublikowano 18 Października 2010 ty no błoto sie bardziej z gównem niż z krwią kojarzy
Bulczas Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 kończmy ten kącik złamanych serc nom dni marynarza przy stałym związku mogą się zdarzać :gwizdanie: szalony reniferu :bicz3: bo dobry koń to nawet w błocie pociągnie :> coś się na ten temat wie :gwizdanie: Bulczas, zdziwił być się nie wiedziałem, że Was coś łączy a ja od początku coś przeczuwałem zawsze jak się spotkają panuje erotyczna atmosfera :polew: Już lepiej nie rzucaj okiem na nić bo potem Ci się źle kojarzy
stanley Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 ty no błoto sie bardziej z gównem niż z krwią kojarzy a widziałeś to błoto na Węgrzech w zeszłym tygodniu ?
OKO Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 ty no błoto sie bardziej z gównem niż z krwią kojarzy a widziałeś to błoto na Węgrzech w zeszłym tygodniu ? te keżor byłeś naWęgrzech i nawet kadarki nie przywiozłeś
Pucek Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 OKO, co brałeś? [patrzcie ogłoszenie w śląskim bazarku]
stanley Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 OKO, co brałeś? [patrzcie ogłoszenie w śląskim bazarku] no, widziałem
OKO Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 OKO, co brałeś? [patrzcie ogłoszenie w śląskim bazarku] ZIMNY LECH pssssssssssssssssssssssssyt [br]Dopisany: 18 Październik 2010, 22:02_________________________________________________z czego wy się śmiejecie to poważna propozycja
Kędzior Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 OKO, co brałeś? [patrzcie ogłoszenie w śląskim bazarku] przec**j
Bulczas Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 OKO, co brałeś? [patrzcie ogłoszenie w śląskim bazarku] Zapytaj Mirona może pójdzie na deal
talib1990 Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 OKO, co brałeś? [patrzcie ogłoszenie w śląskim bazarku] przec**j co sie z OKA smiejesz ? jakbys tyle nie pił też byś teraz mogl na b7 zmienic :polew:
OKO Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 OKO, co brałeś? [patrzcie ogłoszenie w śląskim bazarku] Zapytaj Mirona może pójdzie na deal musiał bym sie poważnie zastanowić, upalana do odcinki...
Rekomendowane odpowiedzi