Kędzior Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 jeszcze 2dni Stasiu 2dni :polew:
akjam Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 jak tam? co do jazdy lewym pasem potwierdzam same debile dzisiejszy przykład: 3pasmowka oczywiscie lewy zajety, miglem swiatlami zeby zjechal nic z tego jedzie dalej no to wyprzedzilem i spowrotem na lewy smiglem troche noi tym razem przyblokowane juz wszystkie pasy ciul ktorego wyprzedzilem mnie dogonil i mi miga swiatlami normalnie ku***a stanac wysiasc i dopier**lic h*j na zlosc mi swiecil co za chamy [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 18:35_________________________________________________ Wróciłem właśnie z Kato. q***wa jeżdżą te osły lewym pasem 50km/h! No maskara jakaś! :wallbash: Serio powinni zabierać za to prawko! Lewym pasem wszyscy a prawy puściutki... Debile q***wa! Serio! :wallbash: zabierac to moze nie ale pkt by mogli sypac i mandaty No niby jest jakiś tam przepis, który o tym mówi i można za to karać ale policjanci wolą skasować gościa po dwóch piwkach na rowerze i zabrać mu prawko niż egzekwować te przepisy na drogach! :wallbash:
Kędzior Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 No niby jest jakiś tam przepis, który o tym mówi i można za to karać ale policjanci wolą skasować gościa po dwóch piwkach na rowerze i zabrać mu prawko niż egzekwować te przepisy na drogach! :wallbash: ta albo karac jak ktos sobie leci na drodze z 2szybciej niz ograniczenie :thumbdown: [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 18:46_________________________________________________Akjam pociesze cię ranking FIFA
stanley Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 jeszcze 2dni Stasiu 2dni :polew: a poźniej znowu 2 dni weekendu i znowu 5 dni do roboty
OKO Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 jak tam? co do jazdy lewym pasem potwierdzam same debile dzisiejszy przykład: 3pasmowka oczywiscie lewy zajety, miglem swiatlami zeby zjechal nic z tego jedzie dalej no to wyprzedzilem i spowrotem na lewy smiglem troche noi tym razem przyblokowane juz wszystkie pasy ciul ktorego wyprzedzilem mnie dogonil i mi miga swiatlami normalnie ku***a stanac wysiasc i dopier**lic h*j na zlosc mi swiecil co za chamy [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 18:35_________________________________________________ Wróciłem właśnie z Kato. q***wa jeżdżą te osły lewym pasem 50km/h! No maskara jakaś! :wallbash: Serio powinni zabierać za to prawko! Lewym pasem wszyscy a prawy puściutki... Debile q***wa! Serio! :wallbash: zabierac to moze nie ale pkt by mogli sypac i mandaty hehe dokładnie dziś na 86jechał rano jakiś fagas w mondeo a co 2, 3 km są zwężenia,oczywiście jechał jak król lewy pas 80 zobaczył tablice do zjazdu właśnie na lewy pas i po hamulcach do zera stanął jak wryty [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 18:59_________________________________________________niech chociaż drogi i stadiony się wybudują do 2012 na dobrą grę i Mistrzostwo nie ma co liczyć ale miejsce chociaż 69
Kędzior Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Oko spoko avaterek [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 19:03_________________________________________________ ale miejsce chociaż 69 PIS jest pierdolniety hehehe właśnie oglądam wiadomości i zaraz mnie h*j strzeli że te kutasy się pasa za moje pieniądze :wallbash:
mech15 Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 siema niezłe fotki stanley :decayed:
OKO Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 siema niezłe fotki stanley :decayed: nom rzucił mięsem w monitor
stanley Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 siema niezłe fotki stanley :decayed: nom rzucił mięsem w monitor dobrze, że moje wklejenie zakończyło się powodzeniem
akjam Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 ale miejsce chociaż 69 No pozycja jest spoko... a chopy w tym czasie To musi być dobry interes... :gwizdanie: Muszę znaleźć kilka koleżanek aby pracowały dla mnie i otworzę takąmyjkę... Kędzior! O PISie już nie chcę słyszeć! siema niezłe fotki stanley :decayed: nom rzucił mięsem w monitor dobrze, że moje wklejenie zakończyło się powodzeniem
keżor Opublikowano 20 Października 2010 Autor Opublikowano 20 Października 2010 http://pogoda.onet.pl/0,962,38,katowice,miasto.html ja narazie nie zmieniam opon [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 20:24_________________________________________________idzie ktoś do pomarańczy potańczyć ?
Bulczas Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Ja zmieniłem znowu na letnie
stanley Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Ja zmieniłem znowu na letnie sprzedałeś BBSy i kupiłeś te, czy jakaś przymiarka ?
keżor Opublikowano 20 Października 2010 Autor Opublikowano 20 Października 2010 Ja zmieniłem znowu na letnie tyś jest dobry nie nie widać po hamulcach , że to VT a w ogóle to jak odkręciłeś śruby , bo zapomniałem spytać na spocie
Bulczas Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Ja zmieniłem znowu na letnie tyś jest dobry nie nie widać po hamulcach , że to VT a w ogóle to jak odkręciłeś śruby , bo zapomniałem spytać na spocie No co Stasiu się nie skap Starszy mi dorobił w robocie podobno końcówkę z odlewu z plasteliny. Wbiłem młotkiem i jakoś poszło [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 21:06_________________________________________________BBSy sprzedane będą jeździć na S2
keżor Opublikowano 20 Października 2010 Autor Opublikowano 20 Października 2010 BBSy sprzedane będą jeździć na S2 tyś jest gupi takie za***iste fele opierdolić ... to co teraz założysz ?
Bulczas Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 BBSy sprzedane będą jeździć na S2 tyś jest gupi takie za***iste fele opierdolić ... to co teraz założysz ? Czarna stal przynajmniej pasuje do dachu [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 21:18_________________________________________________No felga fajna ale nie pasuje do mojej wizji :gwizdanie:
stanley Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Ja zmieniłem znowu na letnie tyś jest dobry nie nie widać po hamulcach , że to VT a w ogóle to jak odkręciłeś śruby , bo zapomniałem spytać na spocie
Bulczas Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Ja zmieniłem znowu na letnie tyś jest dobry nie nie widać po hamulcach , że to VT a w ogóle to jak odkręciłeś śruby , bo zapomniałem spytać na spocie
Rekomendowane odpowiedzi