stanley Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 piękna pogoda w dzień spota
akjam Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 piękna pogoda w dzień spota Ja jeszcze nie wiem czy dojadę ale jakoś postaram się coś wykombinować - na 20tą mam do pracy... :gwizdanie: Kto dziś będzie? Pucek - brak kasy bo mu za dużo pali nawet gazu... :gwizdanie: Miszka też absencja bo zarobiony...
stanley Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 piękna pogoda w dzień spota Ja jeszcze nie wiem czy dojadę ale jakoś postaram się coś wykombinować - na 20tą mam do pracy... :gwizdanie: Kto dziś będzie? Pucek - brak kasy bo mu za dużo pali nawet gazu... :gwizdanie: Miszka też absencja bo zarobiony... Miszka ma kare - za dużo ostatnio chlał
akjam Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 piękna pogoda w dzień spota Ja jeszcze nie wiem czy dojadę ale jakoś postaram się coś wykombinować - na 20tą mam do pracy... :gwizdanie: Kto dziś będzie? Pucek - brak kasy bo mu za dużo pali nawet gazu... :gwizdanie: Miszka też absencja bo zarobiony... Miszka ma kare - za dużo ostatnio chlał
OKO Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 piękna pogoda w dzień spota Ja jeszcze nie wiem czy dojadę ale jakoś postaram się coś wykombinować - na 20tą mam do pracy... :gwizdanie: Kto dziś będzie? Pucek - brak kasy bo mu za dużo pali nawet gazu... :gwizdanie: Miszka też absencja bo zarobiony... Miszka ma kare - za dużo ostatnio chlał miszka, akjam będzie zioło
akjam Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 piękna pogoda w dzień spota Ja jeszcze nie wiem czy dojadę ale jakoś postaram się coś wykombinować - na 20tą mam do pracy... :gwizdanie: Kto dziś będzie? Pucek - brak kasy bo mu za dużo pali nawet gazu... :gwizdanie: Miszka też absencja bo zarobiony... Miszka ma kare - za dużo ostatnio chlał miszka, akjam będzie zioło Nic więcej?
stanley Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 piękna pogoda w dzień spota Ja jeszcze nie wiem czy dojadę ale jakoś postaram się coś wykombinować - na 20tą mam do pracy... :gwizdanie: Kto dziś będzie? Pucek - brak kasy bo mu za dużo pali nawet gazu... :gwizdanie: Miszka też absencja bo zarobiony... Miszka ma kare - za dużo ostatnio chlał miszka, akjam będzie zioło mam nadzieję, że masz nr do tej fajnej koleżanki co robi te audyty :gwizdanie:
OKO Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 piękna pogoda w dzień spota Ja jeszcze nie wiem czy dojadę ale jakoś postaram się coś wykombinować - na 20tą mam do pracy... :gwizdanie: Kto dziś będzie? Pucek - brak kasy bo mu za dużo pali nawet gazu... :gwizdanie: Miszka też absencja bo zarobiony... Miszka ma kare - za dużo ostatnio chlał miszka, akjam będzie zioło mam nadzieję, że masz nr do tej fajnej koleżanki co robi te audyty :gwizdanie: powinienem gdzieś mieć...
stanley Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 piękna pogoda w dzień spota Ja jeszcze nie wiem czy dojadę ale jakoś postaram się coś wykombinować - na 20tą mam do pracy... :gwizdanie: Kto dziś będzie? Pucek - brak kasy bo mu za dużo pali nawet gazu... :gwizdanie: Miszka też absencja bo zarobiony... Miszka ma kare - za dużo ostatnio chlał miszka, akjam będzie zioło mam nadzieję, że masz nr do tej fajnej koleżanki co robi te audyty :gwizdanie: powinienem gdzieś mieć... [br]Dopisany: 26 Październik 2010, 15:06_________________________________________________ZAPOWIADA SIĘ, ŻE NA TEN WEEKEND PĘKNIE 3000STR
OKO Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 [br]Dopisany: 26 Październik 2010, 15:06_________________________________________________ZAPOWIADA SIĘ, ŻE NA TEN WEEKEND PĘKNIE 3000STR no to jak ten kto rozpoczyna 3000str stawia po redsie czy ten co kończy
akjam Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 [br]Dopisany: 26 Październik 2010, 15:06_________________________________________________ZAPOWIADA SIĘ, ŻE NA TEN WEEKEND PĘKNIE 3000STR no to jak ten kto rozpoczyna 3000str stawia po redsie czy ten co kończy :gwizdanie:
stanley Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 [br]Dopisany: 26 Październik 2010, 15:06_________________________________________________ZAPOWIADA SIĘ, ŻE NA TEN WEEKEND PĘKNIE 3000STR no to jak ten kto rozpoczyna 3000str stawia po redsie czy ten co kończy :gwizdanie: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Może ten kto zacznie i skończy... Będzie więcej!
OKO Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Może ten kto zacznie i skończy... Będzie więcej! [br]Dopisany: 26 Październik 2010, 15:27_________________________________________________ jutro na dwa dni Mikorzyna firmowe picie za free w tygodniu
akjam Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 jutro na dwa dni Mikorzyna firmowe picie za free w tygodniu No nie dość, że za darmo, że wolne w tygodniu to jeszcze narzeka...
OKO Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 jutro na dwa dni Mikorzyna firmowe picie za free w tygodniu No nie dość, że za darmo, że wolne w tygodniu to jeszcze narzeka... ale ten kac w czwartek i marna dwudniowa delegacja...
akjam Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 jutro na dwa dni Mikorzyna firmowe picie za free w tygodniu No nie dość, że za darmo, że wolne w tygodniu to jeszcze narzeka... ale ten kac w czwartek i marna dwudniowa delegacja... Aaaa... No teraz wszystko jasne!
akjam Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 wyspany :> Mogłeś spać do następnej wypłaty jak konto puste...
Rekomendowane odpowiedzi