seves Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Chłopaki jak to w koncu? znaczy Chlopaki i Adrenalino jak to w koncu co z ta 3000strona musze wiedziec bo tu raz dwa bach bach i trza stawiac :gwizdanie: to ostatni 2999 czy pierwszy 3000 a dzis chyba peknie Nie stresuj się seves. Na kogo wypadnie na tego bęc... :polew: :polew: hahaha to ja musze leciec wroce jak bedzie 3001 strona tak dla bezpieczenstwa :gwizdanie: :polew:
akjam Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Chłopaki jak to w koncu? znaczy Chlopaki i Adrenalino jak to w koncu co z ta 3000strona musze wiedziec bo tu raz dwa bach bach i trza stawiac :gwizdanie: to ostatni 2999 czy pierwszy 3000 a dzis chyba peknie Nie stresuj się seves. Na kogo wypadnie na tego bęc... :polew: :polew: hahaha to ja musze leciec wroce jak bedzie 3001 strona tak dla bezpieczenstwa :gwizdanie: :polew: I takim sposobem ta trzy tysięczna stronka jeszcze długo nie zawita... :polew:
seves Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Chłopaki jak to w koncu? znaczy Chlopaki i Adrenalino jak to w koncu co z ta 3000strona musze wiedziec bo tu raz dwa bach bach i trza stawiac :gwizdanie: to ostatni 2999 czy pierwszy 3000 a dzis chyba peknie Nie stresuj się seves. Na kogo wypadnie na tego bęc... :polew: :polew: hahaha to ja musze leciec wroce jak bedzie 3001 strona tak dla bezpieczenstwa :gwizdanie: :polew: I takim sposobem ta trzy tysięczna stronka jeszcze długo nie zawita... :polew: oczywiscie zartowalem :gwizdanie: tylko widze ze Akjam wlasnie reszta oprocz nas pisze wlasnie tym systemem
akjam Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Chłopaki jak to w koncu? znaczy Chlopaki i Adrenalino jak to w koncu co z ta 3000strona musze wiedziec bo tu raz dwa bach bach i trza stawiac :gwizdanie: to ostatni 2999 czy pierwszy 3000 a dzis chyba peknie Nie stresuj się seves. Na kogo wypadnie na tego bęc... :polew: :polew: hahaha to ja musze leciec wroce jak bedzie 3001 strona tak dla bezpieczenstwa :gwizdanie: :polew: I takim sposobem ta trzy tysięczna stronka jeszcze długo nie zawita... :polew: oczywiscie zartowalem :gwizdanie: tylko widze ze Akjam wlasnie reszta oprocz nas pisze wlasnie tym systemem Uwierz mi, że i tak będą akcje przy jubileuszowej stronie jak zwykle to ma miejsce... :gwizdanie:
keżor Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 jak będzie 2999 to zamkne na tydzień i po kłopocie :polew:
akjam Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 jak będzie 2999 to zamkne na tydzień i po kłopocie :polew:
OKO Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Chłopaki jak to w koncu? znaczy Chlopaki i Adrenalino jak to w koncu co z ta 3000strona musze wiedziec bo tu raz dwa bach bach i trza stawiac :gwizdanie: to ostatni 2999 czy pierwszy 3000 a dzis chyba peknie Nie stresuj się seves. Na kogo wypadnie na tego bęc... :polew: :polew: hahaha to ja musze leciec wroce jak bedzie 3001 strona tak dla bezpieczenstwa :gwizdanie: :polew: I takim sposobem ta trzy tysięczna stronka jeszcze długo nie zawita... :polew: oczywiscie zartowalem :gwizdanie: tylko widze ze Akjam wlasnie reszta oprocz nas pisze wlasnie tym systemem Uwierz mi, że i tak będą akcje przy jubileuszowej stronie jak zwykle to ma miejsce... :gwizdanie: Panie i Panowie witam serdecznie jak będzie 2999 to zamkne na tydzień i po kłopocie :polew: ja mam smaka na browar nie możesz tego zrobić _____________________________ to gdzie dziś opijamy 3000 :?:
stanley Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 siema z rana ale się wyspałem
Adrenalina Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Chłopaki jak to w koncu? znaczy Chlopaki i Adrenalino jak to w koncu co z ta 3000strona musze wiedziec bo tu raz dwa bach bach i trza stawiac :gwizdanie: to ostatni 2999 czy pierwszy 3000 a dzis chyba peknie Nie stresuj się seves. Na kogo wypadnie na tego bęc... :polew: :polew: hahaha to ja musze leciec wroce jak bedzie 3001 strona tak dla bezpieczenstwa :gwizdanie: :polew: I takim sposobem ta trzy tysięczna stronka jeszcze długo nie zawita... :polew: oczywiscie zartowalem :gwizdanie: tylko widze ze Akjam wlasnie reszta oprocz nas pisze wlasnie tym systemem Uwierz mi, że i tak będą akcje przy jubileuszowej stronie jak zwykle to ma miejsce... :gwizdanie: Panie i Panowie witam serdecznie jak będzie 2999 to zamkne na tydzień i po kłopocie :polew: ja mam smaka na browar nie możesz tego zrobić _____________________________ to gdzie dziś opijamy 3000 :?: u Ciebie Oko jeszcze nie piliśmy
akjam Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 siema z rana ale się wyspałem qr** jest południe a nie rano!
OKO Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Chłopaki jak to w koncu? znaczy Chlopaki i Adrenalino jak to w koncu co z ta 3000strona musze wiedziec bo tu raz dwa bach bach i trza stawiac :gwizdanie: to ostatni 2999 czy pierwszy 3000 a dzis chyba peknie Nie stresuj się seves. Na kogo wypadnie na tego bęc... :polew: :polew: hahaha to ja musze leciec wroce jak bedzie 3001 strona tak dla bezpieczenstwa :gwizdanie: :polew: I takim sposobem ta trzy tysięczna stronka jeszcze długo nie zawita... :polew: oczywiscie zartowalem :gwizdanie: tylko widze ze Akjam wlasnie reszta oprocz nas pisze wlasnie tym systemem Uwierz mi, że i tak będą akcje przy jubileuszowej stronie jak zwykle to ma miejsce... :gwizdanie: Panie i Panowie witam serdecznie jak będzie 2999 to zamkne na tydzień i po kłopocie :polew: ja mam smaka na browar nie możesz tego zrobić _____________________________ to gdzie dziś opijamy 3000 :?: u Ciebie Oko jeszcze nie piliśmy na pewno kiedyś nadarzy się okazja :polew:[br]Dopisany: 29 Październik 2010, 11:34_________________________________________________ siema z rana ale się wyspałem całe życie prześpisz
stanley Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 siema z rana ale się wyspałem q***wa jest południe a nie rano! po cięzkich 3 dniach pracy w Sosnowcu należało mi się [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 11:37_________________________________________________OKO, pamiętasz o mnie ?
OKO Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 siema z rana ale się wyspałem q***wa jest południe a nie rano! po cięzkich 3 dniach pracy w Sosnowcu należało mi się [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 11:37_________________________________________________OKO, pamiętasz o mnie ? hmmmm dobrze że mi przypomniałeś ja mam b. dobrą pamięć tylko krótką
Adrenalina Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 siema z rana ale się wyspałem q***wa jest południe a nie rano! po cięzkich 3 dniach pracy w Sosnowcu należało mi się [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 11:37_________________________________________________OKO, pamiętasz o mnie ? hmmmm dobrze że mi przypomniałeś ja mam b. dobrą pamięć tylko krótką a o mnie pamiętasz?
OKO Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 siema z rana ale się wyspałem q***wa jest południe a nie rano! po cięzkich 3 dniach pracy w Sosnowcu należało mi się [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 11:37_________________________________________________OKO, pamiętasz o mnie ? hmmmm dobrze że mi przypomniałeś ja mam b. dobrą pamięć tylko krótką a o mnie pamiętasz? ciiiiiiiii o Tobie zawsze dziś nawet mi się śniłaś [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 11:41_________________________________________________ :polew:
Adrenalina Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 siema z rana ale się wyspałem q***wa jest południe a nie rano! po cięzkich 3 dniach pracy w Sosnowcu należało mi się [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 11:37_________________________________________________OKO, pamiętasz o mnie ? hmmmm dobrze że mi przypomniałeś ja mam b. dobrą pamięć tylko krótką a o mnie pamiętasz? ciiiiiiiii o Tobie zawsze dziś nawet mi się śniłaś [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 11:41_________________________________________________ :polew: "... i to nie był sweter" :polew:
OKO Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 siema z rana ale się wyspałem q***wa jest południe a nie rano! po cięzkich 3 dniach pracy w Sosnowcu należało mi się [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 11:37_________________________________________________OKO, pamiętasz o mnie ? hmmmm dobrze że mi przypomniałeś ja mam b. dobrą pamięć tylko krótką a o mnie pamiętasz? ciiiiiiiii o Tobie zawsze dziś nawet mi się śniłaś [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 11:41_________________________________________________ :polew: "... i to nie był sweter" :polew: hehe
seves Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 siema z rana ale się wyspałem no to Stan niezla nocka byla :gwizdanie: :>
Rekomendowane odpowiedzi