Pucek Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 zobaczycie że będzie tak jak pisałem, w grudniu wam to przypomnę
Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 macie poryte zamykam to :gwizdanie: nie zniechęcaj się przecież jeszcze inni później napiszą jakie mają plany :polew:
Miszka82 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 zobaczycie że będzie tak jak pisałem, w grudniu wam to przypomnę to przepowiedz mi coś
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 zobaczycie że będzie tak jak pisałem, w grudniu wam to przypomnę to przepowiedz mi coś przecież jedziesz do wisły za 1299 zl
Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 zobaczycie że będzie tak jak pisałem, w grudniu wam to przypomnę to przepowiedz mi coś będziesz dzisiaj pił 50zł za wróżbe dawaj
Miszka82 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 zobaczycie że będzie tak jak pisałem, w grudniu wam to przypomnę to przepowiedz mi coś przecież jedziesz do wisły za 1299 zl
keżor Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 zobaczycie że będzie tak jak pisałem, w grudniu wam to przypomnę to przepowiedz mi coś przecież jedziesz do wisły za 1299 zl ta yhymm :polew:
Miszka82 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 zobaczycie że będzie tak jak pisałem, w grudniu wam to przypomnę to przepowiedz mi coś będziesz dzisiaj pił 50zł za wróżbe dawaj mogę ci za***ać w ryja [br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 17:56_________________________________________________ zobaczycie że będzie tak jak pisałem, w grudniu wam to przypomnę to przepowiedz mi coś przecież jedziesz do wisły za 1299 zl ta yhymm :polew: są takie wyjazdy ale mnie nie pojebało jeszcze [br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 17:56_________________________________________________najebałem najwięcej postów w wątku o sylwestrze :kox: :kox: :polew: :polew: :polew: :polew:
keżor Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 mogę ci za***ać w ryja myśle , że jak to nowi czytają to już sie rwą żeby przyjechać na spota :polew:
Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 mogę ci za***ać w ryja za***ać w ryja to ty lubisz ale jak przyjadą do ciebie koledzy z toyoty :polew:
Miszka82 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 mogę ci za***ać w ryja myśle , że jak to nowi czytają to już sie rwą żeby przyjechać na spota :polew: miła atmosfera to podstawa [br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 17:59_________________________________________________ mogę ci za***ać w ryja za***ać w ryja to ty lubisz ale jak przyjadą do ciebie koledzy z toyoty :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 mogę ci za***ać w ryja myśle , że jak to nowi czytają to już sie rwą żeby przyjechać na spota :polew: hehehe miła atmosfera u nas panuje
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 patrzcie, kawałek posta z tematu "imię dla kota" Możesz go nazwać Kędzior, Gałka, Ruchałka
Miszka82 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 rozdupcyłeś mnie :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 patrzcie, kawałek posta z tematu "imię dla kota" Możesz go nazwać Kędzior, Gałka, Ruchałka To chyba duży ten kot jest :polew:
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 patrzcie, kawałek posta z tematu "imię dla kota" Możesz go nazwać Kędzior, Gałka, Ruchałka To chyba duży ten kot jest :polew: taki duży puchaty buc
Miszka82 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 patrzcie, kawałek posta z tematu "imię dla kota" Możesz go nazwać Kędzior, Gałka, Ruchałka To chyba duży ten kot jest :polew: kędzior gałka i ruchałka to synonimy :polew:
Bulczas Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 patrzcie, kawałek posta z tematu "imię dla kota" Możesz go nazwać Kędzior, Gałka, Ruchałka To chyba duży ten kot jest :polew: taki duży puchaty buc Może rodzeństwo :gwizdanie: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi