Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 No to Kędzior niezły masz zbiornik :polew: :polew:
keżor Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 wypiłem browarka , trza by sie pójść okąpać
Bulczas Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 wypiłem browarka , trza by sie pójść okąpać żadna sztuka wypić piwo i iść się kąpać, sztuka przyjść najebanym i iść się wykąpać :polew:
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 wypiłem browarka , trza by sie pójść okąpać taka nowa moda
keżor Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 wypiłem browarka , trza by sie pójść okąpać żadna sztuka wypić piwo i iść się kąpać, sztuka przyjść najebanym i iść się wykąpać :polew: co piwo będe szedł sie kąpać i na przyszłość będe wiedział ile na imprezie moge wypić , żeby sie zdołać okąpać jak wróce
Bulczas Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 wypiłem browarka , trza by sie pójść okąpać żadna sztuka wypić piwo i iść się kąpać, sztuka przyjść najebanym i iść się wykąpać :polew: co piwo będe szedł sie kąpać i na przyszłość będe wiedział ile na imprezie moge wypić , żeby sie zdołać okąpać jak wróce
stanley Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 jutro przyjeżdża ekipa z CHrzanowa, mam nadzieję, ze bedzie nas troche
krolu Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 jutro przyjeżdża ekipa z CHrzanowa, mam nadzieję, ze bedzie nas troche piszesz z komórki? Adrenalina opanowała kompa ??
keżor Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 jutro przyjeżdża ekipa z CHrzanowa, mam nadzieję, ze bedzie nas troche jutro ma być B8 [br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 21:33_________________________________________________ Ma ktoś jakiś srebrny szprej ja mam hammerita w puszce
talib1990 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Massey & Kubix - Blachary tym akcentem ide obejrzec cos w tv i spac. czesc chlopaki :hi:
keżor Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 Massey & Kubix - Blachary tym akcentem ide obejrzec cos w tv i spac. czesc chlopaki :hi: no toś ładnie załatwił Stana , który przegląda forum z komórki :polew:nara
Bulczas Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 ja mam hammerita w puszce Zabierz jutro bo muszę pomalować zaślepki od sprysków
keżor Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 ja mam hammerita w puszce Zabierz jutro bo muszę pomalować zaślepki od sprysków lepiej sobie domieszaj farby na murckach , zapłacisz pare groszy , a będzie to wyglądać jakoś
Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 ja jutro podjade volvo :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 21:47_________________________________________________ Ma ktoś jakiś srebrny szprej moja siostra ma gdzieś plakatówki to możemy maznąć
Bulczas Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 ja mam hammerita w puszce Zabierz jutro bo muszę pomalować zaślepki od sprysków lepiej sobie domieszaj farby na murckach , zapłacisz pare groszy , a będzie to wyglądać jakoś Tu na miejscu mam dobre mieszalnie. Chcę na szybko coś z tym zrobić a nie mam kasy muszę czekać do 10-tego [br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 21:49_________________________________________________ ja jutro podjade volvo :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 21:47_________________________________________________ Ma ktoś jakiś srebrny szprej moja siostra ma gdzieś plakatówki to możemy maznąć Pomaluje ciebie na kota
Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Pomaluje ciebie na kota :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi