talib1990 Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 chlopaki jak mozecie to wezcie kase dzis na spota :gwizdanie: moja fura na sprzedaz.. w tym tygodniu musze kase zdobyc a kasa.. 25goła.. 30tak jak stoi z pelna skora rns-e, alu 17' rs4 lato do negocjacji PS w silniku nic nigdy nie dlubane.. a potencjal.. jaki ma potencjal to wszyscy wiedza.. Qri takim jezdzi jak bedziesz sprzedawal to jeździj z QRI'm wszędzie i mów - panie wsadzisz pan 30 tysiecy to też tak bedzie za***rdalac :polew:
OKO Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 chlopaki jak mozecie to wezcie kase dzis na spota :gwizdanie: moja fura na sprzedaz.. w tym tygodniu musze kase zdobyc a kasa.. 25goła.. 30tak jak stoi z pelna skora rns-e, alu 17' rs4 lato do negocjacji PS w silniku nic nigdy nie dlubane.. a potencjal.. jaki ma potencjal to wszyscy wiedza.. Qri takim jezdzi to dziś na spocie jazdy testowe... 1,8t nie jedzie
stanley Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 chlopaki jak mozecie to wezcie kase dzis na spota :gwizdanie: moja fura na sprzedaz.. w tym tygodniu musze kase zdobyc a kasa.. 25goła.. 30tak jak stoi z pelna skora rns-e, alu 17' rs4 lato do negocjacji PS w silniku nic nigdy nie dlubane.. a potencjal.. jaki ma potencjal to wszyscy wiedza.. Qri takim jezdzi póki nie ma 2++ KM to dalej jest golas
seves Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 chlopaki jak mozecie to wezcie kase dzis na spota :gwizdanie: moja fura na sprzedaz.. w tym tygodniu musze kase zdobyc a kasa.. 25goła.. 30tak jak stoi z pelna skora rns-e, alu 17' rs4 lato do negocjacji PS w silniku nic nigdy nie dlubane.. a potencjal.. jaki ma potencjal to wszyscy wiedza.. Qri takim jezdzi póki nie ma 2++ KM to dalej jest golas w bagazniku woze kat rurke +chip i bedzie pod 200 - taki do wczoraj byl plan ale wczoraj sie pozmienialo hahaha i ja juz tego nie robie
Pucek Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 jak mnie Seves przywiezie to będę a teraz lecę robierać furę :>
keżor Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 one more tu tu tuu tu tuuuuu czyli nagrywa sie nowa płyta do furacza na dzisiejszy spociszon [br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 18:06_________________________________________________http://www.v10.pl/Audi,tworzy,dzwiek,silnika,do,swoich,elektrycznych,samochodow,51548.html?ref=nf
Pucek Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 one more tu tu tuu tu tuuuuu czyli nagrywa sie nowa płyta do furacza na dzisiejszy spociszon [br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 18:06_________________________________________________http://www.v10.pl/Audi,tworzy,dzwiek,silnika,do,swoich,elektrycznych,samochodow,51548.html?ref=nf maniak
Pucek Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 ja dziś przyjade B8 na spota jaa yhymm
talib1990 Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 bede z wami duchem na spocie :naughty:
keżor Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 ja dziś przyjade B8 na spota jaa yhymm czarny avant w multitronicu
Pucek Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 ja dziś przyjade B8 na spota jaa yhymm czarny avant w multitronicu zobaczymy :gwizdanie:
keżor Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 ja dziś przyjade B8 na spota jaa yhymm czarny avant w multitronicu zobaczymy :gwizdanie: bedziesz? [br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 18:31_________________________________________________o co zakład ?
Bulczas Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Keżor nagraj mi jakąś płytkę też :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi