Adrenalina Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 teraz tylko przeżyć ten trzydniowy tydzień i znowu błogie lenistwo :gwizdanie:
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 teraz tylko przeżyć ten trzydniowy tydzień i znowu błogie lenistwo :gwizdanie: Ja muszę przeżyć tylko ten dzionek i błogie lenistwo aż do niedzieli... :gwizdanie:
OKO Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 z roboty Dopisany: 07 Listopad 2010, 22:26[/size]_________________________________________________ jestem stworzony do takiego życia... teraz tylko przeżyć ten trzydniowy tydzień i znowu błogie lenistwo :gwizdanie: nawet nie wiesz jak się z tego cieszę
OKO Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 teraz tylko przeżyć ten trzydniowy tydzień i znowu błogie lenistwo :gwizdanie: Ja muszę przeżyć tylko ten dzionek i błogie lenistwo aż do niedzieli... :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 teraz tylko przeżyć ten trzydniowy tydzień i znowu błogie lenistwo :gwizdanie: Ja muszę przeżyć tylko ten dzionek i błogie lenistwo aż do niedzieli... :gwizdanie:
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 teraz tylko przeżyć ten trzydniowy tydzień i znowu błogie lenistwo :gwizdanie: Ja muszę przeżyć tylko ten dzionek i błogie lenistwo aż do niedzieli... :gwizdanie: teraz tylko przeżyć ten trzydniowy tydzień i znowu błogie lenistwo :gwizdanie: Ja muszę przeżyć tylko ten dzionek i błogie lenistwo aż do niedzieli... :gwizdanie: :tongue4: :tongue4:
OKO Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 i po wizycie prezesa. lufy na las [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 08:33_________________________________________________you tube rulez
stanley Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 i po wizycie prezesa. lufy na las [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 08:33_________________________________________________you tube rulez lufy na las
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 i po wizycie prezesa. lufy na las [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 08:33_________________________________________________you tube rulez lufy na las
stanley Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 ale mi dzisiaj duszno koniec z alko- przynajmniej do piątku [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 08:48_________________________________________________u mnie też już po wizycie szefa, wpadł na 10 sek
A-rek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 u mnie w robocie szef wpada raz gora dwa razy w tygodniu na kilka godzin....
stanley Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 jołłłłłłłłłl zbierej się na gruba
Rekomendowane odpowiedzi