stanley Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 ku***a takiego vira wciągnąłem na FB, że kompa przez 5 godzin doprowadzałem do stanu jako takiego :wallbash: :wallbash: :wallbash: bo Ci jakieś małolaty albo pedryl takiego vira wpuścił
akjam Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 ku***a takiego vira wciągnąłem na FB, że kompa przez 5 godzin doprowadzałem do stanu jako takiego :wallbash: :wallbash: :wallbash: Co ty tam masz na tym kompie?
stanley Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 ku***a takiego vira wciągnąłem na FB, że kompa przez 5 godzin doprowadzałem do stanu jako takiego :wallbash: :wallbash: :wallbash: Co ty tam masz na tym kompie? rocco mu się wje*ał na chatę
akjam Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 ku***a takiego vira wciągnąłem na FB, że kompa przez 5 godzin doprowadzałem do stanu jako takiego :wallbash: :wallbash: :wallbash: Co ty tam masz na tym kompie? rocco mu się wje*ał na chatę :polew: Musisz mu podpowiedzieć jakie trzeba mieć przy NIM (czyt. Rocco) zabezpieczenia coby nie było gówna...
stanley Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 ku***a takiego vira wciągnąłem na FB, że kompa przez 5 godzin doprowadzałem do stanu jako takiego :wallbash: :wallbash: :wallbash: Co ty tam masz na tym kompie? rocco mu się wje*ał na chatę :polew: Musisz mu podpowiedzieć jakie trzeba mieć przy NIM (czyt. Rocco) zabezpieczenia coby nie było gówna... przed tym żaden "firewall" nie pomoże
diman Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 ku***a takiego vira wciągnąłem na FB, że kompa przez 5 godzin doprowadzałem do stanu jako takiego :wallbash: :wallbash: :wallbash: Co ty tam masz na tym kompie? rocco mu się wje*ał na chatę :nabijasie: :nabijasie:
akjam Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 ku***a takiego vira wciągnąłem na FB, że kompa przez 5 godzin doprowadzałem do stanu jako takiego :wallbash: :wallbash: :wallbash: Co ty tam masz na tym kompie? rocco mu się wje*ał na chatę :polew: Musisz mu podpowiedzieć jakie trzeba mieć przy NIM (czyt. Rocco) zabezpieczenia coby nie było gówna... przed tym żaden "firewall" nie pomoże Jak Ty masz wszystko pochytane? Jakiś abonament czy jak?
stanley Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 ku***a takiego vira wciągnąłem na FB, że kompa przez 5 godzin doprowadzałem do stanu jako takiego :wallbash: :wallbash: :wallbash: Co ty tam masz na tym kompie? rocco mu się wje*ał na chatę :polew: Musisz mu podpowiedzieć jakie trzeba mieć przy NIM (czyt. Rocco) zabezpieczenia coby nie było gówna... przed tym żaden "firewall" nie pomoże Jak Ty masz wszystko pochytane? Jakiś abonament czy jak? Rocci wpisał mi się kiedyś do zlotych myśli od tej pory ja szanuję jego, a on mnie
akjam Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 ku***a takiego vira wciągnąłem na FB, że kompa przez 5 godzin doprowadzałem do stanu jako takiego :wallbash: :wallbash: :wallbash: Co ty tam masz na tym kompie? rocco mu się wje*ał na chatę :polew: Musisz mu podpowiedzieć jakie trzeba mieć przy NIM (czyt. Rocco) zabezpieczenia coby nie było gówna... przed tym żaden "firewall" nie pomoże Jak Ty masz wszystko pochytane? Jakiś abonament czy jak? Rocci wpisał mi się kiedyś do zlotych myśli od tej pory ja szanuję jego, a on mnie :polew:
stanley Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Akjam, masz no jakąś mapę www.... nieba, bo bym gwiazdy pooglądał [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 01:31_________________________________________________albo samoloty :gwizdanie:
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Akjam, masz no jakąś mapę www.... nieba, bo bym gwiazdy pooglądał [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 01:31_________________________________________________albo samoloty :gwizdanie: Mam ale nie mogę Ci dać... To co mogę poszło na PW - kilka samolotów, w dzień jest tego trochę więcej... Wiesz: wywołanie, znaki rejestracyjne, Routing - trasa znaczy się, etc.
stanley Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Akjam, masz no jakąś mapę www.... nieba, bo bym gwiazdy pooglądał [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 01:31_________________________________________________albo samoloty :gwizdanie: Mam ale nie mogę Ci dać... To co mogę poszło na PW - kilka samolotów, w dzień jest tego trochę więcej... Wiesz: wywołanie, znaki rejestracyjne, Routing - trasa znaczy się, etc. ja nie chcę Ciebie, tylko coś ze str wikileaks jakby mi się chciało, to bym się cofnął te 3000str i to znalazł, bo kiedys coś takiego jużu nas było.... A możesz wkleić globus Polski ?
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Akjam, masz no jakąś mapę www.... nieba, bo bym gwiazdy pooglądał [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 01:31_________________________________________________albo samoloty :gwizdanie: Mam ale nie mogę Ci dać... To co mogę poszło na PW - kilka samolotów, w dzień jest tego trochę więcej... Wiesz: wywołanie, znaki rejestracyjne, Routing - trasa znaczy się, etc. ja nie chcę Ciebie, tylko coś ze str wikileaks jakby mi się chciało, to bym się cofnął te 3000str i to znalazł, bo kiedys coś takiego jużu nas było.... A możesz wkleić globus Polski ? Mam coś takiego ale niestety nie mogę bo są tam poufne informacje. To co Ci wysłałem to możesz sprawdzić na jakiej wysokości jest samolocik, z jaką prekością zakoorwia, skąd dokąd, etc.
stanley Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Akjam, masz no jakąś mapę www.... nieba, bo bym gwiazdy pooglądał [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 01:31_________________________________________________albo samoloty :gwizdanie: Mam ale nie mogę Ci dać... To co mogę poszło na PW - kilka samolotów, w dzień jest tego trochę więcej... Wiesz: wywołanie, znaki rejestracyjne, Routing - trasa znaczy się, etc. ja nie chcę Ciebie, tylko coś ze str wikileaks jakby mi się chciało, to bym się cofnął te 3000str i to znalazł, bo kiedys coś takiego jużu nas było.... A możesz wkleić globus Polski ? Mam coś takiego ale niestety nie mogę bo są tam poufne informacje. To co Ci wysłałem to możesz sprawdzić na jakiej wysokości jest samolocik, z jaką prekością zakoorwia, skąd dokąd, etc. luzik, dopiję te moje jeszcze 6 piw i akurat ten samolot z Doncaster akurat doleci do Pyrzowic
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Akjam, masz no jakąś mapę www.... nieba, bo bym gwiazdy pooglądał [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 01:31_________________________________________________albo samoloty :gwizdanie: Mam ale nie mogę Ci dać... To co mogę poszło na PW - kilka samolotów, w dzień jest tego trochę więcej... Wiesz: wywołanie, znaki rejestracyjne, Routing - trasa znaczy się, etc. ja nie chcę Ciebie, tylko coś ze str wikileaks jakby mi się chciało, to bym się cofnął te 3000str i to znalazł, bo kiedys coś takiego jużu nas było.... A możesz wkleić globus Polski ? Mam coś takiego ale niestety nie mogę bo są tam poufne informacje. To co Ci wysłałem to możesz sprawdzić na jakiej wysokości jest samolocik, z jaką prekością zakoorwia, skąd dokąd, etc. luzik, dopiję te moje jeszcze 6 piw i akurat ten samolot z Doncaster akurat doleci do Pyrzowic Nie dasz rady! Na bank będzie szybciej!
stanley Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 wiem, bo za***rdala jak młody zorro, juz jest nad gregorym trzeba iść spać chyba a Ty pracuj, bo ja dzisiaj zapierdalełem jak osioł :gwizdanie:
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 wiem, bo zasuwa jak młody zorro, juz jest nad gregorym trzeba iść spać chyba a Ty pracuj, bo ja dzisiaj zapierdalełem jak osioł :gwizdanie: Ja chwilę odpocznę... :gwizdanie:
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 no i wp***u wylądował :polew: Spalił gumy! Dobra. To i ja odpocznę. :gwizdanie:
stanley Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 no i wp***u wylądował :polew: Spalił gumy! Dobra. To i ja odpocznę. :gwizdanie: ale frajer
Rekomendowane odpowiedzi