Kędzior Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Z rana jol nie fikaj bo was jutro odwiedze :cwaniak1: o f*ck! tylko nie jutro ta o fak tylko ostatnio niechciałaś żebym od was wychodził pozatym Stasiu mi pisał żebym był na 20ta
Kędzior Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 jutro nas nie ma zostaw klucze pod wycieraczka zrobie wam te kasetony w kuchni
stanley Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 jutro nas nie ma zostaw klucze pod wycieraczka zrobie wam te kasetony w kuchni ok, tylko wsadź flaszkę do zamrażarki
Kędzior Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 jutro nas nie ma zostaw klucze pod wycieraczka zrobie wam te kasetony w kuchni ok, tylko wsadź flaszkę do zamrażarki ale że co tylko jedna? :polew: ok jade do joba
akjam Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 zbieraj się do roboty kolejny poganiacz :polew: Federico Franchi Feat. BECCI - Image :dance: będziesz się tak opierd*lał jak Akjam i Miszka to my tej Polski tak nie zbudujemy
akjam Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 ale nudy w robocie :gwizdanie: No, Ten zarobiony...
stanley Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 bierze ktoś kalendarz klubowy ? ja zamówiłem szt dla siebie, żeby przywiesić na nowym miejscu pracy można by jedną paczką wysłać
Bulczas Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Też idę zaraz do roboty i pewnie będę się nudził bo kto o zdrowych zmysłach kupuje olej dzień przed wigilią [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 09:14_________________________________________________ bierze ktoś kalendarz klubowy ? ja zamówiłem szt dla siebie, żeby przywiesić na nowym miejscu pracy można by jedną paczką wysłać Ja biorę mam tam swoje miejsce w styczniu
akjam Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Też idę zaraz do roboty i pewnie będę się nudził bo kto o zdrowych zmysłach kupuje olej dzień przed wigilią Może ja bym kupił bo za 1k szykuje mi się wymiana... bierze ktoś kalendarz klubowy ? ja zamówiłem szt dla siebie, żeby przywiesić na nowym miejscu pracy można by jedną paczką wysłać Ja biorę mam tam swoje miejsce w styczniu Może zobaczę jakie tam paździochy są i się zdecyduję...
OKO Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 siema bierze ktoś kalendarz klubowy ? ja zamówiłem szt dla siebie, żeby przywiesić na nowym miejscu pracy można by jedną paczką wysłać ja biorę
akjam Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 siema bierze ktoś kalendarz klubowy ? ja zamówiłem szt dla siebie, żeby przywiesić na nowym miejscu pracy można by jedną paczką wysłać ja biorę :gwizdanie:
OKO Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 siema bierze ktoś kalendarz klubowy ? ja zamówiłem szt dla siebie, żeby przywiesić na nowym miejscu pracy można by jedną paczką wysłać ja biorę :gwizdanie: niech bulczas zamówi będzie po 17 złociszy :gwizdanie:
stanley Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 siema bierze ktoś kalendarz klubowy ? ja zamówiłem szt dla siebie, żeby przywiesić na nowym miejscu pracy można by jedną paczką wysłać ja biorę :gwizdanie: niech bulczas zamówi będzie po 17 złociszy :gwizdanie:
akjam Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 siema bierze ktoś kalendarz klubowy ? ja zamówiłem szt dla siebie, żeby przywiesić na nowym miejscu pracy można by jedną paczką wysłać ja biorę :gwizdanie: niech bulczas zamówi będzie po 17 złociszy :gwizdanie:
OKO Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 siema bierze ktoś kalendarz klubowy ? ja zamówiłem szt dla siebie, żeby przywiesić na nowym miejscu pracy można by jedną paczką wysłać ja biorę :gwizdanie: niech bulczas zamówi będzie po 17 złociszy :gwizdanie: na dwóch kalendarzach można zaoszczędzić na flaszkę
akjam Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 siema bierze ktoś kalendarz klubowy ? ja zamówiłem szt dla siebie, żeby przywiesić na nowym miejscu pracy można by jedną paczką wysłać ja biorę :gwizdanie: niech bulczas zamówi będzie po 17 złociszy :gwizdanie: na dwóch kalendarzach można zaoszczędzić na flaszkę
Bulczas Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Czy wy wszystko musicie przeliczać na flaszki :polew: k**wa od rana jeden klient
stanley Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Czy wy wszystko musicie przeliczać na flaszki :polew: ku***a od rana jeden klient możesz przeliczać na bułki, tylko, że wtedy będą Ci wychodzić wchóój wysokie liczby
Rekomendowane odpowiedzi