diman Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 gdzie nie wejdę to tylko walą browary a tobie zal dupe sciska właśnie że nie nie lubię pić sam no wlasnie tez mi nie smakuje jakos gdzie nie wejdę to tylko walą browary prawdziwi mężczyźni piją piwo, które przyniesie im przed tv kobieta :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 taaaaaa najpierw trzeba mieć kobietę to raz a dwa, sami piją tylko alkoholicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 taaaaaa najpierw trzeba mieć kobietę to raz a dwa, sami piją tylko alkoholicy ja tam sam nie jestem bo wlasnie z kobieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 taaaaaa najpierw trzeba mieć kobietę to raz a dwa, sami piją tylko alkoholicy taaa, słuchaj dalej mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 taaaaaa najpierw trzeba mieć kobietę to raz a dwa, sami piją tylko alkoholicy taaa, słuchaj dalej mamy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 dobra, koniec z pisaniem na katowickich... f o c h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 dobra, koniec z pisaniem na katowickich... f o c h no to gdzie idziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 dobra, koniec z pisaniem na katowickich... f o c h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 dobra, koniec z pisaniem na katowickich... f o c h no i chyba sie obrazil bo nic nie pisze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 dobra, koniec z pisaniem na katowickich... f o c h no i chyba sie obrazil bo nic nie pisze :gwizdanie: wysłał mi PW, że idzie po piwo na Rybnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 dobra, koniec z pisaniem na katowickich... f o c h no i chyba sie obrazil bo nic nie pisze :gwizdanie: wysłał mi PW, że idzie po piwo na Rybnik no go moze pare godzin nie byc troche daleko ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 nie nadrabiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 nie nadrabiam za takie rzeczy powinni zabierać klubowicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Witka :hi: nie nadrabiam Krolu dochodzą mnie słuchy że mamy wspólnych znajomych :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Witka :hi: nie nadrabiam Krolu dochodzą mnie słuchy że mamy wspólnych znajomych :naughty: a ciebie to juz dawno nie widzialem gdzie to przebywasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Witka :hi: nie nadrabiam Krolu dochodzą mnie słuchy że mamy wspólnych znajomych :naughty: a ciebie to juz dawno nie widzialem gdzie to przebywasz co steskniles sie Byku :tongue4: ostatnio zalatany jestem... ale we wtorek moze juz wpadne do was... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Witka :hi: nie nadrabiam Krolu dochodzą mnie słuchy że mamy wspólnych znajomych :naughty: a ciebie to juz dawno nie widzialem gdzie to przebywasz co steskniles sie Byku :tongue4: ostatnio zalatany jestem... ale we wtorek moze juz wpadne do was... no jakos troche sie stesnilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Witka :hi: nie nadrabiam Krolu dochodzą mnie słuchy że mamy wspólnych znajomych :naughty: a ciebie to juz dawno nie widzialem gdzie to przebywasz co steskniles sie Byku :tongue4: ostatnio zalatany jestem... ale we wtorek moze juz wpadne do was... no jakos troche sie stesnilem troche.... Ty brutalu hehhehee jak swieta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Witka :hi: nie nadrabiam Krolu dochodzą mnie słuchy że mamy wspólnych znajomych :naughty: a ciebie to juz dawno nie widzialem gdzie to przebywasz co steskniles sie Byku :tongue4: ostatnio zalatany jestem... ale we wtorek moze juz wpadne do was... no jakos troche sie stesnilem troche.... Ty brutalu hehhehee jak swieta? domowo i z alko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Witka :hi: nie nadrabiam Krolu dochodzą mnie słuchy że mamy wspólnych znajomych :naughty: tzn kogo ? która laska ci o mnie opowiadała mówiłem nie wprowadzajcie innych w kompleksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi