stanley Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 nie mam opcji... moja mama robi urodziny będzie tort domowej roboty :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: panowie to robimy akcje -> wszyscy do Krola na tort domowej roboty
krolu Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 nie mam opcji... moja mama robi urodziny będzie tort domowej roboty :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: panowie to robimy akcje -> wszyscy do Krola na tort domowej roboty Zapytam mamę czy starczy
krolu Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 spot u Krola :kox: Lista chętnych: 1. Krolu lista zamknięta :polew:
diman Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 spot u Krola :kox: Lista chętnych: 1. Krolu lista zamknięta :polew: ale z ciebie jest a ja nawet wiem gdzie podjechac
SoMeS Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Diman daj spokój... nie jedziemy tam z taką niegościnnością się jeszcze nie spotkałem
krolu Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Połowo ludzi już u mnie była :gwizdanie: Poza tym już mam babcie na święta po co mi jeszcze jacyś rezacze
diman Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 jeszcze bedziesz prosil zebysmy przyjechali ale wtedy to nas nie licz ty niegoscinny kolego ;(
Kanar Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 mam nadzieje że nikt nie umarł z przeżarcia wczoraj
SoMeS Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 mam nadzieje że nikt nie umarł z przeżarcia wczoraj nie ma tragedii :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 dla tych co sie odezwali pewnie nie.. ale.. wszystkich nie ma chyba ?? :gwizdanie:
diman Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 dla tych co sie odezwali pewnie nie.. ale.. wszystkich nie ma chyba ?? :gwizdanie: pewnie zaszyl sie gdzies w piwnicy zeby nie miec dostepu do zarcia przeciesz jest na diecie :gwizdanie:
akjam Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 W święta to może jakaś dyspensa była na żarcie?
stanley Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja byłem wczoraj na wigili u teściowej, więc przeżarcie mi nie groziło
akjam Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja byłem wczoraj na wigili u teściowej, więc przeżarcie mi nie groziło :polew: :polew: :polew:
krolu Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 jeszcze bedziesz prosil zebysmy przyjechali ale wtedy to nas nie licz ty niegoscinny kolego ;( jak Was znam to i tak przyjedziecie pomóc :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja byłem wczoraj na wigili u teściowej, więc przeżarcie mi nie groziło Stanley współczucia :polew: :polew:
SoMeS Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 ktoś chętny na mały spocik dziś u nas?
keżor Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2009 siema Krolu , co szwagra na tort nie zaprosisz ?? co do rezania to ja tam mam luzik i moge rezać :> przeżrć to sie nie przeżarłem , bo nie lubie jeść ale Max to pewnie do Wielkanocy nie będzie z nami do restauracji złote łuki jeździł Stanley , jak jadłeś u Teściowej to pewnie grzybów nie jadłeś co ? Somes , no ja jak już pisałem będe Miszka, wcześniej mieszkałem na brynowie jakieś 4km , a nie chciało mi sie pylać na butach sie piwa napić :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi