keżor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 może jutro na spota wpadne już moim szkoda tylko że AFNem
Miszka82 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 a tu dalej jedno rezanie rezanie to ja też sie pchwalę, a więc wyrezałem progi, listwy przyprogowe, wszystko ori oraz kufer(garderobę) też poddałem rezacji oto moje mody jakich dokonałem ostatnio w mieszkaniu :polew: :polew:
SoMeS Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 może jutro na spota wpadne już moim szkoda tylko że AFNem poważnie ??
Maxito Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 siemka ziomki co tam w wielkim świecie lecicie ze stronami jutro wpadam na spota bo juz się za niektórymi stęskniłem !!!
Miszka82 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 siemka ziomki co tam w wielkim świecie lecicie ze stronami jutro wpadam na spota bo juz się za niektórymi stęskniłem !!! Max ja za Tobą sie stęskniłem :> ale nie wiem czy będę jutro na spocie czy nie pocisnę do brata do Krk przetrzeć szlaki na następnego spota wyjazdowego My tu spamujemy ? ? ? zobacz co siedzieje na gliwickich....ładna patologia :polew:
diman Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 miszka ty sie nie wygupiaj ino dawaj na spota bo ja do was jade jutro wiec macie byc w komplecie
Maxito Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 miszka diman nawet nie zdążyłem ci podziękować za vaga pomogło zdiagnozowało prawidłowo już wszystko powymieniane krolu ty też się do tego przyczyniłeś a właśnie gdzie on bo co wchodzę to go nie ma [br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 20:07_________________________________________________ stanley twój mikołaj mnie na kolana powalił
keżor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 co tam panowie z wieczora ? jutro znowuż ełu ma spot obok nas
Maxito Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 co tam panowie z wieczora ? jutro znowuż ełu ma spot obok nas no nie gadaj ostatnio byli na naszym spocie [br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 20:10_________________________________________________cicho cicho bo pucek sie pokazał
keżor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 tylko oni są na czerwonym bo tam jest niby cieplej , to może do nich podjedziemy ?? :gwizdanie: ich jest i tak mniej , a jak nie ma murzyna to są okej
diman Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 nie ma za co maxito pw z nr konta juz poszlo do ciebie
Maxito Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 kto jest niżej początkujący czy nowicjusz ??? tylko oni są na czerwonym bo tam jest niby cieplej , to może do nich podjedziemy ?? :gwizdanie: ich jest i tak mniej , a jak nie ma murzyna to są okej a co to za murzyn to my możemy cie wysłać do nich na przeszpiegi i możesz ich zbratać do nas
Pucek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 tylko oni są na czerwonym bo tam jest niby cieplej , to może do nich podjedziemy ?? :gwizdanie: ich jest i tak mniej , a jak nie ma murzyna to są okej Ty chyba nie piszesz poważnie... :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 nie ma za co maxito pw z nr konta juz poszlo do ciebie przelew już poszedł [br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 20:16_________________________________________________i gdzie wszyscy znowu pognali ??? :wallbash:
keżor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 tylko oni są na czerwonym bo tam jest niby cieplej , to może do nich podjedziemy ?? :gwizdanie: ich jest i tak mniej , a jak nie ma murzyna to są okej Ty chyba nie piszesz poważnie... :gwizdanie: Pucek, prosza Cie poznałeś ich jako przedstawiciel wrogiego klubu :gwizdanie: nie znasz ich . naprawde są spoko i już prawie nie jeżdżą pod banderą wytarmoś mi suty.pl tylko jako audiśląsk
Maxito Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 tylko oni są na czerwonym bo tam jest niby cieplej , to może do nich podjedziemy ?? :gwizdanie: ich jest i tak mniej , a jak nie ma murzyna to są okej Ty chyba nie piszesz poważnie... :gwizdanie: Pucek, prosza Cie poznałeś ich jako przedstawiciel wrogiego klubu :gwizdanie: nie znasz ich . naprawde są spoko i już prawie nie jeżdżą pod banderą wytarmoś mi suty.pl tylko jako audiśląsk to i tak pod złą banderą jeżdżą nie da sie ich przerobić śnieg pada :gwizdanie: :> :> :>
Pucek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Keżor, jeżeli byli by tacy jak piszesz, to dawno są tu na forum :gwizdanie:
keżor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Keżor, jeżeli byli by tacy jak piszesz, to dawno są tu na forum :gwizdanie: to naprawde długa historia jest dlaczego nie ma ich u nas na forum a powinniśmy robić tak żeby byli :> jak podjedziemy jutro w 20 aut i okażemy sie mega spoko , damy każdemy za free koszulke kubek i po smyczce to myśle że każdy potem będzie przyjeżdżać we wtorki [br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 20:29_________________________________________________Gracjan nie szpieguj
diman Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 maxito nowicjusz jest pierwszy potem jest poczatkujacy
Maxito Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 ta i może frytki do tego :polew: :polew: niech sie gonią u nas jest najlepiej[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 20:32_________________________________________________ maxito nowicjusz jest pierwszy potem jest poczatkujacy czyli jesteśmy głeboko w d*pie
Rekomendowane odpowiedzi