diman Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 witam szanowne grono użytkowników audi
Miszka82 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 witam szanowne grono użytkowników audi zaś wolne ?
diman Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 witam szanowne grono użytkowników audi zaś wolne ? jak to zaś wczoraj ino miałem wolne od dłuższego czasu wiec przydają się te parę dni a dodatkowo jest piekna pogoda wiec parezam coś przy wozidle
Miszka82 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 witam szanowne grono użytkowników audi zaś wolne ? jak to zaś wczoraj ino miałem wolne od dłuższego czasu wiec przydają się te parę dni a dodatkowo jest piekna pogoda wiec parezam coś przy wozidle łeee co tam chcesz rezać widzę że leberka ja się zaraz zbieram
diman Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 witam szanowne grono użytkowników audi zaś wolne ? jak to zaś wczoraj ino miałem wolne od dłuższego czasu wiec przydają się te parę dni a dodatkowo jest piekna pogoda wiec parezam coś przy wozidle łeee co tam chcesz rezać widzę że leberka ja się zaraz zbieram kurde musze wkoncu opanowac ten moj fotel bo nie grzeje chyba cos z kostkami bo bezpiecznik mam dobry :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 witam szanowne grono użytkowników audi zaś wolne ? jak to zaś wczoraj ino miałem wolne od dłuższego czasu wiec przydają się te parę dni a dodatkowo jest piekna pogoda wiec parezam coś przy wozidle łeee co tam chcesz rezać widzę że leberka ja się zaraz zbieram kurde musze wkoncu opanowac ten moj fotel bo nie grzeje chyba cos z kostkami bo bezpiecznik mam dobry :gwizdanie: masz grzane zice ? [br]Dopisany: 27 Styczeń 2011, 10:40_________________________________________________dorezałeś ?
akjam Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 widzę że leberka :gwizdanie: witam szanowne grono użytkowników audi zaś wolne ? jak to zaś wczoraj ino miałem wolne od dłuższego czasu wiec przydają się te parę dni a dodatkowo jest piekna pogoda wiec parezam coś przy wozidle Co tam robisz? Aaaa... już wiem!
stanley Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 stasiu a tobie co...? dopadła mnie choroba wściekłych krów
Seski Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 oj stanley czyli ze co mleczka teraz nie dajesz...?
diman Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 akjam a jak tam moja sprawa z pakiecikiem oswietlenie :gwizdanie:
akjam Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 akjam a jak tam moja sprawa z pakiecikiem oswietlenie :gwizdanie: Póki co nie ma kompletu ale jak tylko będzie da znać. [br]Dopisany: 27 Styczeń 2011, 15:56_________________________________________________**********************************************Co tu taka cisza!? Zaszyci wszyscy przeciwko FORUM czy jak! :co: :polew:
Kędzior Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 i po pracy co za h*je wychodze rano patrze a tu mi jakieś h*je za***ali przednie listwy z drzwi co za kutastwo
Miszka82 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 ręce konia :wallbash: he? no teraz wróciłem z roboty
Rekomendowane odpowiedzi