krolu Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 kedzior siemka powiec no staruszku coś to na płochał, bo na spocie już jakieś legendy o Tobie krążą ?... witam witam, ale o co chodzi bo ja nic na ten temat niewiem :> może o kimś innym mówia mamy na mysli twój słynny post
Maxito Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 kedzior siemka powiec no staruszku coś to na płochał, bo na spocie już jakieś legendy o Tobie krążą ?... witam witam, ale o co chodzi bo ja nic na ten temat niewiem :> może o kimś innym mówia dobra dobra powiedz lepiej że nie pamiętasz i po sprawie :polew:
stanley Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 dzięki za spota było nudno jak zawsze żart :polew: :polew: true Uwaga - podczas pisania wysłano 5 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
Maxito Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 kedzior siemka powiec no staruszku coś to na płochał, bo na spocie już jakieś legendy o Tobie krążą ?... witam witam, ale o co chodzi bo ja nic na ten temat niewiem :> może o kimś innym mówia mamy na mysli twój słynny post krolu zapodaj dla przypomnienia
krolu Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 krolu zapodaj dla przypomnienia :szukaj: :szukaj: :szukaj:
krolu Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Panowie okazja: http://moto.allegro.pl/item867290520_oddam_za_psie_pieniadze_chorus_ii_do_audi_a4.html :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 eee tam dwa zdania i już się jakieś plotki robią miałem wtedy wysoką gorączkę i źle się czułem i jakieś przewidzenia miałem dlatego mi się literki pomyliły hehe
Maxito Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 krolu zapodaj dla przypomnienia :szukaj: :szukaj: :szukaj: ale jesteś :polew:
krolu Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 eee tam dwa zdania i już się jakieś plotki robią miałem wtedy wysoką gorączkę i źle się czułem i jakieś przewidzenia miałem dlatego mi się literki pomyliły hehe ja wiem, choroba filipińska
Bulczas Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Krolu wyszukaj mi okazje na turbulum AWX albo jakieś większe bo mam kupca na moją :> Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? :wallbash:
Maxito Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 eee tam dwa zdania i już się jakieś plotki robią miałem wtedy wysoką gorączkę i źle się czułem i jakieś przewidzenia miałem dlatego mi się literki pomyliły hehe mi się co chwile myle i keżor mnie strofuje
krolu Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 krolu zapodaj dla przypomnienia :szukaj: :szukaj: :szukaj: ale jesteś :polew: chce być klubowiczem, nie mogę być miękki ani okazywać ludzkich uczuć :gwizdanie:
stanley Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 stanlej co chciałeś powiedzieć już się pogubiłem co chcialem napisać, stracilem wątek f*ck Uwaga - podczas pisania wysłano 5 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? :disgust:
keżor Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2009 jeżeli checasz to przyjedz pijemy hehehe[br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 19:23_________________________________________________jak będą miejściał Tobym z chęcia z Wami polecial hehehe to to Wami bym skoczył :> :> :> jeśli jest możliwość
Maxito Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Krolu wyszukaj mi okazje na turbulum AWX albo jakieś większe bo mam kupca na moją :> Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? :wallbash: ralf ty widzę ostro chcesz porezać swoja fure
krolu Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Krolu wyszukaj mi okazje na turbulum AWX albo jakieś większe bo mam kupca na moją :> Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? :wallbash: lepiej poszukać pewnego niż okazji... kezor mam szerokie kontakty :gwizdanie: Taki spam jest fajny i fajnie,że rezasz :good:
Maxito Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 krolu zapodaj dla przypomnienia :szukaj: :szukaj: :szukaj: ale jesteś :polew: chce być klubowiczem, nie mogę być miękki ani okazywać ludzkich uczuć :gwizdanie: tak krolu w życiu trza twardym być :polew: :polew:
stanley Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 jeżeli checasz to przyjedz pijemy hehehe[br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 19:23_________________________________________________jak będą miejściał Tobym z chęcia z Wami polecial hehehe to to Wami bym skoczył :> :> :> jeśli jest możliwość :polew: Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? jaki ja mam czas reakcji
Rekomendowane odpowiedzi