Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 czasem myślę że już nic mnie na forum nie zaskoczy a tu jednak nowe rzeczy ktore mnie rozpierdalaja :polew: z bazarku śląskiego Sprzedam wózek dziecięcy X-lander XA w kolorze Jungle wersję spacerową razem z torbą x-bag III (ten sam kolor) Wystarczy dokupić samą gondolę żeby był wózek głęboko-spacerowy Pasują na niego też foteliki X-car lub Maxi-Cosi Wózek zakupiony 08.09.2010 r wiec posiada jeszcze gwarancję Do kompletu dorzucę 3 nowe zapasowe dętki do kół Zdjęcia mogę przesłać na PW Cena za komplet 850 zł + ewentualne KW [br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 23:03_________________________________________________najbardziej mnie rozkurwil kolor JUNGLE :polew: :polew: i fotelik MAXI-COSI :polew: :polew:
diman Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 czasem myślę że już nic mnie na forum nie zaskoczy a tu jednak nowe rzeczy ktore mnie rozpierdalaja :polew: z bazarku śląskiego Sprzedam wózek dziecięcy X-lander XA w kolorze Jungle wersję spacerową razem z torbą x-bag III (ten sam kolor) Wystarczy dokupić samą gondolę żeby był wózek głęboko-spacerowy Pasują na niego też foteliki X-car lub Maxi-Cosi Wózek zakupiony 08.09.2010 r wiec posiada jeszcze gwarancję Do kompletu dorzucę 3 nowe zapasowe dętki do kół Zdjęcia mogę przesłać na PW Cena za komplet 850 zł + ewentualne KW [br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 23:03_________________________________________________najbardziej mnie rozkurwil kolor JUNGLE :polew: :polew: i fotelik MAXI-COSI :polew: :polew: :polew:
akjam Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Wózki teraz na czasie ale jaki on ma zawias?
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 czasem myślę że już nic mnie na forum nie zaskoczy a tu jednak nowe rzeczy ktore mnie rozpierdalaja :polew: z bazarku śląskiego Sprzedam wózek dziecięcy X-lander XA w kolorze Jungle wersję spacerową razem z torbą x-bag III (ten sam kolor) Wystarczy dokupić samą gondolę żeby był wózek głęboko-spacerowy Pasują na niego też foteliki X-car lub Maxi-Cosi Wózek zakupiony 08.09.2010 r wiec posiada jeszcze gwarancję Do kompletu dorzucę 3 nowe zapasowe dętki do kół Zdjęcia mogę przesłać na PW Cena za komplet 850 zł + ewentualne KW [br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 23:03_________________________________________________najbardziej mnie rozkurwil kolor JUNGLE :polew: :polew: i fotelik MAXI-COSI :polew: :polew: wózek pewnie męski :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 też z tego lałem chciałem tam coś napisać ale kolega gejogururu by to skasował
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Wózki teraz na czasie ale jaki on ma zawias? nie rozmawiam z Tobą w tym temacie :polew:
akjam Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 też z tego lałem chciałem tam coś napisać ale kolega gejogururu by to skasował :polew:
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 kolor JUNGLE :polew: tarzam sie normalnie ze smiechu
Pucek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Kędzior, Ty pasujesz jako Jungle men
akjam Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Wózki teraz na czasie ale jaki on ma zawias? nie rozmawiam z Tobą w tym temacie :polew: Nie dziwie się. :gwizdanie:
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 też z tego lałem chciałem tam coś napisać ale kolega gejogururu by to skasował :polew: :polew: [br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 23:08_________________________________________________ Wózki teraz na czasie ale jaki on ma zawias? nie rozmawiam z Tobą w tym temacie :polew: Nie dziwie się. :gwizdanie: moje racje wyślę Ci na papierze firmowym
Pucek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 jest i nasz procentowy kolega Filip
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Kędzior, Ty pasujesz jako Jungle men czyli ze za***isty?
akjam Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 też z tego lałem chciałem tam coś napisać ale kolega gejogururu by to skasował :polew: :polew: [br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 23:08_________________________________________________ Wózki teraz na czasie ale jaki on ma zawias? nie rozmawiam z Tobą w tym temacie :polew: Nie dziwie się. :gwizdanie: moje racje wyślę Ci na papierze firmowym :polew: Pucka argumenty były lepsze! :polew:
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 też z tego lałem chciałem tam coś napisać ale kolega gejogururu by to skasował :polew: :polew: [br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 23:08_________________________________________________ Wózki teraz na czasie ale jaki on ma zawias? nie rozmawiam z Tobą w tym temacie :polew: Nie dziwie się. :gwizdanie: moje racje wyślę Ci na papierze firmowym :polew: Pucka argumenty były lepsze! :polew: a jak nie bedziemy mieli racji to Pucek przekona Cie swoim impulsatorem... i bedziemy mieli rację
akjam Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 też z tego lałem chciałem tam coś napisać ale kolega gejogururu by to skasował :polew: :polew: [br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 23:08_________________________________________________ Wózki teraz na czasie ale jaki on ma zawias? nie rozmawiam z Tobą w tym temacie :polew: Nie dziwie się. :gwizdanie: moje racje wyślę Ci na papierze firmowym :polew: Pucka argumenty były lepsze! :polew: a jak nie bedziemy mieli racji to Pucek przekona Cie swoim impulsatorem... i bedziemy mieli rację Nawet impulsator nie da rady. MAM RACJĘ! Dobra, ja lecę bo jutro wzceśnie trzeba wstać i cały dzień na nogach...
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 a jak nie bedziemy mieli racji to Pucek przekona Cie swoim impulsatorem... i bedziemy mieli rację i ten co przegra organizuje impreze i stawia flache
akjam Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 impulsatora to nawet ja się boję a jak nie bedziemy mieli racji to Pucek przekona Cie swoim impulsatorem... i bedziemy mieli rację i ten co przegra organizuje impreze i stawia flache Ten już na krzywy ryj się pcha... Zdupczam! Do jutra!
Rekomendowane odpowiedzi