akjam Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Ja też już jestem po spocie. Ślisko jak chooj!
stanley Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Ja też już jestem po spocie. Ślisko jak chooj! przejebanie ślisko, jeszcze jak jutro pociśnie śniegiem to będzie masakra :gwizdanie:
akjam Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Ja też już jestem po spocie. Ślisko jak chooj! przejebanie ślisko, jeszcze jak jutro pociśnie śniegiem to będzie masakra :gwizdanie: Niech sypie ale w górach!
OKO Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 ja też dotarłem Ja też już jestem po spocie. Ślisko jak chooj! przejebanie ślisko, jeszcze jak jutro pociśnie śniegiem to będzie masakra :gwizdanie: nie było aż tak źle [br]Dopisany: 01 Luty 2011, 22:47_________________________________________________ Ja też już jestem po spocie. Ślisko jak chooj! przejebanie ślisko, jeszcze jak jutro pociśnie śniegiem to będzie masakra :gwizdanie: Niech sypie ale w górach! jeszcze miesiąc może półtora i zima będzie wspomnieniem ...
akjam Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 ja też dotarłem Ja też już jestem po spocie. Ślisko jak chooj! przejebanie ślisko, jeszcze jak jutro pociśnie śniegiem to będzie masakra :gwizdanie: nie było aż tak źle [br]Dopisany: 01 Luty 2011, 22:47_________________________________________________ Ja też już jestem po spocie. Ślisko jak chooj! przejebanie ślisko, jeszcze jak jutro pociśnie śniegiem to będzie masakra :gwizdanie: Niech sypie ale w górach! jeszcze miesiąc może półtora i zima będzie wspomnieniem ... No zima mi nie przeszkadza ale trzeba uważać na drodze na lodowe/śliskie pułapki...
OKO Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 ja też dotarłem Ja też już jestem po spocie. Ślisko jak chooj! przejebanie ślisko, jeszcze jak jutro pociśnie śniegiem to będzie masakra :gwizdanie: nie było aż tak źle [br]Dopisany: 01 Luty 2011, 22:47_________________________________________________ Ja też już jestem po spocie. Ślisko jak chooj! przejebanie ślisko, jeszcze jak jutro pociśnie śniegiem to będzie masakra :gwizdanie: Niech sypie ale w górach! jeszcze miesiąc może półtora i zima będzie wspomnieniem ... No zima mi nie przeszkadza ale trzeba uważać na drodze na lodowe/śliskie pułapki... nie tylko lodowe jeszcze trzeba jechać prawidłowym kursem żeby ominąć dziury nie ma lekko
krolu Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Ja też dziękuje za spota i ze rezanko :gwizdanie: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 ja też dotarłem Ja też już jestem po spocie. Ślisko jak chooj! przejebanie ślisko, jeszcze jak jutro pociśnie śniegiem to będzie masakra :gwizdanie: nie było aż tak źle [br]Dopisany: 01 Luty 2011, 22:47_________________________________________________ Ja też już jestem po spocie. Ślisko jak chooj! przejebanie ślisko, jeszcze jak jutro pociśnie śniegiem to będzie masakra :gwizdanie: Niech sypie ale w górach! jeszcze miesiąc może półtora i zima będzie wspomnieniem ... No zima mi nie przeszkadza ale trzeba uważać na drodze na lodowe/śliskie pułapki... nie tylko lodowe jeszcze trzeba jechać prawidłowym kursem żeby ominąć dziury nie ma lekko No te dziury to jest masakra! :kwasny: Ja też dziękuje za spota i ze rezanko :gwizdanie: :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 po spocie Gracjan dzięki za przejażdżkę esą
akjam Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 po spocie Gracjan dzięki za przejażdżkę esą A jedzie TO?
Bulczas Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 po spocie Gracjan dzięki za przejażdżkę esą A jedzie TO? A jakoś ujdzie w tłumie
akjam Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 po spocie Gracjan dzięki za przejażdżkę esą A jedzie TO? A jakoś ujdzie w tłumie Jak to seria... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 http://www.boston.com/bigpicture/2011/01/winter_sports_beat_winter_blue.html fajne zdjęcia w zimowej scenerii
akjam Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 http://www.boston.com/bigpicture/2011/01/winter_sports_beat_winter_blue.html fajne zdjęcia w zimowej scenerii No jest parę ddobrych fotek.
stanley Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 http://www.boston.com/bigpicture/2011/01/winter_sports_beat_winter_blue.html fajne zdjęcia w zimowej scenerii No jest parę ddobrych fotek. tak wiem, brakuje kobiecych uśmiechów, sterczących sutków i jędrnych pośladków
akjam Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 http://www.boston.com/bigpicture/2011/01/winter_sports_beat_winter_blue.html fajne zdjęcia w zimowej scenerii No jest parę ddobrych fotek. tak wiem, brakuje kobiecych uśmiechów, sterczących sutków i jędrnych pośladków Ja tego nie powiedziałem...
OKO Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 http://www.boston.com/bigpicture/2011/01/winter_sports_beat_winter_blue.html fajne zdjęcia w zimowej scenerii No jest parę ddobrych fotek. tak wiem, brakuje kobiecych uśmiechów, sterczących sutków i jędrnych pośladków ale za to jest jedno zdjęcie z polski
stanley Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 ja powoli zwijam żagiel i zwijam sie spać
Rekomendowane odpowiedzi