OKO Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 jeszcze dwa dni 4dni kędzior odpuść sobie trochę bo się zajedziesz na tej grubie :gwizdanie: i h*j co za postawa, napij się piwa zapal lola Jak chcesz to mam kontakt do dobrego psychoterapeuty... ...terapia grupowa bądź solo
diman Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 jeszcze dwa dni 4dni kędzior odpuść sobie trochę bo się zajedziesz na tej grubie :gwizdanie: i h*j co za postawa, napij się piwa zapal lola Jak chcesz to mam kontakt do dobrego psychoterapeuty... ...terapia grupowa bądź solo myślałem ze zaproponujesz mu terapie paleniskowa dla wyluzowania atmosfery a ty mu karzesz do terapeuty śmigać
OKO Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 jeszcze dwa dni 4dni kędzior odpuść sobie trochę bo się zajedziesz na tej grubie :gwizdanie: i h*j co za postawa, napij się piwa zapal lola Jak chcesz to mam kontakt do dobrego psychoterapeuty... ...terapia grupowa bądź solo myślałem ze zaproponujesz mu terapie paleniskowa dla wyluzowania atmosfery a ty mu karzesz do terapeuty śmigać niech sobie każdy swojego terapeutę wybierze sam... :palacz
akjam Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Kędzior! Ty się nie łam! Co tam słychować?
Kędzior Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Kędzior! Ty się nie łam! Co tam słychować? ehhh
akjam Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Kędzior! Ty się nie łam! Co tam słychować? ehhh Co jest?
stanley Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Kędzior! Ty się nie łam! Co tam słychować? ehhh Co jest? więcej optymizmu
akjam Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Kędzior! Ty się nie łam! Co tam słychować? ehhh Co jest? więcej optymizmu No dokładnie!
akjam Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Akjam, jak tam sie jeździ na bixie ? :kox: Drugi najlepszy modzik po skórach choć jeszcze nie mam aktywnych długich... I eksperymentuję z wysokością świecenia bo jeszcze nie mam samopoziomowania.
stanley Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Akjam, jak tam sie jeździ na bixie ? :kox: Drugi najlepszy modzik po skórach choć jeszcze nie mam aktywnych długich... I eksperymentuję z wysokością świecenia bo jeszcze nie mam samopoziomowania. pierwszy najlepszy mod to chip przecież pamietam ze jak jechalismy z Dimanem to byłem pod wrażeniem jakości tego światła/oświetlania drogi
akjam Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Akjam, jak tam sie jeździ na bixie ? :kox: Drugi najlepszy modzik po skórach choć jeszcze nie mam aktywnych długich... I eksperymentuję z wysokością świecenia bo jeszcze nie mam samopoziomowania. pierwszy najlepszy mod to chip przecież pamietam ze jak jechalismy z Dimanem to byłem pod wrażeniem jakości tego światła/oświetlania drogi No racja! Chip też daje radę. A bixy to serio miazga! Jak będę miał wszystko zrobione do końca to dopiero będzie git! Myślę o samopoziomowaniu, spryskach!
stanley Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Akjam, jak tam sie jeździ na bixie ? :kox: Drugi najlepszy modzik po skórach choć jeszcze nie mam aktywnych długich... I eksperymentuję z wysokością świecenia bo jeszcze nie mam samopoziomowania. pierwszy najlepszy mod to chip przecież pamietam ze jak jechalismy z Dimanem to byłem pod wrażeniem jakości tego światła/oświetlania drogi No racja! Chip też daje radę. A bixy to serio miazga! Jak będę miał wszystko zrobione do końca to dopiero będzie git! Myślę o samopoziomowaniu, spryskach! spryski to pikuś, zabawa z samopoziomowaniem pewnie robi więcej problemów
akjam Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Akjam, jak tam sie jeździ na bixie ? :kox: Drugi najlepszy modzik po skórach choć jeszcze nie mam aktywnych długich... I eksperymentuję z wysokością świecenia bo jeszcze nie mam samopoziomowania. pierwszy najlepszy mod to chip przecież pamietam ze jak jechalismy z Dimanem to byłem pod wrażeniem jakości tego światła/oświetlania drogi No racja! Chip też daje radę. A bixy to serio miazga! Jak będę miał wszystko zrobione do końca to dopiero będzie git! Myślę o samopoziomowaniu, spryskach! spryski to pikuś, zabawa z samopoziomowaniem pewnie robi więcej problemów Więcej ze spryskami jest roboty! Do samopoziomowania kupujesz wiązkę i 2 godzinki i po robocie! A spryski!? Zmiana zderzaka, zbiorniczka do płynu spryskiwacza, wiązki, dysze...
stanley Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Akjam, jak tam sie jeździ na bixie ? :kox: Drugi najlepszy modzik po skórach choć jeszcze nie mam aktywnych długich... I eksperymentuję z wysokością świecenia bo jeszcze nie mam samopoziomowania. pierwszy najlepszy mod to chip przecież pamietam ze jak jechalismy z Dimanem to byłem pod wrażeniem jakości tego światła/oświetlania drogi No racja! Chip też daje radę. A bixy to serio miazga! Jak będę miał wszystko zrobione do końca to dopiero będzie git! Myślę o samopoziomowaniu, spryskach! spryski to pikuś, zabawa z samopoziomowaniem pewnie robi więcej problemów Więcej ze spryskami jest roboty! Do samopoziomowania kupujesz wiązkę i 2 godzinki i po robocie! A spryski!? Zmiana zderzaka, zbiorniczka do płynu spryskiwacza, wiązki, dysze... a z czego będziechwytał poziom? czujniki chyba są na wahaczach ?
diman Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Akjam, jak tam sie jeździ na bixie ? :kox: Drugi najlepszy modzik po skórach choć jeszcze nie mam aktywnych długich... I eksperymentuję z wysokością świecenia bo jeszcze nie mam samopoziomowania. pierwszy najlepszy mod to chip przecież pamietam ze jak jechalismy z Dimanem to byłem pod wrażeniem jakości tego światła/oświetlania drogi potwierdzam bixy to naprawdę jest kosa świeci dużo lepiej niż zwykłe światła [br]Dopisany: 02 Luty 2011, 22:58_________________________________________________ Akjam, jak tam sie jeździ na bixie ? :kox: Drugi najlepszy modzik po skórach choć jeszcze nie mam aktywnych długich... I eksperymentuję z wysokością świecenia bo jeszcze nie mam samopoziomowania. pierwszy najlepszy mod to chip przecież pamietam ze jak jechalismy z Dimanem to byłem pod wrażeniem jakości tego światła/oświetlania drogi No racja! Chip też daje radę. A bixy to serio miazga! Jak będę miał wszystko zrobione do końca to dopiero będzie git! Myślę o samopoziomowaniu, spryskach! spryski to pikuś, zabawa z samopoziomowaniem pewnie robi więcej problemów Więcej ze spryskami jest roboty! Do samopoziomowania kupujesz wiązkę i 2 godzinki i po robocie! A spryski!? Zmiana zderzaka, zbiorniczka do płynu spryskiwacza, wiązki, dysze... a z czego będziechwytał poziom? czujniki chyba są na wahaczach ? czujniki są 2 z przodu i jeden z tylu na wahaczu
stanley Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Akjam, jak tam sie jeździ na bixie ? :kox: Drugi najlepszy modzik po skórach choć jeszcze nie mam aktywnych długich... I eksperymentuję z wysokością świecenia bo jeszcze nie mam samopoziomowania. pierwszy najlepszy mod to chip przecież pamietam ze jak jechalismy z Dimanem to byłem pod wrażeniem jakości tego światła/oświetlania drogi potwierdzam bixy to naprawdę jest kosa świeci dużo lepiej niż zwykłe światła [br]Dopisany: 02 Luty 2011, 22:58_________________________________________________ Akjam, jak tam sie jeździ na bixie ? :kox: Drugi najlepszy modzik po skórach choć jeszcze nie mam aktywnych długich... I eksperymentuję z wysokością świecenia bo jeszcze nie mam samopoziomowania. pierwszy najlepszy mod to chip przecież pamietam ze jak jechalismy z Dimanem to byłem pod wrażeniem jakości tego światła/oświetlania drogi No racja! Chip też daje radę. A bixy to serio miazga! Jak będę miał wszystko zrobione do końca to dopiero będzie git! Myślę o samopoziomowaniu, spryskach! spryski to pikuś, zabawa z samopoziomowaniem pewnie robi więcej problemów Więcej ze spryskami jest roboty! Do samopoziomowania kupujesz wiązkę i 2 godzinki i po robocie! A spryski!? Zmiana zderzaka, zbiorniczka do płynu spryskiwacza, wiązki, dysze... a z czego będziechwytał poziom? czujniki chyba są na wahaczach ? czujniki są 2 z przodu i jeden z tylu na wahaczu trzeba je montować czy są juz zamontowane ?
diman Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Akjam, jak tam sie jeździ na bixie ? :kox: Drugi najlepszy modzik po skórach choć jeszcze nie mam aktywnych długich... I eksperymentuję z wysokością świecenia bo jeszcze nie mam samopoziomowania. pierwszy najlepszy mod to chip przecież pamietam ze jak jechalismy z Dimanem to byłem pod wrażeniem jakości tego światła/oświetlania drogi potwierdzam bixy to naprawdę jest kosa świeci dużo lepiej niż zwykłe światła [br]Dopisany: 02 Luty 2011, 22:58_________________________________________________ Akjam, jak tam sie jeździ na bixie ? :kox: Drugi najlepszy modzik po skórach choć jeszcze nie mam aktywnych długich... I eksperymentuję z wysokością świecenia bo jeszcze nie mam samopoziomowania. pierwszy najlepszy mod to chip przecież pamietam ze jak jechalismy z Dimanem to byłem pod wrażeniem jakości tego światła/oświetlania drogi No racja! Chip też daje radę. A bixy to serio miazga! Jak będę miał wszystko zrobione do końca to dopiero będzie git! Myślę o samopoziomowaniu, spryskach! spryski to pikuś, zabawa z samopoziomowaniem pewnie robi więcej problemów Więcej ze spryskami jest roboty! Do samopoziomowania kupujesz wiązkę i 2 godzinki i po robocie! A spryski!? Zmiana zderzaka, zbiorniczka do płynu spryskiwacza, wiązki, dysze... a z czego będziechwytał poziom? czujniki chyba są na wahaczach ? czujniki są 2 z przodu i jeden z tylu na wahaczu trzeba je montować czy są juz zamontowane ? trzeba montowac kufatek ma fajny gotowy zestawil ale troche kosztuje ale za wygode cza zaplacic
Rekomendowane odpowiedzi