Grisza79 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 jeszcze 5 h A ja ostatnio w piątki sobie wolnie biore
stanley Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 jeszcze 5 h A ja ostatnio w piątki sobie wolnie biore cfaniak
akjam Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Mnie też się jakoś złożyło, że mam wolne... Zaraz jadę na przejażdżkę quadem!
Grisza79 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Mnie też się jakoś złożyło, że mam wolne... Zaraz jadę na przejażdżkę quadem! Też bym musiał odpalić swojego, już 4 miechy stoji w garażu nie ruszany......
keżor Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 model zrobiony udało sie wyrobić a oddanie dopiero o 14.30
Bulczas Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Keżor nie będziesz gdzieś w okolicach moich
akjam Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Mnie też się jakoś złożyło, że mam wolne... Zaraz jadę na przejażdżkę quadem! Też bym musiał odpalić swojego, już 4 miechy stoji w garażu nie ruszany...... To się nie operdalaj Grisza!
keżor Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 Keżor nie będziesz gdzieś w okolicach moich nie :/ ale właśnie znalazłem Twój klucz do gwintu wiedziałem , że chciałem Ci go oddać , bo był pod moim fotelem https://picasaweb.google.com/kezorek1/Projekt3?authkey=Gv1sRgCJ2N4fDLj6euCQ# jak wam sie podoba ? temat to był zagospadarowanie przestrzeni czymś w stylu budynku ale nie ma to być budynek
akjam Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 [...]https://picasaweb.google.com/kezorek1/Projekt3?authkey=Gv1sRgCJ2N4fDLj6euCQ# jak wam sie podoba ? temat to był zagospadarowanie przestrzeni czymś w stylu budynku ale nie ma to być budynek No całkiem nieźle Ci to poszło.
Bulczas Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Keżor nie będziesz gdzieś w okolicach moich nie :/ ale właśnie znalazłem Twój klucz do gwintu wiedziałem , że chciałem Ci go oddać , bo był pod moim fotelem https://picasaweb.google.com/kezorek1/Projekt3?authkey=Gv1sRgCJ2N4fDLj6euCQ# jak wam sie podoba ? temat to był zagospadarowanie przestrzeni czymś w stylu budynku ale nie ma to być budynek Wiedziałem że masz mój klucz Narazie i tak nie potrzebny
MARCIN607 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Siema Panowie są jakieś fajne miejsca w Katowicach to zabaczenie?? jutro się wybieram
Bulczas Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Siema Panowie są jakieś fajne miejsca w Katowicach to zabaczenie?? jutro się wybieram Fajne miejsce w katowicach ale żeś żartem doj**ał :polew: jedź na dzielnice Nikiszowiec i krzycz że lubisz legie warszawę itp Będziesz miał atrakcje które zapamiętasz do końca życia
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Siema Panowie są jakieś fajne miejsca w Katowicach to zabaczenie?? jutro się wybieram na wieczór polecam klub pomarańcza - fajne, młode dziewczyny
akjam Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Siema Panowie są jakieś fajne miejsca w Katowicach to zabaczenie?? jutro się wybieram na wieczór polecam klub pomarańcza - fajne, młode dziewczyny :gwizdanie:Pucek! Żyjesz? Będziesz dziś w GL?
keżor Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 Siema Panowie są jakieś fajne miejsca w Katowicach to zabaczenie?? jutro się wybieram SCC mi tylko przychodzi do głowy no i 180 w tunelu pod rondem jest atrakcyjne
akjam Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Siema Panowie są jakieś fajne miejsca w Katowicach to zabaczenie?? jutro się wybieram SCC mi tylko przychodzi do głowy no i 180 w tunelu pod rondem jest atrakcyjne Bez tablic bo czasem są fotoradary. Jak poszło z projektem?
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Siema Panowie są jakieś fajne miejsca w Katowicach to zabaczenie?? jutro się wybieram na wieczór polecam klub pomarańcza - fajne, młode dziewczyny :gwizdanie:Pucek! Żyjesz? Będziesz dziś w GL? żyje, ale boooooli na spocie mnie nie będzie
keżor Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 Siema Panowie są jakieś fajne miejsca w Katowicach to zabaczenie?? jutro się wybieram SCC mi tylko przychodzi do głowy no i 180 w tunelu pod rondem jest atrakcyjne Bez tablic bo czasem są fotoradary. Jak poszło z projektem? tam cały czas jest radar , ale nie ma homologacji i nie mogą na jego podstawie wystawiać mandatów raz tam jechałem 70 jak wszystkie 3 pasy były za***ane a projekt chyba ok pani powiedziała , że bardzo ładne ocena za tydzień ale najważniesze , że sesja zamknięta
Rekomendowane odpowiedzi