stanley Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 też dziś chyba umyje auto zobaczymy wkońcu jakiego koloru mam auto Patrząc na przód chyba białego jeżeli mamy problem z określeniem koloru to musi być kameleon W macie! :polew: :polew: albo efekt perłowy [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 14:36_________________________________________________ po robocie a Ty na 6 rano robisz, że już fajrant ?
akjam Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 po robocie Wpadł na chwilę i już go nie ma. Dziś ja nie ma spota to wcześnie skończył jutro pewnie praca do późnych godzin albo kino bo taniej.
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 po robocie Wpadł na chwilę i już go nie ma. Dziś ja nie ma spota to wcześnie skończył jutro pewnie praca do późnych godzin albo kino bo taniej. będę jutro, mam ostatnie spotkanie zaplanowane na 16 w Kato więc luźno [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 14:45_________________________________________________ też dziś chyba umyje auto zobaczymy wkońcu jakiego koloru mam auto Patrząc na przód chyba białego jeżeli mamy problem z określeniem koloru to musi być kameleon W macie! :polew: :polew: albo efekt perłowy [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 14:36_________________________________________________ po robocie a Ty na 6 rano robisz, że już fajrant ? nie ok 9 dziś zacząłem ale wszystko blisko siebie więc luzik
keżor Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 http://mistrzowie.org/185139/kultowe-auto-widziane-oczami-dziewczyn aż musiałem to wysłać na mistrzów bo mnie to rozkurwiło na łopatki :polew: :polew: :polew:
akjam Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 http://mistrzowie.org/185139/kultowe-auto-widziane-oczami-dziewczyn aż musiałem to wysłać na mistrzów bo mnie to rozkurwiło na łopatki :polew: :polew: :polew: Zostaw brata w spokoju! :polew:
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Widziałem Akjam że zrobisz mi przyjemność i będę mógł przymierzyć felgi DTM
akjam Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Akjam, ale Ty masz poryte Ale o co chodzi? Widziałem Akjam że zrobisz mi przyjemność i będę mógł przymierzyć felgi DTM Przyjemność za stówkę i felgi się zwrócą po jakimś czasie...
akjam Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 no miałem na myśli felgi No ale o co chodzi?
akjam Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Piją pewnie wszyscy! Bo nie wierzę, że zarobieni! :polew: No poza mną bo ja w pracy jestem. :gwizdanie:
akjam Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 ja niedawno wróciłem z pracy Jak żyjesz Kędzior? Bo coś ostatnio bez humoru cosik...
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 20:22_________________________________________________ ja niedawno wróciłem z pracy Jak żyjesz Kędzior? Bo coś ostatnio bez humoru cosik... ogólnie nie za ciekawie, ale jakoś się staram ogarnąć
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 No to good! Byle do przodu! nom oby oby
Rekomendowane odpowiedzi