gregory Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 A ja doszedłem do tego, że kobietę można zaspokoić na wiele sposobów
krolu Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Bania ma swoje pluse, można czasem dojść do ciekawych wniosków Do których by się nie doszło po trzeźwemu ja doszedłem do takiego, że B6 to mój ideał....nawet przed Ulą widziałeś tą czarną eSe ?? za 55 555 :slina: :slina:
akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Gliwickie zapadły w zimowy sen i chyba dopiero obudzą się na wiosnę :gwizdanie: wogole sie nie obudza juz tam juz sie cicho zrobilo na zawsze wszyscy siedza na katowickim watku :gwizdanie:
krolu Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Gliwickie zapadły w zimowy sen i chyba dopiero obudzą się na wiosnę :gwizdanie: wogole sie nie obudza juz tam juz sie cicho zrobilo na zawsze wszyscy siedza na katowickim watku :gwizdanie: katowickie dostaną reseta przy 4200.. mam to w umowie na nowy rok moderowania
Miszka82 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Gliwickie zapadły w zimowy sen i chyba dopiero obudzą się na wiosnę :gwizdanie: wogole sie nie obudza juz tam juz sie cicho zrobilo na zawsze wszyscy siedza na katowickim watku :gwizdanie: katowickie dostaną reseta przy 4200.. mam to w umowie na nowy rok moderowania [br]Dopisany: 13 Luty 2011, 20:31_________________________________________________ Bania ma swoje pluse, można czasem dojść do ciekawych wniosków Do których by się nie doszło po trzeźwemu ja doszedłem do takiego, że B6 to mój ideał....nawet przed Ulą widziałeś tą czarną eSe ?? za 55 555 :slina: :slina: poka
akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Gliwickie zapadły w zimowy sen i chyba dopiero obudzą się na wiosnę :gwizdanie: wogole sie nie obudza juz tam juz sie cicho zrobilo na zawsze wszyscy siedza na katowickim watku :gwizdanie: katowickie dostaną reseta przy 4200.. mam to w umowie na nowy rok moderowania Po resecie twarzy się już nie da zrekonstruować.
Miszka82 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Gliwickie zapadły w zimowy sen i chyba dopiero obudzą się na wiosnę :gwizdanie: wogole sie nie obudza juz tam juz sie cicho zrobilo na zawsze wszyscy siedza na katowickim watku :gwizdanie: katowickie dostaną reseta przy 4200.. mam to w umowie na nowy rok moderowania Po resecie twarzy się już nie da zrekonstruować. no nie bardzo
akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Gliwickie zapadły w zimowy sen i chyba dopiero obudzą się na wiosnę :gwizdanie: wogole sie nie obudza juz tam juz sie cicho zrobilo na zawsze wszyscy siedza na katowickim watku :gwizdanie: katowickie dostaną reseta przy 4200.. mam to w umowie na nowy rok moderowania Po resecie twarzy się już nie da zrekonstruować. no nie bardzo
krolu Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Gliwickie zapadły w zimowy sen i chyba dopiero obudzą się na wiosnę :gwizdanie: wogole sie nie obudza juz tam juz sie cicho zrobilo na zawsze wszyscy siedza na katowickim watku :gwizdanie: katowickie dostaną reseta przy 4200.. mam to w umowie na nowy rok moderowania Po resecie twarzy się już nie da zrekonstruować. grozisz mi ??
akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Gliwickie zapadły w zimowy sen i chyba dopiero obudzą się na wiosnę :gwizdanie: wogole sie nie obudza juz tam juz sie cicho zrobilo na zawsze wszyscy siedza na katowickim watku :gwizdanie: katowickie dostaną reseta przy 4200.. mam to w umowie na nowy rok moderowania Po resecie twarzy się już nie da zrekonstruować. grozisz mi ?? :gwizdanie:
krolu Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Gliwickie zapadły w zimowy sen i chyba dopiero obudzą się na wiosnę :gwizdanie: wogole sie nie obudza juz tam juz sie cicho zrobilo na zawsze wszyscy siedza na katowickim watku :gwizdanie: katowickie dostaną reseta przy 4200.. mam to w umowie na nowy rok moderowania Po resecie twarzy się już nie da zrekonstruować. grozisz mi ?? :gwizdanie: bo siemiana na ciebie naślę - to jest taki brutal :evil:
Miszka82 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Kędzior nie chciałem cię wołać dziś na Krupówkach bo byłeś zajęty
akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Gliwickie zapadły w zimowy sen i chyba dopiero obudzą się na wiosnę :gwizdanie: wogole sie nie obudza juz tam juz sie cicho zrobilo na zawsze wszyscy siedza na katowickim watku :gwizdanie: katowickie dostaną reseta przy 4200.. mam to w umowie na nowy rok moderowania Po resecie twarzy się już nie da zrekonstruować. grozisz mi ?? :gwizdanie: bo siemiana na ciebie naślę - to jest taki brutal :evil: Dobra, dobra to już koniec.
krolu Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Dobra, dobra to już koniec. no okejjjjjjjjjjjjjjjjjj
akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Dobra, dobra to już koniec. no okejjjjjjjjjjjjjjjjjj :decayed:
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Kędzior nie chciałem cię wołać dziś na Krupówkach bo byłeś zajęty chyba cie bede musial pierdolnac na opamietanie
akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Kędzior nie chciałem cię wołać dziś na Krupówkach bo byłeś zajęty chyba cie bede musial pierdolnac na opamietanie ebnij mu!
OKO Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Kędzior nie chciałem cię wołać dziś na Krupówkach bo byłeś zajęty chyba cie bede musial pierdolnac na opamietanie ebnij mu! hehe świry
akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Kędzior nie chciałem cię wołać dziś na Krupówkach bo byłeś zajęty chyba cie bede musial pierdolnac na opamietanie ebnij mu! hehe świry
OKO Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 kto się w końcu wybiera do Bukowiny... wszyscy zadeklarowani :?:
Rekomendowane odpowiedzi