Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

keżor dobre :polew: to tak na odciągnięcie wszystkich od złych textów chyba

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

diman akjam Bulczas (Ty to w ogóle zastanowiłeś się przed napisaniem tego: "Kolego bez obrazu ale jakbyś raz na miesiąc przyjechał to by chyba córka nie umarła cool1") Krolu - ogromny mam szacunek dla wszystkich ale z tego co widzę nikt nie zadaje sobie pytania dlaczego nie może sporo z nas przyjeżdżać...raz byłem...poznałem Was i powiem że z miłą chęcią bym przyjeżdżał częściej cóż nie bardzo mogę a widzę że jak nei można przyjechać to od razu jest się niemile widzianym na forum także, dziękuję, cóż ponoc kto pyta nie ....

trudno bedziesz musial zmienic wozek na inna marke tam ci pomoga pewnie nie bedzie takich hamow na forum jak ja :wink4:

potrafisz czytac ze zrozumieniem??

gdzie wyczytałeś/zrozumiałeś że piszę że jesteś cham....?Ktoś Ci to napisał już czy jak?

a uwierz mi to ze nie bardzo Ci sie usmiecha aby mi pomóc nie jest aż taki ważne w podjęciu decyzji o zmianie marki...mam nadzieję że nei obraziłem ... ? Pana Z........[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 22:59_________________________________________________

diman akjam Bulczas (Ty to w ogóle zastanowiłeś się przed napisaniem tego: "Kolego bez obrazu ale jakbyś raz na miesiąc przyjechał to by chyba córka nie umarła cool1") Krolu - ogromny mam szacunek dla wszystkich ale z tego co widzę nikt nie zadaje sobie pytania dlaczego nie może sporo z nas przyjeżdżać...raz byłem...poznałem Was i powiem że z miłą chęcią bym przyjeżdżał częściej cóż nie bardzo mogę a widzę że jak nei można przyjechać to od razu jest się niemile widzianym na forum także, dziękuję, cóż ponoc kto pyta nie ....

Aż sie napije mleka :polew: :polew: :polew:

to Ciebie tak bawi, a zadaleś sobie debilu na tyle trudu żeby zapytać jak sie czuje moja córka - błazenada !!! może nawet nie wiesz co piszac to dzieje się z moim czy innym dzieckiem !!!!!!!!![br]Dopisany: 14 Luty 2011, 23:01_________________________________________________sorry za (debila) ale taka jest prawda!!!!!!!!!!

idź wc**j , bo Ci bana załatwie

:polew: :polew: :polew: :polew: :nabijasie:

Opublikowano

Hamuj bajere koleś bo wszystko jest napisane pół żartem ale jak widać jesteś tak beznadziejny że potrafisz tylko wyzywać ludzi i nie mam zamiaru się zniżać do Twojego poziomu. Tyle na temat. Jak chcesz se pogadać zapraszam na dział techniczny i nawet jak się postarasz to dostaniesz ładny prezent :banned:

Ja już parokrotnie o waszym pół żartem słyszałem ... jakoś nie lapię tematu ... nikogo nie obrażam ale wypadalo by tez czasem pomyśleć że textami typu :dziecko by umarło - mozna kogoś nieźle zranić ot co!

Ad. 1. Co słyszałeś? :mysli:

A. 2. Zgubiłeś gdzieś NIE a to dość istotna sprawa... :cool1: Ae widzę, że czytasz tak jak chcesz... i rozumiesz...

Opublikowano

Hamuj bajere koleś bo wszystko jest napisane pół żartem ale jak widać jesteś tak beznadziejny że potrafisz tylko wyzywać ludzi i nie mam zamiaru się zniżać do Twojego poziomu. Tyle na temat. Jak chcesz se pogadać zapraszam na dział techniczny i nawet jak się postarasz to dostaniesz ładny prezent :banned:

Ja już parokrotnie o waszym pół żartem słyszałem ... jakoś nie lapię tematu ... nikogo nie obrażam ale wypadalo by tez czasem pomyśleć że textami typu :dziecko by umarło - mozna kogoś nieźle zranić ot co!

A. 2. Zgubiłeś gdzieś NIE a to dość istotna sprawa... :cool1: Ae widzę, że czytasz tak jak chcesz... i rozumiesz...

nawet jak masz chore dziecko to przykre , ale dzieci nie umierają od tego , że tata jedzie na spota :wallbash:

także od tego by na bank nie umarło , a jak Ci sie auto co chwila jebie i nie stać Cie na mechaników to może czas na zmiane na coś nowszego , 2letnią auris , one sie nie psują a i czas dla dziecka będziesz miał

ja sam miałem poważną chorobe w rodzinie ale jakoś nie głosiłem tego całemu światu i starałem sie żyć normalnie

Opublikowano

nawet jak masz chore dziecko to przykre , ale dzieci nie umierają od tego , że tata jedzie na spota :wallbash:

także od tego by na bank nie umarło , a jak Ci sie auto co chwila jebie i nie stać Cie na mechaników to może czas na zmiane na coś nowszego , 2letnią auris , one sie nie psują a i czas dla dziecka będziesz miał

ja sam miałem poważną chorobe w rodzinie ale jakoś nie głosiłem tego całemu światu i starałem sie żyć normalnie

Tu kolega bardzo ładnie wyjaśnij :hi: Nic dodać nic ująć :wink4:
Opublikowano

wy***ałem elvisowi posta... koniec dymów :hi:

Opublikowano

Dobra ja mykam powoli, bo faktycznie jutro wstaje przed 5 rano, a jakoś mi się nie kwapi do spania. A rano pewnie będe modlił sie o jeszcze 5 min snu :wink4:

Opublikowano

Aaa i nie myśl sobie że jesteś nie wiem kim i tylko Ciebie bóg pokarał i masz jakieś problemy. Każdy je ma Live is Brutal :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 23:21_________________________________________________

Dobra ja mykam powoli, bo faktycznie jutro wstaje przed 5 rano, a jakoś mi się nie kwapi do spania. A rano pewnie będe modlił sie o jeszcze 5 min snu :wink4:

:hi: Szerokości :wink4:
Opublikowano

Elvis umarł w 1977 roku więc nie powinien się już wypowiadać

Opublikowano

narka :hi: i szerokosci jutro pomalu byle do celu :wink4:

Opublikowano

znowu mu wy***ałem posta...

info dla elvisa... jeszcze jedna taka jazda i na początek poleci kropek... :gwizdanie:

Opublikowano

Tu kolega bardzo ładnie wyjaśnij :hi: Nic dodać nic ująć :wink4:

zgadzam się - i jestem z Ciebie dumny...poważnie;) życze wszystkiego naj...[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 23:24_________________________________________________

narka :hi: i szerokosci jutro pomalu byle do celu :wink4:

o jaki potrafi ktoś być miły, to co ile razy było Grisza79 na spocie....raz/miesiąc jest?

Opublikowano

A nie mówiłem! :naughty:

qr** coś mi się z kompem dzieje dziwnego! :disgust: Nie ogarnia teg co pisze i literki wpie...!!! :kwasny: :kwasny: :kwasny: I eszcze jedno! Jak klikam, wysyłam wiadomść to w ciul czekam aż się wyśle ito samo przy cytowaniu... a na pasku zadań jakieś teksty o fejsbuku mi wyświetla! Może jaiegoś j**anego wirusa mam? :mysli:

Opublikowano

info dla elvisa... jeszcze jedna taka jazda i na początek poleci kropek... :gwizdanie:

Możesz wyjaśnić mi niby za co?? Poważnie pytam...o co chodzi??

Opublikowano

Np za takie głupie docinki "o jaki potrafi ktoś być miły, to co ile razy było Grisza79 na spocie....raz/miesiąc jest?"
Opublikowano
16668-6236c89f241f89b.jpg
Opublikowano

A nie mówiłem! :naughty:

q***wa coś mi się z kompem dzieje dziwnego! :disgust: Nie ogarnia teg co pisze i literki wpie...!!! :kwasny: :kwasny: :kwasny: I eszcze jedno! Jak klikam, wysyłam wiadomść to w ciul czekam aż się wyśle ito samo przy cytowaniu... a na pasku zadań jakieś teksty o fejsbuku mi wyświetla! Może jaiegoś j**anego wirusa mam? :mysli:

HIV ? :polew:

Opublikowano

obrażasz i wyzywasz, wszystkich dookoła... trochę umiaru...
Opublikowano

Np za takie głupie docinki "o jaki potrafi ktoś być miły, to co ile razy było Grisza79 na spocie....raz/miesiąc jest?"

[/quote

Przepraszam czy ja ciebie pytałem...?chyba nie więc...?

Opublikowano

16668-6236c89f241f89b.jpg

:polew: :polew: