Bulczas Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 ciekawi mnie dlaczego chcesz sprzedac (może być PW ) Chcę spełniać motoryzacyjne marzenia :gwizdanie: Subaru P.s. odp poszła na PW [br]Dopisany: 18 Luty 2011, 22:45_________________________________________________ no no dzięki - mam nadzieję że to pompka....masz może jakąś chodzoną a sprawdzenie, czy to to?? Tylko nówki
Gość elvis80 Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 a bulczasm jakieś autko do sprzedania??
akjam Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 ciekawi mnie dlaczego chcesz sprzedac (może być PW ) :decayed: Ja też chce wiedzieć. :decayed:
Bulczas Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 a bulczasm jakieś autko do sprzedania?? Moje A4[br]Dopisany: 18 Luty 2011, 22:46_________________________________________________ ciekawi mnie dlaczego chcesz sprzedac (może być PW ) :decayed: Ja też chce wiedzieć. :decayed: Niestety nic z czego bym się cieszył więc nie ma co rozpowiadać :gwizdanie:
Gość elvis80 Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 a wiesz może jak sprawdzić czy to wina pompki czy cosik innego poszło ...?[br]Dopisany: 18 Luty 2011, 22:47_________________________________________________dacie radę to otworzyć? file:///C:/Users/Musial/Desktop/profile.php.htm
Bulczas Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 a wiesz może jak sprawdzić czy to wina pompki czy cosik innego poszło ...? Trzeba by rozbierać i najlepiej podmienić albo jakoś na krótko sprawdzać :gwizdanie: Na elektryce się nie znam
Gość elvis80 Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 pewnie nie kurcze nie wiem jak foto mojej Audi 80 1990r pokazać....
akjam Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 pewnie nie kurcze nie wiem jak foto mojej Audi 80 1990r pokazać.... Wklej na jakiegoś www.fotosik.pl'a albo gdzieś i wrzuć później tutaj.
Gość elvis80 Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 a wiesz może jak sprawdzić czy to wina pompki czy cosik innego poszło ...? Trzeba by rozbierać i najlepiej podmienić albo jakoś na krótko sprawdzać :gwizdanie: Na elektryce się nie znam sprawdzałem już pod prostownikiem i nie wydaje żadnych dźwięków więc chyba wina po str pompki mam nadzieje ze mam moduł nie z literką "C"....
akjam Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 a wiesz może jak sprawdzić czy to wina pompki czy cosik innego poszło ...? Trzeba by rozbierać i najlepiej podmienić albo jakoś na krótko sprawdzać :gwizdanie: Na elektryce się nie znam sprawdzałem już pod prostownikiem i nie wydaje żadnych dźwięków więc chyba wina po str pompki mam nadzieje ze mam moduł nie z literką "C".... Moduł Centralnej Elektryki?
Bulczas Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 a wiesz może jak sprawdzić czy to wina pompki czy cosik innego poszło ...? Trzeba by rozbierać i najlepiej podmienić albo jakoś na krótko sprawdzać :gwizdanie: Na elektryce się nie znam sprawdzałem już pod prostownikiem i nie wydaje żadnych dźwięków więc chyba wina po str pompki mam nadzieje ze mam moduł nie z literką "C".... No to możliwe że pompka :gwizdanie:
akjam Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 nop MCE.... To rezałeś te spryski i od początku nie działają?
Grisza79 Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Mykam nyny.... jutro troche roboty mam.... see ya
Bulczas Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Mykam nyny.... jutro troche roboty mam.... see ya
stanley Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Mykam nyny.... jutro troche roboty mam.... see ya szybki chłopak
akjam Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Mykam nyny.... jutro troche roboty mam.... see ya szybki chłopak No wpadł i wypadł w jednym momencie! ja też się zawijam
Gość elvis80 Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 nop MCE.... To rezałeś te spryski i od początku nie działają? nie one były - ale jak wiecie czasu zawsze mam w chu.......j malo...a w końcu jak kasa zosatła jakaś to bym sobie zrobił z kiera i FIS'em porządek a i przy okazji to bym uruchomil[br]Dopisany: 18 Luty 2011, 23:18_________________________________________________oglądałem se Nosb wątek ten to ma dopiero fajne robote z RS4 wyrezać...
Rekomendowane odpowiedzi