stanley Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 to ja sie przywitam wspólne śniadanko było ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 trzeba się witać ładnie, bo jak nie to opierdol można zebrać widziałam ostatnio :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Trzeba jebnąć na pierwszej stronie regulamin a jak nie to ban od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 to ja sie przywitam wspólne śniadanko było ? teraz bedzie [br]Dopisany: 21 Luty 2011, 10:42_________________________________________________ trzeba się witać ładnie, bo jak nie to opierdol można zebrać widziałam ostatnio :gwizdanie: no i dlatego pierwsze co jak tu wchodzę to się witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 A Ja się dziś nie będe witał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 :bicz: :bicz:A Ja się dziś nie będe witał [br]Dopisany: 21 Luty 2011, 11:26_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam.S Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam a ja zacząłem tydzień od awarii autka . Wczoraj jeszcze wszystko było dobrze a dziś rano po odpaleniu zaraz zgasł i po ponownym odpaleniu nie trzyma obrotów i to taki za....ty poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam a ja zacząłem tydzień od awarii autka . Wczoraj jeszcze wszystko było dobrze a dziś rano po odpaleniu zaraz zgasł i po ponownym odpaleniu nie trzyma obrotów i to taki za....ty poniedziałek Na benziz czy na gazie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 A Ja się dziś nie będe witał Witam a ja zacząłem tydzień od awarii autka . Wczoraj jeszcze wszystko było dobrze a dziś rano po odpaleniu zaraz zgasł i po ponownym odpaleniu nie trzyma obrotów i to taki za....ty poniedziałek Uuuu... To niedobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam.S Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 No kiepsko na benzynie. Na gazie nie wiem bo jak jest zimny to sie na gaz nie przełącza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 BTW Kaliber44 (feat. 3xKlan, Jajonasz) - Psychodela (+Tekst) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam a ja zacząłem tydzień od awarii autka . Wczoraj jeszcze wszystko było dobrze a dziś rano po odpaleniu zaraz zgasł i po ponownym odpaleniu nie trzyma obrotów i to taki za....ty poniedziałek to lipa A Ja się dziś nie będe witał Cfaniak ostatnio Cie zvagowali i już nie myślisz że nie musisz się witać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam.S Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Dzwoniłem do Krola i dziś go spróbujemy zdiagnozować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Dzwoniłem do Krola i dziś go spróbujemy zdiagnozować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 BTW Kaliber44 (feat. 3xKlan, Jajonasz) - Psychodela (+Tekst) old school a słyszałeś od tyłu :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Dzwoniłem do Krola i dziś go spróbujemy zdiagnozować Może kable albo świece :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Dzwoniłem do Krola i dziś go spróbujemy zdiagnozować Może kable albo świece :gwizdanie: podejrzewam że by wtedy nie odpalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Dzwoniłem do Krola i dziś go spróbujemy zdiagnozować Może kable albo świece :gwizdanie: podejrzewam że by wtedy nie odpalił Jak jest jeden walnięty to zapali :gwizdanie:Mirami feat. VovaZiLvova - Sexualna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi