akjam Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Cześć Pipy no i po kursie, teraz czas na leczenie barku No to gratki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKOjr Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 siemano wszystkim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 siemano wszystkim... OKOjr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKOjr Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Krolu bedziesz dzisiaj pod tą castoramą? nie bedxziesz miał przy sobie może vaga? [br]Dopisany: 21 Luty 2011, 17:49_________________________________________________ OKOjr? upss... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Akjam, masz jakiegoś lakiernika już na oku? Ja bym sobie w końcu dokładki pomalował, na pewno będzie się to lepiej prezentowało niż teraz a zakup zderzaka s-line póki co odkładam na później. Możesz podjechać z Akjamem i pogadać za ile Ci gościu pomaluje to co chcesz. Daj mi tylko wcześniej info, to zagadam do niego Z kąd gościu jest? Mierzęcice Z okolic Akjama Z okolic lotniska. a właściciel ma na imię Radek może ? po pracy[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 17:54_________________________________________________ Krolu bedziesz dzisiaj pod tą castoramą? nie bedxziesz miał przy sobie może vaga? [br]Dopisany: 21 Luty 2011, 17:49_________________________________________________ OKOjr? upss... OKOjr - OKO Junior :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKOjr Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 To OKO coś ukrywa. :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Krolu bedziesz dzisiaj pod tą castoramą? nie bedxziesz miał przy sobie może vaga? [br]Dopisany: 21 Luty 2011, 17:49_________________________________________________ :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKOjr Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 hehe coś...[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 18:05_________________________________________________ Krolu no co taki zdiwiony:)? potrzebuje pomocy:) pomozecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 hehe coś...[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 18:05_________________________________________________ Krolu no co taki zdiwiony:)? potrzebuje pomocy:) pomozecie? zależy w czym ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Krolu bedziesz dzisiaj pod tą castoramą? nie bedxziesz miał przy sobie może vaga? [br]Dopisany: 21 Luty 2011, 17:49_________________________________________________ :?: :?: :?: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 siemano wszystkim... czyżby mój potomek orinokojunior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 siemano wszystkim... czyżby mój potomek orinokojunior No to Ty nam jesteś winien wyjaśnienie! hehe coś...[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 18:05_________________________________________________ Krolu no co taki zdiwiony:)? potrzebuje pomocy:) pomozecie? Wieczorkiem zrobi się liste kto co pije i możesz wpadać jutro na spota no i dla Krola kasa - od 50pln do 500pln zależy co będzie robił. Ja też będę miał kabel i Grisza też to weź więcej tego papiera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Wieczorkiem zrobi się liste kto co pije i możesz wpadać jutro na spota no i dla Krola kasa - od 50pln do 500pln zależy co będzie robił. Ja też będę miał kabel i Grisza też to weź więcej tego papiera... w sumie z takim podejście to nigdy nie powiększymy naszej spotowej ekipy ale z drugiej strony jak ludzie mają wpadać na darmowy serwis to po co nam oni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Wieczorkiem zrobi się liste kto co pije i możesz wpadać jutro na spota no i dla Krola kasa - od 50pln do 500pln zależy co będzie robił. Ja też będę miał kabel i Grisza też to weź więcej tego papiera... w sumie z takim podejście to nigdy nie powiększymy naszej spotowej ekipy ale z drugiej strony jak ludzie mają wpadać na darmowy serwis to po co nam oni... No co zrobisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 siemano wszystkim... czyżby mój potomek orinokojunior No to Ty nam jesteś winien wyjaśnienie! może byłem pijany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Wieczorkiem zrobi się liste kto co pije i możesz wpadać jutro na spota no i dla Krola kasa - od 50pln do 500pln zależy co będzie robił. Ja też będę miał kabel i Grisza też to weź więcej tego papiera... w sumie z takim podejście to nigdy nie powiększymy naszej spotowej ekipy ale z drugiej strony jak ludzie mają wpadać na darmowy serwis to po co nam oni... No co zrobisz... byłem szczery - napisałem "wpadniesz na 3 spoty pomożemy za free, nie to usługa płatna..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Wieczorkiem zrobi się liste kto co pije i możesz wpadać jutro na spota no i dla Krola kasa - od 50pln do 500pln zależy co będzie robił. Ja też będę miał kabel i Grisza też to weź więcej tego papiera... w sumie z takim podejście to nigdy nie powiększymy naszej spotowej ekipy ale z drugiej strony jak ludzie mają wpadać na darmowy serwis to po co nam oni... No co zrobisz... byłem szczery - napisałem "wpadniesz na 3 spoty pomożemy za free, nie to usługa płatna..." No tego samego zdania jestem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Wieczorkiem zrobi się liste kto co pije i możesz wpadać jutro na spota no i dla Krola kasa - od 50pln do 500pln zależy co będzie robił. Ja też będę miał kabel i Grisza też to weź więcej tego papiera... w sumie z takim podejście to nigdy nie powiększymy naszej spotowej ekipy ale z drugiej strony jak ludzie mają wpadać na darmowy serwis to po co nam oni... No co zrobisz... byłem szczery - napisałem "wpadniesz na 3 spoty pomożemy za free, nie to usługa płatna..." No tego samego zdania jestem... ale tu widać dobre wychowanie, kolega się chociaż przywitał :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi