krolu Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Wieczorkiem zrobi się liste kto co pije i możesz wpadać jutro na spota no i dla Krola kasa - od 50pln do 500pln zależy co będzie robił. Ja też będę miał kabel i Grisza też to weź więcej tego papiera... w sumie z takim podejście to nigdy nie powiększymy naszej spotowej ekipy ale z drugiej strony jak ludzie mają wpadać na darmowy serwis to po co nam oni... No co zrobisz... byłem szczery - napisałem "wpadniesz na 3 spoty pomożemy za free, nie to usługa płatna..." No tego samego zdania jestem... ale tu widać dobre wychowanie, kolega się chociaż przywitał :gwizdanie: oko chyba, że to twój syn to z racji twojego stażu pomogę mu za free :gwizdanie: więc przyznaj się to jest ta chwila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Wieczorkiem zrobi się liste kto co pije i możesz wpadać jutro na spota no i dla Krola kasa - od 50pln do 500pln zależy co będzie robił. Ja też będę miał kabel i Grisza też to weź więcej tego papiera... w sumie z takim podejście to nigdy nie powiększymy naszej spotowej ekipy ale z drugiej strony jak ludzie mają wpadać na darmowy serwis to po co nam oni... No co zrobisz... byłem szczery - napisałem "wpadniesz na 3 spoty pomożemy za free, nie to usługa płatna..." No tego samego zdania jestem... ale tu widać dobre wychowanie, kolega się chociaż przywitał :gwizdanie: oko chyba, że to twój syn to z racji twojego stażu pomogę mu za free :gwizdanie: więc przyznaj się to jest ta chwila dostane PW z info o przelewie to się określę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam.S Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Krolu ja jestem na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Wieczorkiem zrobi się liste kto co pije i możesz wpadać jutro na spota no i dla Krola kasa - od 50pln do 500pln zależy co będzie robił. Ja też będę miał kabel i Grisza też to weź więcej tego papiera... w sumie z takim podejście to nigdy nie powiększymy naszej spotowej ekipy ale z drugiej strony jak ludzie mają wpadać na darmowy serwis to po co nam oni... No co zrobisz... byłem szczery - napisałem "wpadniesz na 3 spoty pomożemy za free, nie to usługa płatna..." No tego samego zdania jestem... ale tu widać dobre wychowanie, kolega się chociaż przywitał :gwizdanie: oko chyba, że to twój syn to z racji twojego stażu pomogę mu za free :gwizdanie: więc przyznaj się to jest ta chwila dostane PW z info o przelewie to się określę... :polew: :polew: Krolu ja jestem na miejscu Krolu mi wysłał eskę z nowgo nru, że nie ma nru do Ciebie ale, że nie przyjedzie. Dać Ci jego nr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 :polew: yebani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Krolu ja jestem na miejscu Krolu mi wysłał eskę z nowgo nru, że nie ma nru do Ciebie ale, że nie przyjedzie. Dać Ci jego nr? JOKE! :gwizdanie: :polew: yebani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Krolu ja jestem na miejscu Krolu mi wysłał eskę z nowgo nru, że nie ma nru do Ciebie ale, że nie przyjedzie. Dać Ci jego nr? JOKE! :gwizdanie: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Krolu ja jestem na miejscu Krolu mi wysłał eskę z nowgo nru, że nie ma nru do Ciebie ale, że nie przyjedzie. Dać Ci jego nr? JOKE! :gwizdanie: :polew: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Krolu ja jestem na miejscu Krolu mi wysłał eskę z nowgo nru, że nie ma nru do Ciebie ale, że nie przyjedzie. Dać Ci jego nr? JOKE! :gwizdanie: :polew: :gwizdanie: bidny adam.s nie wie teraz czy sobie jaja z niego robisz już widzę jak się zastanawia... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Krolu ja jestem na miejscu Krolu mi wysłał eskę z nowgo nru, że nie ma nru do Ciebie ale, że nie przyjedzie. Dać Ci jego nr? JOKE! :gwizdanie: :polew: :gwizdanie: bidny adam.s nie wie teraz czy sobie jaja z niego robisz już widzę jak się zastanawia... :gwizdanie: Teraz to już VAGują padline! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 a ciekawy jestem co mu siadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Krolu ja jestem na miejscu Krolu mi wysłał eskę z nowgo nru, że nie ma nru do Ciebie ale, że nie przyjedzie. Dać Ci jego nr? JOKE! :gwizdanie: :polew: :gwizdanie: bidny adam.s nie wie teraz czy sobie jaja z niego robisz już widzę jak się zastanawia... :gwizdanie: Teraz to już VAGują padline! ciekawe co się okaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Krolu ja jestem na miejscu Krolu mi wysłał eskę z nowgo nru, że nie ma nru do Ciebie ale, że nie przyjedzie. Dać Ci jego nr? JOKE! :gwizdanie: :polew: :gwizdanie: bidny adam.s nie wie teraz czy sobie jaja z niego robisz już widzę jak się zastanawia... :gwizdanie: Teraz to już VAGują padline! ciekawe co się okaże pierwszy byłem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 a ciekawy jestem co mu siadło No ciekawe... Krolu ja jestem na miejscu Krolu mi wysłał eskę z nowgo nru, że nie ma nru do Ciebie ale, że nie przyjedzie. Dać Ci jego nr? JOKE! :gwizdanie: :polew: :gwizdanie: bidny adam.s nie wie teraz czy sobie jaja z niego robisz już widzę jak się zastanawia... :gwizdanie: Teraz to już VAGują padline! ciekawe co się okaże pierwszy byłem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 a ciekawy jestem co mu siadło No ciekawe... Krolu ja jestem na miejscu Krolu mi wysłał eskę z nowgo nru, że nie ma nru do Ciebie ale, że nie przyjedzie. Dać Ci jego nr? JOKE! :gwizdanie: :polew: :gwizdanie: bidny adam.s nie wie teraz czy sobie jaja z niego robisz już widzę jak się zastanawia... :gwizdanie: Teraz to już VAGują padline! ciekawe co się okaże pierwszy byłem :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Dobra! Lecę do domu bo już przecież prawie 20ta i koniec roboty... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Dobra! Lecę do domu bo już przecież prawie 20ta i koniec roboty... :gwizdanie: podpierdolę Cię :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 siema okojr... masz 28 lat i jebiesz policje ? gratuluje , ale nie potrzebujemy takich ludzi na spotach , także nie przyjeżdżaj jak możesz, albo dorośnij :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam a ja zacząłem tydzień od awarii autka . Wczoraj jeszcze wszystko było dobrze a dziś rano po odpaleniu zaraz zgasł i po ponownym odpaleniu nie trzyma obrotów i to taki za....ty poniedziałek to lipa A Ja się dziś nie będe witał Cfaniak ostatnio Cie zvagowali i już nie myślisz że nie musisz się witać Następny po Miszce który się śmierci nie boji Spoko Maroko. Kupiłem kabelek od Siemiana, także jak ktoś teraz będzie chcał się zvagować to służe pomocą.... teterete nie złapiesz zgubię cię na pierwszych schodach ... ... no chyba że dogonisz mnie zanim znajdę schody :decayed: Poczekaj... sam przyjdziesz... Babci też tak zawsze mówiłem jak byłem mały... "nie złapiesz mnie" a babcia zawsze " poczekaj sam przyjdziesz" Kwestia czasu..... :gwizdanie: A po schodach to już nie raz jeżdziłem po pijaku... a ile razy z nich leciałem... Wypije z pół litra i Ci nawet schody nie pomogą http://www.wykop.pl/link/614497/that-s-life/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi