diman Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 no ale akjam z flaszka to sie jeszcze musimy kiedys zgadac bo wczoraj to mnie lekko kusilo zeby cos dziabnąc :kox:
akjam Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 no ale akjam z flaszka to sie jeszcze musimy kiedys zgadac bo wczoraj to mnie lekko kusilo zeby cos dziabnąc :kox: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 no ale akjam z flaszka to sie jeszcze musimy kiedys zgadac bo wczoraj to mnie lekko kusilo zeby cos dziabnąc :kox: mnie tez kusi
akjam Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 no ale akjam z flaszka to sie jeszcze musimy kiedys zgadac bo wczoraj to mnie lekko kusilo zeby cos dziabnąc :kox: mnie tez kusi
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 no ale akjam z flaszka to sie jeszcze musimy kiedys zgadac bo wczoraj to mnie lekko kusilo zeby cos dziabnąc :kox: mnie tez kusi to jak z ta flaszka bedzie :gwizdanie:
diman Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 no ale akjam z flaszka to sie jeszcze musimy kiedys zgadac bo wczoraj to mnie lekko kusilo zeby cos dziabnąc :kox: mnie tez kusi no ja wczoraj bylem wozidlem i nie moglem sie napic wiec lipa a szkoda bo wczoraj krolu byl moim sponsorem oczywiscie bez podtekstow mi tu i mozna by go jeszce na jaka flache naciagnac
akjam Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 no ale akjam z flaszka to sie jeszcze musimy kiedys zgadac bo wczoraj to mnie lekko kusilo zeby cos dziabnąc :kox: mnie tez kusi to jak z ta flaszka bedzie :gwizdanie: No jakoś to będzie.
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 no ale akjam z flaszka to sie jeszcze musimy kiedys zgadac bo wczoraj to mnie lekko kusilo zeby cos dziabnąc :kox: mnie tez kusi no ja wczoraj bylem wozidlem i nie moglem sie napic wiec lipa a szkoda bo wczoraj krolu byl moim sponsorem oczywiscie bez podtekstow mi tu i mozna by go jeszce na jaka flache naciagnac nom ja staram sobie zorganizowac weekend ale widze akjam nieugiety :polew: :polew:
akjam Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 no ale akjam z flaszka to sie jeszcze musimy kiedys zgadac bo wczoraj to mnie lekko kusilo zeby cos dziabnąc :kox: mnie tez kusi no ja wczoraj bylem wozidlem i nie moglem sie napic wiec lipa a szkoda bo wczoraj krolu byl moim sponsorem oczywiscie bez podtekstow mi tu i mozna by go jeszce na jaka flache naciagnac nom ja staram sobie zorganizowac weekend ale widze akjam nieugiety :polew: :polew: W Weekend to mam imprezkę z pracy... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 no ale akjam z flaszka to sie jeszcze musimy kiedys zgadac bo wczoraj to mnie lekko kusilo zeby cos dziabnąc :kox: mnie tez kusi no ja wczoraj bylem wozidlem i nie moglem sie napic wiec lipa a szkoda bo wczoraj krolu byl moim sponsorem oczywiscie bez podtekstow mi tu i mozna by go jeszce na jaka flache naciagnac nom ja staram sobie zorganizowac weekend ale widze akjam nieugiety :polew: :polew: W Weekend to mam imprezkę z pracy... :gwizdanie: wystarczy zebys postawil :tongue4: :tongue4:
diman Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 no ale akjam z flaszka to sie jeszcze musimy kiedys zgadac bo wczoraj to mnie lekko kusilo zeby cos dziabnąc :kox: mnie tez kusi no ja wczoraj bylem wozidlem i nie moglem sie napic wiec lipa a szkoda bo wczoraj krolu byl moim sponsorem oczywiscie bez podtekstow mi tu i mozna by go jeszce na jaka flache naciagnac nom ja staram sobie zorganizowac weekend ale widze akjam nieugiety :polew: :polew: W Weekend to mam imprezkę z pracy... :gwizdanie: tam sie bedzie dzialo :kox: [br]Dopisany: 24 Luty 2011, 22:26_________________________________________________ no ale akjam z flaszka to sie jeszcze musimy kiedys zgadac bo wczoraj to mnie lekko kusilo zeby cos dziabnąc :kox: mnie tez kusi no ja wczoraj bylem wozidlem i nie moglem sie napic wiec lipa a szkoda bo wczoraj krolu byl moim sponsorem oczywiscie bez podtekstow mi tu i mozna by go jeszce na jaka flache naciagnac nom ja staram sobie zorganizowac weekend ale widze akjam nieugiety :polew: :polew: W Weekend to mam imprezkę z pracy... :gwizdanie: wystarczy zebys postawil :tongue4: :tongue4: sęp
akjam Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 no ale akjam z flaszka to sie jeszcze musimy kiedys zgadac bo wczoraj to mnie lekko kusilo zeby cos dziabnąc :kox: mnie tez kusi no ja wczoraj bylem wozidlem i nie moglem sie napic wiec lipa a szkoda bo wczoraj krolu byl moim sponsorem oczywiscie bez podtekstow mi tu i mozna by go jeszce na jaka flache naciagnac nom ja staram sobie zorganizowac weekend ale widze akjam nieugiety :polew: :polew: W Weekend to mam imprezkę z pracy... :gwizdanie: wystarczy zebys postawil :tongue4: :tongue4: :tongue4: no ale akjam z flaszka to sie jeszcze musimy kiedys zgadac bo wczoraj to mnie lekko kusilo zeby cos dziabnąc :kox: mnie tez kusi no ja wczoraj bylem wozidlem i nie moglem sie napic wiec lipa a szkoda bo wczoraj krolu byl moim sponsorem oczywiscie bez podtekstow mi tu i mozna by go jeszce na jaka flache naciagnac nom ja staram sobie zorganizowac weekend ale widze akjam nieugiety :polew: :polew: W Weekend to mam imprezkę z pracy... :gwizdanie: tam sie bedzie dzialo :kox:
diman Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 stasiu co ty tak te puste posty rozsiełasz :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 :tongue4: nie no zartuje sobie ale z toba jeszcze niepilem trzeba zorganizowac wkoncu jakas popijawke :gwizdanie:
akjam Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 :tongue4: nie no zartuje sobie ale z toba jeszcze niepilem trzeba zorganizowac wkoncu jakas popijawke :gwizdanie:
akjam Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 czas sie zbierac do wyrka powoli Ja meczyk do końca obejrzę i też lecę. Ale wkur... jestem bo dostają w d*pę!
Rekomendowane odpowiedzi