diman Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 krolu a ty sie zbieraj do tej czeko pozniej zdasz relacje co za sztuki sie pojawily czy nasze czarnulki dzisiaj beda :kox:
krolu Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 krolu a ty sie zbieraj do tej czeko pozniej zdasz relacje co za sztuki sie pojawily czy nasze czarnulki dzisiaj beda :kox: właśnie sie szykuję... miałem być na 21 ... ale niech czekają
gregory Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 mam kupca za 170zł Za 4 ? tak Poziek swego czasu skupywał 17-tki na upalanie do Evy, ale ile płaci to nie wiem
stanley Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 mam kupca za 170zł Za 4 ? tak Poziek swego czasu skupywał 17-tki na upalanie do Evy, ale ile płaci to nie wiem widziałem wątek, sądze, że więcej mi raczej nie zapłaci, a opony już marne
diman Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 krolu a ty sie zbieraj do tej czeko pozniej zdasz relacje co za sztuki sie pojawily czy nasze czarnulki dzisiaj beda :kox: właśnie sie szykuję... miałem być na 21 ... ale niech czekają a z kim idziesz
krolu Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 krolu a ty sie zbieraj do tej czeko pozniej zdasz relacje co za sztuki sie pojawily czy nasze czarnulki dzisiaj beda :kox: właśnie sie szykuję... miałem być na 21 ... ale niech czekają a z kim idziesz z d. m. k. i o.
Gość elvis80 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 koledzy mam dojście do opon - teraz - zimówek - jakby ktoś chciał to zapraszam na pw
diman Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 krolu a ty sie zbieraj do tej czeko pozniej zdasz relacje co za sztuki sie pojawily czy nasze czarnulki dzisiaj beda :kox: właśnie sie szykuję... miałem być na 21 ... ale niech czekają a z kim idziesz z d. m. k. i o. moze byc gg albo PW
gregory Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 krolu a ty sie zbieraj do tej czeko pozniej zdasz relacje co za sztuki sie pojawily czy nasze czarnulki dzisiaj beda :kox: Ta stara pewnie będzie A ty już go tak nie pilnuj, tatko :>
diman Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 krolu a ty sie zbieraj do tej czeko pozniej zdasz relacje co za sztuki sie pojawily czy nasze czarnulki dzisiaj beda :kox: Ta stara pewnie będzie A ty już go tak nie pilnuj, tatko :> nie no pilnowac go nie mam zamiaru 18 lat skonczyl ale kusi mnie zeby isc
Gość elvis80 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 mam kupca za 170zł komplet? czy szt?
diman Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 mam kupca za 170zł komplet? czy szt? pisal ze komplet
Gość elvis80 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 mam kupca za 170zł komplet? czy szt? pisal ze komplet ok ok już wiem PS. Zimówki jak coś ma dojście używki ale w dobrej cenie....
gregory Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 krolu a ty sie zbieraj do tej czeko pozniej zdasz relacje co za sztuki sie pojawily czy nasze czarnulki dzisiaj beda :kox: Ta stara pewnie będzie A ty już go tak nie pilnuj, tatko :> nie no pilnowac go nie mam zamiaru 18 lat skonczyl ale kusi mnie zeby isc No właśnie widzę że go odprowadzasz wzrokiem :polew:
diman Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 krolu a ty sie zbieraj do tej czeko pozniej zdasz relacje co za sztuki sie pojawily czy nasze czarnulki dzisiaj beda :kox: Ta stara pewnie będzie A ty już go tak nie pilnuj, tatko :> nie no pilnowac go nie mam zamiaru 18 lat skonczyl ale kusi mnie zeby isc No właśnie widzę że go odprowadzasz wzrokiem :polew: nooooo :drool:
gregory Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 opony już marne Dlatego napisałem o Poźku, bo fakt faktem 2mm to wiadomo Ja bym je gonił za 170.
Gość elvis80 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 mam kupca za 170zł Za 4 ? tak Poziek swego czasu skupywał 17-tki na upalanie do Evy, ale ile płaci to nie wiem nie masz kogoś kto by 16 lato chciał ale ...uja wiem co to za firma?? kupilem A4 na jakichś Brytyjskich wynalazkach chyba na extrem jazdy aż pękna dobre - bieżnika nawet więcej niż dużo...ok. 5-6mm
Rekomendowane odpowiedzi