Bulczas Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Panowie co wy na to żeby w weekend ogarnąć jakiegoś grilla bo ma być smerfastycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Panowie co wy na to żeby w weekend ogarnąć jakiegoś grilla bo ma być smerfastycznie jutro tyram do 18-19 ,sobota mi odpada, niedziela pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 No w niedzielę ma być najcieplej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 No w niedzielę ma być najcieplej :gwizdanie: ale to tak wczesnym popołudniem taki obiadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 No w niedzielę ma być najcieplej :gwizdanie: ale to tak wczesnym popołudniem taki obiadek i moze jeszcze frytki do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 No w niedzielę ma być najcieplej :gwizdanie: ale to tak wczesnym popołudniem taki obiadek No dokładnie bo rano i potem po 16 już się chłodno robi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 ja w ten weekend z grillem odpadam, w sobote wycieczka po alu na zakopane, w niedziele mam gości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Olej gości chyba że jakieś cycate laski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 ja w ten weekend z grillem odpadam, w sobote wycieczka po alu na zakopane, w niedziele mam gości zmieniasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 ja w ten weekend z grillem odpadam, w sobote wycieczka po alu na zakopane, w niedziele mam gości zmieniasz ? na lato dalej avus, na zimę bedzie 16" alu a przed zimą, jak Bóg da - większe heble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 ja w ten weekend z grillem odpadam, w sobote wycieczka po alu na zakopane, w niedziele mam gości zmieniasz ? na lato dalej avus, na zimę bedzie 16" alu a przed zimą, jak Bóg da - większe heble aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 ja w ten weekend z grillem odpadam, w sobote wycieczka po alu na zakopane, w niedziele mam gości zmieniasz ? na lato dalej avus, na zimę bedzie 16" alu a przed zimą, jak Bóg da - większe heble aha także tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 ja w ten weekend z grillem odpadam, w sobote wycieczka po alu na zakopane, w niedziele mam gości zmieniasz ? na lato dalej avus, na zimę bedzie 16" alu a przed zimą, jak Bóg da - większe heble aha także tego no no wiem [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 21:43_________________________________________________ :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 także tego no no wiem [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 21:43_________________________________________________ :polew: :polew: to na zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 No to czas na mleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 także tego no no wiem [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 21:43_________________________________________________ :polew: :polew: to na zdrowie nie piję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 ja tez nie... w tygodniu max 3 piwka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 nie piję tak tak :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Tutaj wszyscy to abstynenci :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Tutaj wszyscy to abstynenci :polew: np ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi