stanley Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 bo nikogo nie ma :wink4: Keżor to wiem gdzie jest, ale gdzie reszta? dalej piją ?
krolu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 jednak są ale się wstydzą : krolu, stanley, Miszka82, Maxito1981 i 0 Gości przegląda ten wątek. :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 no ja jestem spokojnie siema lachony
keżor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 ja też jestem ,auto za***rdalala no ale musze lecieć hehe także będe wiiiieeeeeczorem
stanley Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 3 dni walki z alkoholizmem trzeba zrobić pauze :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 3 dni walki z alkoholizmem trzeba zrobić pauze :gwizdanie: na Sokolskiej wszywki robią :gwizdanie:
stanley Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 3 dni walki z alkoholizmem trzeba zrobić pauze :gwizdanie: na Sokolskiej wszywki robią :gwizdanie: nic o tym nie wiem :gwizdanie: a gdzie te wszywki robią ? w City Rocku ?
dejf Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 3 dni walki z alkoholizmem trzeba zrobić pauze :gwizdanie: 3 dni i 3 noce ale seria byla jak trzeba! pozdro Stanek
Miszka82 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 3 dni walki z alkoholizmem trzeba zrobić pauze :gwizdanie: 3 dni i 3 noce ale seria byla jak trzeba! pozdro Stanek
Maxito Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 siema ziomale wtym nowym mam nadzieje lepszym 2010. wiedzę że we wtorek Miszka się postawi :wink4: ale pewnie nikt pić nie będzie chciał po tak długim i męczącym weekendzie mnie już wątroba boli widzę że keżor poskładał furacza .... ciekawe na jak długo ???
krolu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 A mnie we wtorek nie będzie, keżora pewnie też nie... miszka 6zł do przodu :gwizdanie:
stanley Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 3 dni walki z alkoholizmem trzeba zrobić pauze :gwizdanie: 3 dni i 3 noce ale seria byla jak trzeba! pozdro Stanek masakra jeszcze tylko jedno dziś na sen i pauza :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 siema ziomale wtym nowym mam nadzieje lepszym 2010. ale pewnie nikt pić nie będzie chciał po tak długim i męczącym weekendzie mnie już wątroba boli też mam taką nadzieję to może kupię Lechy free żeby każdy mógł się napić ? widzę że keżor poskładał furacza .... ciekawe na jak długo ??? aż znów będzie: jeb ciul d*p, d*p, d*p, jeb jeb ..........oby to stało się jak najpóźniej
krolu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Jutro work... ale ja się ciesze, że Chińczycy mają za niedługo NOWY ROK i miesiąc urlopu
Maxito Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Jutro work... ale ja się ciesze, że Chińczycy mają za niedługo NOWY ROK i miesiąc urlopu czemu we wtorek ciebie i keżora nie ma co się stało krolu co to robotę zaczynasz to swoje czy znowu coś innego??? miszka co tam uciebie jak po świętach, starym nowym roku
Miszka82 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Jutro work... ale ja się ciesze, że Chińczycy mają za niedługo NOWY ROK i miesiąc urlopu czemu we wtorek ciebie i keżora nie ma co się stało krolu co to robotę zaczynasz to swoje czy znowu coś innego??? miszka co tam uciebie jak po świętach, starym nowym roku te dwa geje co o nich piszesz jadą na narty i dechę z gliwickimi ja będę kędzior pamiętaj o windowsie bo piwo czeka
Rekomendowane odpowiedzi