akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 chyba żartujesz, tam pijesz do rana, potem wstajesz po 2h snu, następnie browar, idziesz na śniadanie, przychodzisz, browar, browar, browar, chwila odpoczynku, potem flaszka i znowu to samo no faktycznie... czyli o kacu nie ma mowy..... :polew: jadę na basen Sport to zdrowie.
Pucek Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Grisza, nie wiem dlaczego, ale w BT nie mogłem się najebać :gwizdanie: tzn. tylko raz mi się zdarzyło
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 chyba żartujesz, tam pijesz do rana, potem wstajesz po 2h snu, następnie browar, idziesz na śniadanie, przychodzisz, browar, browar, browar, chwila odpoczynku, potem flaszka i znowu to samo co, to tam bedziemy pic? niebedziemy rozmawiac o motoryzacji ?? to ja nie jade :polew:
addassko Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 macie moze wyjmaki do radyjka? na wtorek na spocik by ktos mogl zabrac ze soba? potrebuje sprawdzic zmieniareczke ktora kupilem jak hula.... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 macie moze wyjmaki do radyjka? na wtorek na spocik by ktos mogl zabrac ze soba? potrebuje sprawdzic zmieniareczke ktora kupilem jak hula.... :gwizdanie: tolek85 ma prawdopodobnie z tego co pamietam [br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 15:20_________________________________________________ Ty lepiej jedz już po te 20 browarów myslisz ze mi starczy na piatek? :polew:
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 na piątek myślę że tak najwyzej pozycze sobie z twojej kisty [br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 15:24_________________________________________________http://justyna887.wrzuta.pl/audio/9j5D4DKI6Av/halina_frackowiak_-_pogoda_dla_bogaczy :dance2:
Pucek Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ołkej myślisz że wystarczy nam litr wódki i 30 piw?
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ołkej myślisz że wystarczy nam litr wódki i 30 piw? nom mysle ze to na łebka styknie
OKO Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ołkej myślisz że wystarczy nam litr wódki i 30 piw? nom mysle ze to na łebka styknie żeby wam nie brakło to jeszcze z 0,5l można zabrać :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ołkej myślisz że wystarczy nam litr wódki i 30 piw? nom mysle ze to na łebka styknie żeby wam nie brakło to jeszcze z 0,5l można zabrać :gwizdanie: niema opcji zeby braklo [br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 15:38_________________________________________________ ołkej myślisz że wystarczy nam litr wódki i 30 piw? nom mysle ze to na łebka styknie żeby wam nie brakło to jeszcze z 0,5l można zabrać :gwizdanie: dobrze ze ty nei pijesz... :polew:
Grisza79 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ja biore litrowego jaśka...i finke 0,7l tak na wszelko wypadek.... aaa i jeszcze osobną flache dla Mirona bo mu wypadają za tydzień w sobote urodziny... Już sie tego boje....
Pucek Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 flacha dla Mirona? to On ma stawiać flachy :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ja biore litrowego jaśka...i finke 0,7l tak na wszelko wypadek.... aaa i jeszcze osobną flache dla Mirona bo mu wypadają za tydzień w sobote urodziny... Już sie tego boje.... browarki sobie wez jakies na przetrzymanie dnia flacha dla Mirona? to On ma stawiać flachy :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 aaa i kilo zioła zioło + alkohol = mieszanka wybuchowa czarno to widze... dobrze że nie pale :gwizdanie: flacha dla Mirona? to On ma stawiać flachy :gwizdanie: a niech chłopak ma... niech się cieszy A stawiać to będzie flachy na nową fure Kędzior nie trawie browarów.....
keżor Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Opublikowano 20 Marca 2011 siemka , wczoraj byłem w Onyxie spoko imprezka , no i Robercik grał a ile fajnych cipeczek to głowa mała
Rekomendowane odpowiedzi