akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 wiesz wpisalem w google "ktora na mnei chetna" noi ta wyskoczyla pierwsza w sumie nie widać, czy jest nie widoma i ma amputowane nogi :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 21:58_________________________________________________cholera miałem coś policzyć na jutro do roboty i zapomniałem notatek :wallbash: :wallbash: Weź UŻ! nie da rady, już w piątek mam wolne. .. No to nie bierz! jakąś ściemę pocisnę najwyżej mnie wy***ią :polew: :polew: Pewnie! pier**l to! Nie ta robota to inna!
stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Ja chyba też lecę... jutro koło 16 możesz jechać odebrać
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 jakąś ściemę pocisnę najwyżej mnie wy***ią :polew: :polew: i tak niebeda tesknic
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Ja chyba też lecę... jutro koło 16 możesz jechać odebrać To już nie będę Cię atakował i pytał bo właśnie o tym myślałem.
stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Ja chyba też lecę... jutro koło 16 możesz jechać odebrać To już nie będę Cię atakował i pytał bo właśnie o tym myślałem.
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Ja chyba też lecę... jutro koło 16 możesz jechać odebrać To już nie będę Cię atakował i pytał bo właśnie o tym myślałem. a se otworze bączka mleka się napij!
stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 a se otworze bączka ale masz refleks :gwizdanie:
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 a se otworze bączka ale masz refleks :gwizdanie: Niedziela noc... Koniec weekendu.
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 a se otworze bączka ale masz refleks :gwizdanie: lepiej pozno niz wcale [br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 22:51_________________________________________________ a se otworze bączka ale masz refleks :gwizdanie: Niedziela noc... Koniec weekendu. no chyba dla ciebie
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 a se otworze bączka ale masz refleks :gwizdanie: lepiej pozno niz wcale [br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 22:51_________________________________________________ a se otworze bączka ale masz refleks :gwizdanie: Niedziela noc... Koniec weekendu. no chyba dla ciebie Sam chciałeś! Mój weekend zaczął się dzisiaj po nocce i kończy 1go kwietnia... :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Nie żebym się chwalił.... ale zbieram sobie już buteleczki od kilku lat.... Każda inna... nie powtarzają się. Z 90% tych flaszek osobiście piłem :gwizdanie:
stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 a se otworze bączka ale masz refleks :gwizdanie: lepiej pozno niz wcale [br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 22:51_________________________________________________ a se otworze bączka ale masz refleks :gwizdanie: Niedziela noc... Koniec weekendu. no chyba dla ciebie Sam chciałeś! Mój weekend zaczął się dzisiaj po nocce i kończy 1go kwietnia... :gwizdanie: fajnie
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Nie żebym się chwalił.... ale zbieram sobie już buteleczki od kilku lat.... Każda inna... nie powtarzają się. Z 90% tych flaszek osobiście piłem :gwizdanie: No każdy ma jakieś hobby...
stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Nie żebym się chwalił.... ale zbieram sobie już buteleczki od kilku lat.... Każda inna... nie powtarzają się. Z 90% tych flaszek osobiście piłem :gwizdanie: fajny kapelusz
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Nie żebym się chwalił.... ale zbieram sobie już buteleczki od kilku lat.... Każda inna... nie powtarzają się. Z 90% tych flaszek osobiście piłem :gwizdanie: zagadaj do Basi ma podobne hobby tylko zbiera malpeczki i w dodatku pelne zawsze nas ze staskiem pilnuje zebysmy sie do nich nie dobrali :gwizdanie: odziwo mi jakas dobrze wchodzi ten baczek a se otworze bączka ale masz refleks :gwizdanie: lepiej pozno niz wcale [br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 22:51_________________________________________________ a se otworze bączka ale masz refleks :gwizdanie: Niedziela noc... Koniec weekendu. no chyba dla ciebie Sam chciałeś! Mój weekend zaczął się dzisiaj po nocce i kończy 1go kwietnia... :gwizdanie: a ja prawdopodobnie 28marca ale nie zapeszam
Pucek Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 widzę tam nawet butlę po spirytusie z prawej
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 a se otworze bączka ale masz refleks :gwizdanie: lepiej pozno niz wcale [br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 22:51_________________________________________________ a se otworze bączka ale masz refleks :gwizdanie: Niedziela noc... Koniec weekendu. no chyba dla ciebie Sam chciałeś! Mój weekend zaczął się dzisiaj po nocce i kończy 1go kwietnia... :gwizdanie: fajnie Wziąłem se trochę wolnego. Stan ty chyba też masz trochę wolnego? Nie żebym się chwalił.... ale zbieram sobie już buteleczki od kilku lat.... Każda inna... nie powtarzają się. Z 90% tych flaszek osobiście piłem :gwizdanie: fajny kapelusz Co Ty tam czytasz? :mysli: widzę tam nawet butlę po spirytusie z prawej Wszystkiego trzeba spróbować. [br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 23:02_________________________________________________ a se otworze bączka ale masz refleks :gwizdanie: lepiej pozno niz wcale [br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 22:51_________________________________________________ a se otworze bączka ale masz refleks :gwizdanie: Niedziela noc... Koniec weekendu. no chyba dla ciebie Sam chciałeś! Mój weekend zaczął się dzisiaj po nocce i kończy 1go kwietnia... :gwizdanie: a ja prawdopodobnie 28marca ale nie zapeszam To nie zapeszaj bo jakbyśmy zostali dłużej w BT...
Rekomendowane odpowiedzi