stanley Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Stasiu pochytasz mi oring do tej śrubki z tego tematu bo chyba mi cieknie z tamtad :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=193840.0 jakiś nr uszczelki ? na bank tego u nas nie ma na miejscu, nie wiem czy nie lepiej Ci będzie do Magro w Sosnowcu podjechac
krolu Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Stasiu a ja potrzebuje jakieś śruby do górnych wahaczy :rolleyes: 12.1 kędzior i pucek to brali i ja tez chce...
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Stasiu a ja potrzebuje jakieś śruby do górnych wahaczy :rolleyes: 12.1 kędzior i pucek to brali i ja tez chce... ja jeszcze nie bralem
Seski Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Stasiu a ja potrzebuje jakieś śruby do górnych wahaczy :rolleyes: 12.1 kędzior i pucek to brali i ja tez chce... a górnych wahaczy nie chcesz...?
stanley Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Stasiu a ja potrzebuje jakieś śruby do górnych wahaczy :rolleyes: 12.1 kędzior i pucek to brali i ja tez chce... Pucek ich u mnie nie brał, Kędziorowi zamówiłem dzisiaj, może Ci Kedzior sprzedać za 300zł kpl razem z nakrętkami + certyfikat z hartowania od nas dostaniesz
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Stasiu a ja potrzebuje jakieś śruby do górnych wahaczy :rolleyes: 12.1 kędzior i pucek to brali i ja tez chce... a górnych wahaczy nie chcesz...? handlarz [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 18:21_________________________________________________ Stasiu a ja potrzebuje jakieś śruby do górnych wahaczy :rolleyes: 12.1 kędzior i pucek to brali i ja tez chce... Pucek ich u mnie nie brał, Kędziorowi zamówiłem dzisiaj, może Ci Kedzior sprzedać za 300zł kpl razem z nakrętkami + certyfikat z hartowania od nas dostaniesz i nawet pozyczym ci pyrola
stanley Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Stasiu a ja potrzebuje jakieś śruby do górnych wahaczy :rolleyes: 12.1 kędzior i pucek to brali i ja tez chce... kpl gdzieś kosztuje ok 20zł ( 2x śruba+ 2x nakrętka)
krolu Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Stasiu a ja potrzebuje jakieś śruby do górnych wahaczy :rolleyes: 12.1 kędzior i pucek to brali i ja tez chce... a górnych wahaczy nie chcesz...? nie mam nowe ori po tym jak 2 latat temu urwało mi się koło :kox:[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 18:22_________________________________________________ Stasiu a ja potrzebuje jakieś śruby do górnych wahaczy :rolleyes: 12.1 kędzior i pucek to brali i ja tez chce... kpl gdzieś kosztuje ok 20zł ( 2x śruba+ 2x nakrętka) ok biorę, dam kasę jutro na spocie tylko ja poproszę te wzmacniane do eSy :kox:
Pucek Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Kędzior jeszcze nie brał Stasiu, te które u Ciebie wybijaliśmy impulsatorem
stanley Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 za hurtowy, klubowy zakup, macie u mnie rabat +20% [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 18:24_________________________________________________ Kędzior jeszcze nie brał Stasiu, te które u Ciebie wybijaliśmy impulsatorem wiem, wiem
krolu Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 i nawet pozyczym ci pyrola pyrola ma pucek zorganizować :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 18:24_________________________________________________za hurtowy, klubowy zakup, macie u mnie rabat +20% okazja :blink:
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Stasiu a ja potrzebuje jakieś śruby do górnych wahaczy :rolleyes: 12.1 kędzior i pucek to brali i ja tez chce... a górnych wahaczy nie chcesz...? nie mam nowe ori po tym jak 2 latat temu urwało mi się koło :kox:[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 18:22_________________________________________________ Stasiu a ja potrzebuje jakieś śruby do górnych wahaczy :rolleyes: 12.1 kędzior i pucek to brali i ja tez chce... kpl gdzieś kosztuje ok 20zł ( 2x śruba+ 2x nakrętka) ok biorę, dam kasę jutro na spocie tylko ja poproszę te wzmacniane do eSy :kox: z lewym gwintem
Seski Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Stasiu a ja potrzebuje jakieś śruby do górnych wahaczy :rolleyes: 12.1 kędzior i pucek to brali i ja tez chce... a górnych wahaczy nie chcesz...? handlarz [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 18:21_________________________________________________ Stasiu a ja potrzebuje jakieś śruby do górnych wahaczy :rolleyes: 12.1 kędzior i pucek to brali i ja tez chce... Pucek ich u mnie nie brał, Kędziorowi zamówiłem dzisiaj, może Ci Kedzior sprzedać za 300zł kpl razem z nakrętkami + certyfikat z hartowania od nas dostaniesz i nawet pozyczym ci pyrola nie handlarz tylko akurat mam na zbyciu..
stanley Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 nie wiem co jest gorsze: Czy wybijać te zapieczone śruby, czy wymieniać sprężyny [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 18:25_________________________________________________ Stasiu a ja potrzebuje jakieś śruby do górnych wahaczy :rolleyes: 12.1 kędzior i pucek to brali i ja tez chce... a górnych wahaczy nie chcesz...? nie mam nowe ori po tym jak 2 latat temu urwało mi się koło :kox:[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 18:22_________________________________________________ Stasiu a ja potrzebuje jakieś śruby do górnych wahaczy :rolleyes: 12.1 kędzior i pucek to brali i ja tez chce... kpl gdzieś kosztuje ok 20zł ( 2x śruba+ 2x nakrętka) ok biorę, dam kasę jutro na spocie tylko ja poproszę te wzmacniane do eSy :kox: z lewym gwintem z lewym gwintem trapezowym
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 nie wiem co jest gorsze: Czy wybijać te zapieczone śruby, czy wymieniać sprężyny duzo gorsze jest obudzic sie po 2 dniach picia bez zimnego piwa pod reka... to jest dopiero tragedia :polew:
Seski Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 nie wiem co jest gorsze: Czy wybijać te zapieczone śruby, czy wymieniać sprężyny duzo gorsze jest obudzic sie po 2 dniach picia bez zimnego piwa pod reka... to jest dopiero tragedia :polew: no tak każdy ma swoje problemy...
Pucek Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Stasiu, u Ciebie cała wymiana była masakrą :polew: [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 18:30_________________________________________________a pyrol to inaczej impulsator, zawsze go trzymam w garażu
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Stasiu, u Ciebie cała wymiana była masakrą :polew: [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 18:30_________________________________________________a pyrol to inaczej impulsator, zawsze go trzymam w garażu a ja myslalem ze pod lozkiem :polew: nie wiem co jest gorsze: Czy wybijać te zapieczone śruby, czy wymieniać sprężyny duzo gorsze jest obudzic sie po 2 dniach picia bez zimnego piwa pod reka... to jest dopiero tragedia :polew: no tak każdy ma swoje problemy... no nie mow ze takie cos cie nie przeraza
Seski Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Stasiu, u Ciebie cała wymiana była masakrą :polew: [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 18:30_________________________________________________a pyrol to inaczej impulsator, zawsze go trzymam w garażu a ja myslalem ze pod lozkiem :polew: nie wiem co jest gorsze: Czy wybijać te zapieczone śruby, czy wymieniać sprężyny duzo gorsze jest obudzic sie po 2 dniach picia bez zimnego piwa pod reka... to jest dopiero tragedia :polew: no tak każdy ma swoje problemy... no nie mow ze takie cos cie nie przeraza już nie... mam zapas... [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 18:34_________________________________________________ pozatym to chyba nie pamiętam już kiedy 2 dni z rzędu piłem...
Pucek Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Seski, ciulu, dlaczego nie jedziesz do BT?
Rekomendowane odpowiedzi