Bulczas Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 :polew: Te reklamy z nimi są dobre :polew:
akjam Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 :polew: A pieprz yourself... :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 miałem takie BBS'y do sprzedania, trzeba było się odezwać gdybym wiedzial ze masz to bym sie odezwal
Seski Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 kędzior a za co ty dostałeś kropka... [br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 17:52_________________________________________________ dobreee wiem bo ja wklejałem... [br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 17:53_________________________________________________musiał bym się pouczyć czy coś... jak mam chwile wolnego... :gwizdanie:
Max.S Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 [br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 18:27_________________________________________________jak sie uczyc to od tego goscia
addassko Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Siema z rana Jadę na K-ce. Diman jak szybko wszystko załatwię to Cię odwiedzę. [br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 10:18_________________________________________________Ktoś to mnie pytał o witrynę do wizytownika... :polew: Znalazłem jakby co wizytownik! W stanie idealnym nie jest ale ogólnie jest OK - delikatne odprapania na górze. ok bede czekał na info a o wizytownik pytak adaassko t Siema z rana p Siema z rana Jadę na K-ce. Diman jak szybko wszystko załatwię to Cię odwiedzę. [br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 10:18_________________________________________________Ktoś to mnie pytał o witrynę do wizytownika... :polew: Znalazłem jakby co wizytownik! W stanie idealnym nie jest ale ogólnie jest OK - delikatne odprapania na górze. ok bede czekał na info a o wizytownik pytak adaassko pochytane :) tolek i sprawa zalatwiona a jak kiedys bedziemy odkrecac tunel beda dwa wizytowniki :kox:
diman Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 pochytane :) tolek i sprawa zalatwiona a jak kiedys bedziemy odkrecac tunel beda dwa wizytowniki :kox: :gwizdanie:
addassko Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 no baaa wczoraj na spociku -DZIĘKI wielkie za montaż TOLEK [glow=red,2,300] druga sprawa... koledzy którzy poprosili mnie o nagranie im muzy -> juz na was czeka muzyczka !! :gwizdanie: a dziś popołudniu przy dobrej muzyczce w autku młody już sie przymierzał... :naughty:
Kędzior Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 druga sprawa... koledzy którzy poprosili mnie o nagranie im muzy -> juz na was czeka muzyczka !! :gwizdanie: jaki rodzaj muzyki ?
diman Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 druga sprawa... koledzy którzy poprosili mnie o nagranie im muzy -> juz na was czeka muzyczka !! :gwizdanie: jaki rodzaj muzyki ? muzyka poważna pewnie
Kędzior Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 a dziś popołudniu przy dobrez muzyczce w autku młody już sie przymierzał... prawa noga wysunieta czyli gaz do dechy bedzie [br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 20:02_________________________________________________ druga sprawa... koledzy którzy poprosili mnie o nagranie im muzy -> juz na was czeka muzyczka !! :gwizdanie: jaki rodzaj muzyki ? muzyka poważna pewnie bach albo łubudu
Rekomendowane odpowiedzi