akjam Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Miałem wczoraj tu zajrzeć po piłce i grylllu ale jakoś mi się nie chciało... :gwizdanie:
Seski Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 taa akjam mow otwarcie od razu ze nie byles w stanie a nie bedziesz tu sciemnial... nas sie nie musisz wstydzic a w ogole co z tym meczem B5 kontra reszta... organizujesz w koncu cos...?
Grisza79 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 KĘDZIOR KROPKU TY NASZ. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN !!
Seski Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 o wlasnie Kedzior najlepszego z okazji tych kolejnych 18 urodzin... zeby ci audi mniej pailo no i zebys cos postawil... :] i powodzenia wiesz w czym...
Gość fudi Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Gracie sobie rekreacyjne w piłkę? Też byłbym chętny :>
Kędzior Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 dziekuje za zyczenia Gracie sobie rekreacyjne w piłkę? Też byłbym chętny :> tak mamy zamiar grac, ale to musisz miec zdrowa watrobe i silna psychike :polew:
Grisza79 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Kędzior to o której mam być u Ciebie w sobote.... :gwizdanie:
diman Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 po robocie Kędzior Wszystkiego Dobrego Ci życzę żebyś znalazł to jedyną ukochaną romantyku Ty Nasz
OKO Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Wszystkiego Najlepszego i dużo ładnych d*p z twarzy Ci życzę [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 14:08_________________________________________________Jeżeli miałeś/aś ciężki dzień - odstresuj się .... Mam dla Was technikę relaksacyjną .... Zalecana przez najlepszych psychoterapeutów na całym świecie ... Skuteczność gwarantowana 1. Wyobraź sobie , że stoisz nad cichym strumieniem pośród skalistych zboczy .. 2. Ptaszki cicho i pięknie świergolą Twoja ulubiona melodie leniwie unosząc się w czystym górskim powietrzu .. 3. Nikt nie wie nic o miejscu w którym się znajdujesz , jesteś całkowicie bezpieczny/a 4. Jesteś totalnie chroniony/a przed całym tym pędzącym i gnającym do przodu światem 5. Kojące dźwięku szemrzącego strumyka i wodospadu wypełniają Ciebie poczuciem błogostanu 6. Woda jest krystalicznie przeźroczysta i orzeźwiająca 7. Wyraźnie widzisz twarz osoby którą przytrzymujesz pod wodą .... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 po robocie Kędzior Wszystkiego Dobrego Ci życzę żebyś znalazł to jedyną ukochaną romantyku Ty Nasz juz znalazlem :gwizdanie: danke wszystkim Oko dobra technika Grisza w sobote? ja myslalem nad zrobieniem imprezy z czwartku na niedziele :polew:
diman Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Wszystkiego Najlepszego i dużo ładnych d*p z twarzy Ci życzę [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 14:08_________________________________________________Jeżeli miałeś/aś ciężki dzień - odstresuj się .... Mam dla Was technikę relaksacyjną .... Zalecana przez najlepszych psychoterapeutów na całym świecie ... Skuteczność gwarantowana 1. Wyobraź sobie , że stoisz nad cichym strumieniem pośród skalistych zboczy .. 2. Ptaszki cicho i pięknie świergolą Twoja ulubiona melodie leniwie unosząc się w czystym górskim powietrzu .. 3. Nikt nie wie nic o miejscu w którym się znajdujesz , jesteś całkowicie bezpieczny/a 4. Jesteś totalnie chroniony/a przed całym tym pędzącym i gnającym do przodu światem 5. Kojące dźwięku szemrzącego strumyka i wodospadu wypełniają Ciebie poczuciem błogostanu 6. Woda jest krystalicznie przeźroczysta i orzeźwiająca 7. Wyraźnie widzisz twarz osoby którą przytrzymujesz pod wodą .... :gwizdanie: dobra ta technika :kox:
OKO Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 a kogo widzieliści bo ja mojego wiceprezesa topiłem... :polew:
diman Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 po robocie Kędzior Wszystkiego Dobrego Ci życzę żebyś znalazł to jedyną ukochaną romantyku Ty Nasz juz znalazlem :gwizdanie: danke wszystkim Oko dobra technika Grisza w sobote? ja myslalem nad zrobieniem imprezy z czwartku na niedziele :polew: dobra kedzior to ja sie tez pisze od dzisiaj mam juz wolne do poniedziałku rano :gwizdanie: :kox:
addassko Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Miałem wczoraj tu zajrzeć po piłce i grylllu ale jakoś mi się nie chciało... :gwizdanie: no i po spotkaniu... thx
Kędzior Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 po robocie Kędzior Wszystkiego Dobrego Ci życzę żebyś znalazł to jedyną ukochaną romantyku Ty Nasz juz znalazlem :gwizdanie: danke wszystkim Oko dobra technika Grisza w sobote? ja myslalem nad zrobieniem imprezy z czwartku na niedziele :polew: dobra kedzior to ja sie tez pisze od dzisiaj mam juz wolne do poniedziałku rano :gwizdanie: :kox: ok PS przyjmuje i wpuszczam tylko ludzikow z prezentami dla mnie powyzej 1000zł :polew: :polew:
diman Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 po robocie Kędzior Wszystkiego Dobrego Ci życzę żebyś znalazł to jedyną ukochaną romantyku Ty Nasz juz znalazlem :gwizdanie: danke wszystkim Oko dobra technika Grisza w sobote? ja myslalem nad zrobieniem imprezy z czwartku na niedziele :polew: dobra kedzior to ja sie tez pisze od dzisiaj mam juz wolne do poniedziałku rano :gwizdanie: :kox: ok PS przyjmuje i wpuszczam tylko ludzikow z prezentami dla mnie powyzej 1000zł :polew: :polew: no to muszę zrezygnować nie stać mnie niestety ;(
Kędzior Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 no to muszę zrezygnować nie stać mnie niestety ;( ta ciebie niestac
diman Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 no to muszę zrezygnować nie stać mnie niestety ;( ta ciebie niestac no niestety takie czasy
Kędzior Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 no to muszę zrezygnować nie stać mnie niestety ;( ta ciebie niestac no niestety takie czasy i tak ci nieuwierze
Rekomendowane odpowiedzi