Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:siema:

Miałem wczoraj tu zajrzeć po piłce i grylllu ale jakoś mi się nie chciało... :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

taa akjam mow otwarcie od razu ze nie byles w stanie :P a nie bedziesz tu sciemnial... nas sie nie musisz wstydzic :D

a w ogole co z tym meczem B5 kontra reszta... ;) organizujesz w koncu cos...? ;)

Opublikowano

:bry:

KĘDZIOR KROPKU TY NASZ.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN !!

Opublikowano

o wlasnie Kedzior najlepszego z okazji tych kolejnych 18 urodzin... :D zeby ci audi mniej pailo ;) no i zebys cos postawil... :] i powodzenia wiesz w czym... ;)

Opublikowano

Gracie sobie rekreacyjne w piłkę? Też byłbym chętny :>

Opublikowano

dziekuje za zyczenia :embarrassed:

Gracie sobie rekreacyjne w piłkę? Też byłbym chętny :>

tak mamy zamiar grac, ale to musisz miec zdrowa watrobe i silna psychike :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Kędzior to o której mam być u Ciebie w sobote.... :gwizdanie:

Opublikowano

:hi: po robocie

Kędzior Wszystkiego Dobrego Ci życzę żebyś znalazł to jedyną ukochaną romantyku Ty Nasz :)

Opublikowano

:hi:

Wszystkiego Najlepszego i dużo ładnych d*p z twarzy Ci życzę :decayed:[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 14:08_________________________________________________Jeżeli miałeś/aś ciężki dzień - odstresuj się ....

Mam dla Was technikę relaksacyjną ....

Zalecana przez najlepszych psychoterapeutów na całym świecie ...

Skuteczność gwarantowana :wink4:

1. Wyobraź sobie , że stoisz nad cichym strumieniem pośród skalistych zboczy ..

2. Ptaszki cicho i pięknie świergolą Twoja ulubiona melodie leniwie unosząc się w czystym górskim powietrzu ..

3. Nikt nie wie nic o miejscu w którym się znajdujesz , jesteś całkowicie bezpieczny/a

4. Jesteś totalnie chroniony/a przed całym tym pędzącym i gnającym do przodu światem

5. Kojące dźwięku szemrzącego strumyka i wodospadu wypełniają Ciebie poczuciem błogostanu

6. Woda jest krystalicznie przeźroczysta i orzeźwiająca

7. Wyraźnie widzisz twarz osoby którą przytrzymujesz pod wodą ....

:gwizdanie: :kox:

Opublikowano

Kędzior Wszystkiego Dobrego Ci życzę żebyś znalazł to jedyną ukochaną romantyku Ty Nasz :)

juz znalazlem :gwizdanie: :naughty:

danke wszystkim

Oko dobra technika :polew:

Grisza w sobote? ja myslalem nad zrobieniem imprezy z czwartku na niedziele :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:hi:

Wszystkiego Najlepszego i dużo ładnych d*p z twarzy Ci życzę :decayed:[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 14:08_________________________________________________Jeżeli miałeś/aś ciężki dzień - odstresuj się ....

Mam dla Was technikę relaksacyjną ....

Zalecana przez najlepszych psychoterapeutów na całym świecie ...

Skuteczność gwarantowana :wink4:

1. Wyobraź sobie , że stoisz nad cichym strumieniem pośród skalistych zboczy ..

2. Ptaszki cicho i pięknie świergolą Twoja ulubiona melodie leniwie unosząc się w czystym górskim powietrzu ..

3. Nikt nie wie nic o miejscu w którym się znajdujesz , jesteś całkowicie bezpieczny/a

4. Jesteś totalnie chroniony/a przed całym tym pędzącym i gnającym do przodu światem

5. Kojące dźwięku szemrzącego strumyka i wodospadu wypełniają Ciebie poczuciem błogostanu

6. Woda jest krystalicznie przeźroczysta i orzeźwiająca

7. Wyraźnie widzisz twarz osoby którą przytrzymujesz pod wodą ....

:gwizdanie: :kox:

dobra ta technika :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

a kogo widzieliści bo ja mojego wiceprezesa topiłem...

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

danke wszystkim

Grisza w sobote? ja myslalem nad zrobieniem imprezy z czwartku na niedziele :polew: :polew: :polew:

dobra kedzior to ja sie tez pisze od dzisiaj mam juz wolne do poniedziałku rano :gwizdanie: :kox: :kox:

Opublikowano

Miałem wczoraj tu zajrzeć po piłce i grylllu ale jakoś mi się nie chciało... :naughty: :gwizdanie:

no i po spotkaniu... thx :)

Opublikowano

danke wszystkim

dobra kedzior to ja sie tez pisze od dzisiaj mam juz wolne do poniedziałku rano :gwizdanie: :kox: :kox:

ok :kox:

PS przyjmuje i wpuszczam tylko ludzikow z prezentami dla mnie powyzej 1000zł :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

danke wszystkim

ok :kox:

PS przyjmuje i wpuszczam tylko ludzikow z prezentami dla mnie powyzej 1000zł :polew: :polew: :polew: :polew:

no to muszę zrezygnować nie stać mnie niestety ;(

Opublikowano

ta ciebie niestac :naughty:
Opublikowano

no niestety takie czasy :decayed:

Opublikowano

no niestety takie czasy :decayed: