diman Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 no to muszę zrezygnować nie stać mnie niestety ;( ta ciebie niestac no niestety takie czasy i tak ci nieuwierze spoko
Grisza79 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 po robocie Kędzior Wszystkiego Dobrego Ci życzę żebyś znalazł to jedyną ukochaną romantyku Ty Nasz juz znalazlem :gwizdanie: danke wszystkim Oko dobra technika Grisza w sobote? ja myslalem nad zrobieniem imprezy z czwartku na niedziele :polew: dobra kedzior to ja sie tez pisze od dzisiaj mam juz wolne do poniedziałku rano :gwizdanie: :kox: ok PS przyjmuje i wpuszczam tylko ludzikow z prezentami dla mnie powyzej 1000zł :polew: :polew: No to lipa... zamówiłem Ci 2 lachony żeby ci umiliły wieczór . Kosztowały mnie 900zł W takim bądz razie wykorzystam je sam
diman Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 po robocie Kędzior Wszystkiego Dobrego Ci życzę żebyś znalazł to jedyną ukochaną romantyku Ty Nasz juz znalazlem :gwizdanie: danke wszystkim Oko dobra technika Grisza w sobote? ja myslalem nad zrobieniem imprezy z czwartku na niedziele :polew: dobra kedzior to ja sie tez pisze od dzisiaj mam juz wolne do poniedziałku rano :gwizdanie: :kox: ok PS przyjmuje i wpuszczam tylko ludzikow z prezentami dla mnie powyzej 1000zł :polew: :polew: No to lipa... zamówiłem Ci 2 lachony żeby ci umiliły wieczór . Kosztowały mnie 900zł W takim bądz razie wykorzystam je sam :polew: :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Grisza ja miałem urodziny 2 dni temu i nie pogardze takim prezentem jak Kędzior :decayed:
Grisza79 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Grisza ja miałem urodziny 2 dni temu i nie pogardze takim prezentem jak Kędzior :decayed: Na przyjemnośc trzeba zasłużyć... :gwizdanie: Kędzior kropką zasłużył noi jakby nie było ćwierć wieku chłopak już ma A tak na marginesie to wszystkiego najlepszego :beer1: (spóźnione ale jednak)
Bulczas Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Kędzior wszystkiego najlepszego i żeby się ułożyło w życiu
Grisza79 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Mykam na PAKOWNIE Trzeba na lato dobrze wyglądac :gwizdanie:
akjam Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Kędzior! Najlepszego!!!!! :good: Co wogóle nieroby słychać?
Grisza79 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Kędzior! Najlepszego!!!!! :good: Co wogóle nieroby słychać? Mów za siebie Dobra mykam....
akjam Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Kędzior! Najlepszego!!!!! :good: Co wogóle nieroby słychać? Mów za siebie Dobra mykam.... :tongue4:
Miszka82 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Kędzior! Najlepszego!!!!! :good: Co wogóle nieroby słychać? Mów za siebie Dobra mykam.... właśnie nierób to ksiądz i policjant i akjam
akjam Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Kędzior! Najlepszego!!!!! :good: Co wogóle nieroby słychać? Mów za siebie Dobra mykam.... właśnie nierób to ksiądz i policjant i akjam
Miszka82 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Kędzior! Najlepszego!!!!! :good: Co wogóle nieroby słychać? Mów za siebie Dobra mykam.... właśnie nierób to ksiądz i policjant i akjam o co Ci chodzi o psy czy o klechę
akjam Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Kędzior! Najlepszego!!!!! :good: Co wogóle nieroby słychać? Mów za siebie Dobra mykam.... właśnie nierób to ksiądz i policjant i akjam o co Ci chodzi o psy czy o klechę :gwizdanie:
akjam Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 flaszka za mną chodzi rana To se zrób drina i dupc to.
Miszka82 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 flaszka za mną chodzi rana To se zrób drina i dupc to. właśnie zaraz jadę po moją to zahaczę monopolowy jakiś...ze dwa piwka i połówkę
Rekomendowane odpowiedzi