akjam Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Kędzior! Najlepszego!!!!! :good: Co wogóle nieroby słychać? słychać tyle ze miałem rezac lampki a tu lipa koleś, który mi obiecał dal d*py ;( Że niby ja? No dimcio nie wyrobiłem się wczoraj. ;( ciekawe kiedy to teraz bede robił :gwizdanie: No tak jak Ci mówiłem, że obiecać nie mogę bo nie wiedziałem czy się wyrobie. No i nie dałem rady. Ale damy radę. Jak nie teraz to innym razem.
gracia Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Kędzior Wszystkiego naj... żeby Ci kropek zniknął
Grisza79 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Kędzior! Najlepszego!!!!! :good: Co wogóle nieroby słychać? słychać tyle ze miałem rezac lampki a tu lipa koleś, który mi obiecał dal d*py ;( Że niby ja? No dimcio nie wyrobiłem się wczoraj. ;( ciekawe kiedy to teraz bede robił :gwizdanie: No tak jak Ci mówieł, że obiecać nie mogę bo nie wiedziałem czy się wyrobie. No i ni dałem rady. Ale damy radę. Jak nie teraz to innym razem. pięknie, pięknie..... gorzała ważniesza :gwizdanie:
akjam Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Kędzior! Najlepszego!!!!! :good: Co wogóle nieroby słychać? słychać tyle ze miałem rezac lampki a tu lipa koleś, który mi obiecał dal d*py ;( Że niby ja? No dimcio nie wyrobiłem się wczoraj. ;( ciekawe kiedy to teraz bede robił :gwizdanie: No tak jak Ci mówieł, że obiecać nie mogę bo nie wiedziałem czy się wyrobie. No i ni dałem rady. Ale damy radę. Jak nie teraz to innym razem. pięknie, pięknie..... gorzała ważniesza :gwizdanie: Wódeczka była później jak już coś. Ale tak na serio to nie obicałem bo nie wiedziałem czy się wyrobię i nie dałem rady. Gdybym obiecał to inna sprawa.
diman Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Kędzior! Najlepszego!!!!! :good: Co wogóle nieroby słychać? słychać tyle ze miałem rezac lampki a tu lipa koleś, który mi obiecał dal d*py ;( Że niby ja? No dimcio nie wyrobiłem się wczoraj. ;( ciekawe kiedy to teraz bede robił :gwizdanie: No tak jak Ci mówiłem, że obiecać nie mogę bo nie wiedziałem czy się wyrobie. No i nie dałem rady. Ale damy radę. Jak nie teraz to innym razem. odpowiedz jak od jakiegoś przedstawiciela handlowego :gwizdanie:
akjam Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Kędzior! Najlepszego!!!!! :good: Co wogóle nieroby słychać? słychać tyle ze miałem rezac lampki a tu lipa koleś, który mi obiecał dal d*py ;( Że niby ja? No dimcio nie wyrobiłem się wczoraj. ;( ciekawe kiedy to teraz bede robił :gwizdanie: No tak jak Ci mówiłem, że obiecać nie mogę bo nie wiedziałem czy się wyrobie. No i nie dałem rady. Ale damy radę. Jak nie teraz to innym razem. odpowiedz jak od jakiegoś przedstawiciela handlowego :gwizdanie: Nigdy nie miałem z tym do czynienia.
Grisza79 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Jaka tu cisza... chyba wszyscy pojechali do Kędziora z prezentami ...... :gwizdanie:
diman Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Jaka tu cisza... chyba wszyscy pojechali do Kędziora z prezentami ...... :gwizdanie: hmmm może
akjam Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Jaka tu cisza... chyba wszyscy pojechali do Kędziora z prezentami ...... :gwizdanie: hmmm może To może by dali znać?
diman Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Jaka tu cisza... chyba wszyscy pojechali do Kędziora z prezentami ...... :gwizdanie: hmmm może To może by dali znać? myślisz raczej nie kędzior miał pewnie mało gorzały :gwizdanie:
akjam Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Jaka tu cisza... chyba wszyscy pojechali do Kędziora z prezentami ...... :gwizdanie: hmmm może To może by dali znać? myślisz raczej nie kędzior miał pewnie mało gorzały :gwizdanie: To by się dowiozło.
Grisza79 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Jaka tu cisza... chyba wszyscy pojechali do Kędziora z prezentami ...... :gwizdanie: hmmm może To może by dali znać? myślisz raczej nie kędzior miał pewnie mało gorzały :gwizdanie: To by się dowiozło. Spoko... wziołbym taki zapas jak do BT... nie brakło by :gwizdanie:
akjam Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Jaka tu cisza... chyba wszyscy pojechali do Kędziora z prezentami ...... :gwizdanie: hmmm może To może by dali znać? myślisz raczej nie kędzior miał pewnie mało gorzały :gwizdanie: To by się dowiozło. Spoko... wziołbym taki zapas jak do BT... nie brakło by :gwizdanie: No właśnie... :naughty:
akjam Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 no to co jedziemy :kox: Hmmm... Kędzior miałby niespodziankę. :kox:
diman Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 no to co jedziemy :kox: Hmmm... Kędzior miałby niespodziankę. :kox: nooooo
akjam Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 no to co jedziemy :kox: Hmmm... Kędzior miałby niespodziankę. :kox: nooooo No to jak? :gwizdanie:
diman Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 no to co jedziemy :kox: Hmmm... Kędzior miałby niespodziankę. :kox: nooooo No to jak? :gwizdanie: hmm nie wiem
Grisza79 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 no to co jedziemy :kox: Hmmm... Kędzior miałby niespodziankę. :kox: nooooo No to jak? :gwizdanie: taaa. o tej godzinie to on pewnie zimny... nawet by nie pamiętał że byliśmy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi