akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 a co się z Keżorem dzieje, nie widać go ostatnio na forum reza body RS No zderzaczek dał do malowania bo na spocie już był bez... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Mykam na siłownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Mykam na siłownie Grisza! Przy siłce nie można spożywać alko więc na darmo Twoje ćwiczenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 po robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 po robocie A gdzieś Ty był w robocie? P.S. Ja jeszcze 3 godziny w robocie muszę siedzieć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 po robocie A gdzieś Ty był w robocie? P.S. Ja jeszcze 3 godziny w robocie muszę siedzieć! trasę do Krakowa dzisiaj zaliczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 siemka diman ile Ci jeszcze zostało do rozwiązania??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 siemka diman ile Ci jeszcze zostało do rozwiązania??? termin ma niby na 10-tego ale ile w tym prawdy to się okaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Mykam na siłownie Grisza! Przy siłce nie można spożywać alko więc na darmo Twoje ćwiczenia... DObra dobra.... po gorzale mam większy power... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 u mnie w terminie 25-lekarz wycyrklował i się 25 pojawiła-punktualna po TATUSIU :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 u mnie w terminie 25-lekarz wycyrklował i się 25 pojawiła-punktualna po TATUSIU :decayed: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Mykam na siłownie Grisza! Przy siłce nie można spożywać alko więc na darmo Twoje ćwiczenia... DObra dobra.... po gorzale mam większy power... :gwizdanie: u mnie w terminie 25-lekarz wycyrklował i się 25 pojawiła-punktualna po TATUSIU :decayed: jest wątek na forum o takich rzeczach, możecie tutaj nie zaśmiecać [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 17:08_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Mykam na siłownie Grisza! Przy siłce nie można spożywać alko więc na darmo Twoje ćwiczenia... DObra dobra.... po gorzale mam większy power... :gwizdanie: u mnie w terminie 25-lekarz wycyrklował i się 25 pojawiła-punktualna po TATUSIU :decayed: jest wątek na forum o takich rzeczach, możecie tutaj nie zaśmiecać [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 17:08_________________________________________________ spadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=A2s-YtJKTnk&feature=player_embedded#at=76 Pewnie było.... Przejebanie się ten dziadek śmieje. Omało się ze śmiechu nie zsikałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Panowie powiedzcie mi, czy po wymianie wahaczy trzeba robić zbieżność? Auto mi ściąga na prawo i to dużo, ćwierć obrotu muszę kontrować. lepiej jechać i sprawdzić bo może być coś przestawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 siemka diman ile Ci jeszcze zostało do rozwiązania??? Max Ty to potrafisz zadać pytanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 siemka diman ile Ci jeszcze zostało do rozwiązania??? Max Ty to potrafisz zadać pytanie! no tak się na "to" mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 siemka diman ile Ci jeszcze zostało do rozwiązania??? Max Ty to potrafisz zadać pytanie! no tak się na "to" mówi No wiem... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 siemka diman ile Ci jeszcze zostało do rozwiązania??? Max Ty to potrafisz zadać pytanie! no tak się na "to" mówi No wiem... :gwizdanie: :doh1: pogadane..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 no rzeczywiście pogawędki sie tu skroiły :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi