stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 :polew: czyli dzień jak codzień? dzień bez piwa jest dniem straconym
tolek85 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 zaraz na TVN Turbo leci turbo kamera i coś o audi będzie, w reklamie widziałem, że serwis poleciał w ptaszka czy coś takiego...
akjam Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 z wieczora... zaraz na TVN Turbo leci turbo kamera i coś o audi będzie, w reklamie widziałem, że serwis poleciał w ptaszka czy coś takiego... No to zerknę może...
Kędzior Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 zaraz na TVN Turbo leci turbo kamera i coś o audi będzie, w reklamie widziałem, że serwis poleciał w ptaszka czy coś takiego... i w roli glownej stasiu :polew:
tolek85 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 zatarty silnik, i kosz naprawy okł 40 kzł :D
Kędzior Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 zatarty silnik, i kosz naprawy okł 40 kzł :D w b5 ? :kox:
akjam Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 zatarty silnik, i kosz naprawy okł 40 kzł :D w b5 ? :kox:
Grisza79 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 AKjam wiesz jakie koszta naprawy quada ?
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 zaraz na TVN Turbo leci turbo kamera i coś o audi będzie, w reklamie widziałem, że serwis poleciał w ptaszka czy coś takiego... i w roli glownej stasiu :polew: ja nie chodze do roboty pracować tylko wyrywać laski
akjam Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 AKjam wiesz jakie koszta naprawy quada ? Jeszcze nie wiem ale dość grubo... Do kupienia Na bank felga, dwie opony, łożyska, tarcze pokrzywione, mocowanie manetek wraz z osprzętem (połamane)... :gwizdanie:
tolek85 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ciup, 5 min. materiału, a ja czekam i czekam, a spać mi się chce jak nie wiem... <ziewa> do jutra
Grisza79 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Było szarżować ... :gwizdanie: No to faktycznie troszke kasy pójdzie się paść. Ale przynajmniej troche adrenalinki było
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Było szarżować ... :gwizdanie: No to faktycznie troszke kasy pójdzie się paść. Ale przynajmniej troche adrenalinki było pewnie jechał "na bani" :gwizdanie:
akjam Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ciup, 5 min. materiału, a ja czekam i czekam, a spać mi się chce jak nie wiem... <ziewa> do jutra A ja nie zdążyłem przełączyć! :polew: Było szarżować ... :gwizdanie: No to faktycznie troszke kasy pójdzie się paść. Ale przynajmniej troche adrenalinki było Nie pierwszy i nie ostatni raz pewnie. Oby nie kończyły się gorzej. Co do części to remoncik się przyda. Było szarżować ... :gwizdanie: No to faktycznie troszke kasy pójdzie się paść. Ale przynajmniej troche adrenalinki było pewnie jechał "na bani" :gwizdanie: :no:
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ciup, 5 min. materiału, a ja czekam i czekam, a spać mi się chce jak nie wiem... <ziewa> do jutra A ja nie zdążyłem przełączyć! :polew: Było szarżować ... :gwizdanie: No to faktycznie troszke kasy pójdzie się paść. Ale przynajmniej troche adrenalinki było Nie pierwszy i nie ostatni raz pewnie. Oby nie kończyły się gorzej. Co do części to remoncik się przyda. Było szarżować ... :gwizdanie: No to faktycznie troszke kasy pójdzie się paść. Ale przynajmniej troche adrenalinki było pewnie jechał "na bani" :gwizdanie: :no: wiem, wiem, do 1 promila się nie liczy
Grisza79 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Było szarżować ... :gwizdanie: No to faktycznie troszke kasy pójdzie się paść. Ale przynajmniej troche adrenalinki było pewnie jechał "na bani" :gwizdanie: tylko pytanie na jakiej... takiej czy takiej
Grisza79 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 napil bym sie czego dobrego No to mamy ten sam problem... :gwizdanie:
akjam Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ciup, 5 min. materiału, a ja czekam i czekam, a spać mi się chce jak nie wiem... <ziewa> do jutra A ja nie zdążyłem przełączyć! :polew: Było szarżować ... :gwizdanie: No to faktycznie troszke kasy pójdzie się paść. Ale przynajmniej troche adrenalinki było Nie pierwszy i nie ostatni raz pewnie. Oby nie kończyły się gorzej. Co do części to remoncik się przyda. Było szarżować ... :gwizdanie: No to faktycznie troszke kasy pójdzie się paść. Ale przynajmniej troche adrenalinki było pewnie jechał "na bani" :gwizdanie: :no: wiem, wiem, do 1 promila się nie liczy Było szarżować ... :gwizdanie: No to faktycznie troszke kasy pójdzie się paść. Ale przynajmniej troche adrenalinki było pewnie jechał "na bani" :gwizdanie: tylko pytanie na jakiej... takiej czy takiej Absolutnie na trzeźwo! Tym razem nie...
Rekomendowane odpowiedzi