gracia Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Siema Panowie i Panie co tu tak pusto
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Siema Panowie i Panie co tu tak pusto Wszyscy zarobieni. Ja mentalnie przygotowywuje się do pracy.
gracia Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Byś w końcu jakieś filmiki powklejał na forum, ile można czekać
Grisza79 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Mistrz kierwonicy.... Jakby ktoś nie wiedział ! tak się jeździ extrymalnie na 2 kółkach :gwizdanie: Prosze nie naśladować.... tylko profesjonaliści tak umią... Akjam przede wszystkim ty na quadzie tak nie próbuj :gwizdanie:
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Byś w końcu jakieś filmiki powklejał na forum, ile można czekać Nie mam czasu. Mistrz kierwonicy.... Jakby ktoś nie wiedział ! tak się jeździ extrymalnie na 2 kółkach :gwizdanie: Prosze nie naśladować.... tylko profesjonaliści tak umią... Akjam przede wszystkim ty na quadzie tak nie próbuj :gwizdanie: No szacun!
Seski Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 16:44_________________________________________________ Mistrz kierwonicy.... Jakby ktoś nie wiedział ! tak się jeździ extrymalnie na 2 kółkach :gwizdanie: Prosze nie naśladować.... tylko profesjonaliści tak umią... Akjam przede wszystkim ty na quadzie tak nie próbuj :gwizdanie: e tam czitujesz... przecież widzę że ci ktoś pomaga...
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 koniec pracy, a na kolację objebałem te kiełbaski co mi Basia dała niby dal Uli Mistrz kierwonicy.... Jakby ktoś nie wiedział ! tak się jeździ extrymalnie na 2 kółkach :gwizdanie: Prosze nie naśladować.... tylko profesjonaliści tak umią... Akjam przede wszystkim ty na quadzie tak nie próbuj :gwizdanie: elegancko hard core po całości
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 koniec pracy, a na kolację objebałem te kiełbaski co mi Basia dała niby dal Uli Mistrz kierwonicy.... Jakby ktoś nie wiedział ! tak się jeździ extrymalnie na 2 kółkach :gwizdanie: Prosze nie naśladować.... tylko profesjonaliści tak umią... Akjam przede wszystkim ty na quadzie tak nie próbuj :gwizdanie: elegancko hard core po całości no to pojechałeś po bandzie z tymi wusztami
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 koniec pracy, a na kolację objebałem te kiełbaski co mi Basia dała niby dal Uli Mistrz kierwonicy.... Jakby ktoś nie wiedział ! tak się jeździ extrymalnie na 2 kółkach :gwizdanie: Prosze nie naśladować.... tylko profesjonaliści tak umią... Akjam przede wszystkim ty na quadzie tak nie próbuj :gwizdanie: elegancko hard core po całości no to pojechałeś po bandzie z tymi wusztami lepiej powiedz jak tam kanapki
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 koniec pracy, a na kolację objebałem te kiełbaski co mi Basia dała niby dal Uli Mistrz kierwonicy.... Jakby ktoś nie wiedział ! tak się jeździ extrymalnie na 2 kółkach :gwizdanie: Prosze nie naśladować.... tylko profesjonaliści tak umią... Akjam przede wszystkim ty na quadzie tak nie próbuj :gwizdanie: elegancko hard core po całości no to pojechałeś po bandzie z tymi wusztami lepiej powiedz jak tam kanapki troche te bagietki wyschły w nocy i część nie nadawała się do spożycia :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 19:41_________________________________________________ stara nuta ze stolicy polskiego hip hopu
Grisza79 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 16:44_________________________________________________ Mistrz kierwonicy.... Jakby ktoś nie wiedział ! tak się jeździ extrymalnie na 2 kółkach :gwizdanie: Prosze nie naśladować.... tylko profesjonaliści tak umią... Akjam przede wszystkim ty na quadzie tak nie próbuj :gwizdanie: e tam czitujesz... przecież widzę że ci ktoś pomaga... On robił za poduszke powietrzną w razie czego
Gość elvis80 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Mistrz kierwonicy.... Jakby ktoś nie wiedział ! tak się jeździ extrymalnie na 2 kółkach :gwizdanie: Prosze nie naśladować.... tylko profesjonaliści tak umią... Akjam przede wszystkim ty na quadzie tak nie próbuj :gwizdanie: co Wy tak się przytulacie....
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Mistrz kierwonicy.... :polew: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 20:43_________________________________________________łeeeeeeee juz niemam kropka
Grisza79 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Mistrz kierwonicy.... Jakby ktoś nie wiedział ! tak się jeździ extrymalnie na 2 kółkach :gwizdanie: Prosze nie naśladować.... tylko profesjonaliści tak umią... Akjam przede wszystkim ty na quadzie tak nie próbuj :gwizdanie: co Wy tak się przytulacie.... Zimno mu było... :gwizdanie: 5:30 rano była Mistrz kierwonicy.... :polew: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 20:43_________________________________________________łeeeeeeee juz niemam kropka A co brakuje Ci go ? wszystko można załatwić....
Bulczas Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 probiłem przy rowerku i mogę zrobić pssyyyttt
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 [...] łeeeeeeee juz niemam kropka Nie podpuszczaj mnie bo znowu dam cynki żeby zrobić ankietę. Co tam z wieczora? Jak mi się nie chce/chciało do roboty...
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 no to pssytt i meczyk, szkoda, że nie pokazują Chelsea vs. MU
Rekomendowane odpowiedzi