Gość elvis80 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Kędzior prośba rozszyfrujesz mi z wlepy w bagażniku jki mam kolor tapicerki??albo podpowiedź mi gdzie to c**jostwo szukać??
krolu Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Kędzior prośba rozszyfrujesz mi z wlepy w bagażniku jki mam kolor tapicerki??albo podpowiedź mi gdzie to c**jostwo szukać?? na forum są kody wyposażenia rozpisane
Gość elvis80 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 dzięki Krolu przy okazji se polookam co i jak bo tego w ciul tam jest na naklejce
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 dzięki Krolu przy okazji se polookam co i jak bo tego w ciul tam jest na naklejce na forum jest praktycznie wszystko wystarczy sie dobrze rozejrzec i poszukac
Gość elvis80 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 no muszę po kolei wpisywać te kody...i szukać
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 no muszę po kolei wpisywać te kody...i szukać no niestety kazdy z nas tez musial by to zrobic
Gość elvis80 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 spoko ma już stronę http://www.audiklub.org/wyposazenie.html
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 spoko ma już stronę http://www.audiklub.org/wyposazenie.html nom stara dobra str
Gość elvis80 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Mam już ale ni chusteczki o kolorze skóry... E0A = Akcja specjalna-brak 1KD = Hamulce tarczowe tył 3FA = Bez wkładu dachu (dach pełny) F0A = Kein sonderfahrzeug, standard-ausfuehrung - NIE CZAJĘ?? T17 = 4-cylindrowy silnik z wtryskiem paliwa 2,0 l litera kodowa 1MR = Kierownica do inst.pod.powietrz. 7Q0 = Bez systemu nawigacyjnego 3L3 = Siedzenia normalne przod 1SA = Bez osłony dolnej zesp. napedowego 7A0 = Bez odtwarzacza cd/instalacji do odtwarzacza płyt cd J0L = Akumulator 3NZ = Oparcie tylne dzielone CB1 = Obręcz koła ze stopów lekkich 7 jx16h2 et42 4UF = Poduszka bezpieczeństwa (airbag) dla kier. i pasaż. 1LB = Faustsattelbremse przod - NIE CZAJĘ ?? 8GL = Alternator 8LH = Man m-number - NIE CZAJĘ ?? 8Q1 = Autom. dynamiczna regulacja zasięgu refl. 7K0 = Bez układu kontroli ciŚnienia w oponach 4KC = Szkło atermiczne-dookoła, zielony 0GG = Instalacja oczyszczania gazow spal. eu4 5MA = Wkłady ozdobne - NIE CZAJĘ ?? 0G1 = Przedłużenie okresu przeglĄdu - NIE CZAJĘ ?? U1A = Obudowa wskaŹników -zegara i prędkoŚciomierza 9Q3 = Wyswietlacz wielofunkcyjny - NIE CZAJĘ ?? MOGĘ MIEĆ PEŁNY FIS ?? CZY JAK ?? 4X3 = Boczna pod.bezp. z przodu i pod.bezp.głowy 3Y0 = Bez rolety przesiwsłonecznej Q1A = Siedzenia normalne 7X0 = Bez ultradŹwiękowej sygn.przy parkowaniu 0YJ = Klasa masy pojazdu os przednia >> zakres mas: 9 X1D = National sales program sweden 8Z5 = Chlodnica wody 2K1 = Zderzak wzmocniony - NIE CZAJĘ ?? O CO LOTTO ?? 1BA = Pakiet zawiesz. komfortowe 4R5 = Elektryczne podnoŚniki szyb przod 0JG = Klasa masy pojazdu os przednia >> zakres mas: 1329-1428kg 1N1 = Elektryczno-hydraul. wspomaganie ukladu kierown. D2T = Silnik benzynowy 4-cyl. 2,0/110kw fsi 16v 6R2 = Oslona dzwigni zmiany biegow skora 5D1 = Carrier frequency 433.92 to 434.42 mhz - NIE CZAJĘ ?? 4GH = Szkło atermiczne-dookoła, zielony 6XD = Lusterko wewnetrzne, przyciemniane automatycznie, AWA = Nie znaleziono kodu. GBN = Nie znaleziono kodu. N3A = Tapicerka oparcia i siedzenia LC = Nie znaleziono kodu.
stanley Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Mam już ale ni chusteczki o kolorze skóry... E0A = Akcja specjalna-brak 1KD = Hamulce tarczowe tył 3FA = Bez wkładu dachu (dach pełny) F0A = Kein sonderfahrzeug, standard-ausfuehrung - NIE CZAJĘ?? T17 = 4-cylindrowy silnik z wtryskiem paliwa 2,0 l litera kodowa 1MR = Kierownica do inst.pod.powietrz. 7Q0 = Bez systemu nawigacyjnego 3L3 = Siedzenia normalne przod 1SA = Bez osłony dolnej zesp. napedowego 7A0 = Bez odtwarzacza cd/instalacji do odtwarzacza płyt cd J0L = Akumulator 3NZ = Oparcie tylne dzielone CB1 = Obręcz koła ze stopów lekkich 7 jx16h2 et42 4UF = Poduszka bezpieczeństwa (airbag) dla kier. i pasaż. 1LB = Faustsattelbremse przod - NIE CZAJĘ ?? 8GL = Alternator 8LH = Man m-number - NIE CZAJĘ ?? 8Q1 = Autom. dynamiczna regulacja zasięgu refl. 7K0 = Bez układu kontroli ciŚnienia w oponach 4KC = Szkło atermiczne-dookoła, zielony 0GG = Instalacja oczyszczania gazow spal. eu4 5MA = Wkłady ozdobne - NIE CZAJĘ ?? 0G1 = Przedłużenie okresu przeglĄdu - NIE CZAJĘ ?? U1A = Obudowa wskaŹników -zegara i prędkoŚciomierza 9Q3 = Wyswietlacz wielofunkcyjny - NIE CZAJĘ ?? MOGĘ MIEĆ PEŁNY FIS ?? CZY JAK ?? 4X3 = Boczna pod.bezp. z przodu i pod.bezp.głowy 3Y0 = Bez rolety przesiwsłonecznej Q1A = Siedzenia normalne 7X0 = Bez ultradŹwiękowej sygn.przy parkowaniu 0YJ = Klasa masy pojazdu os przednia >> zakres mas: 9 X1D = National sales program sweden 8Z5 = Chlodnica wody 2K1 = Zderzak wzmocniony - NIE CZAJĘ ?? O CO LOTTO ?? 1BA = Pakiet zawiesz. komfortowe 4R5 = Elektryczne podnoŚniki szyb przod 0JG = Klasa masy pojazdu os przednia >> zakres mas: 1329-1428kg 1N1 = Elektryczno-hydraul. wspomaganie ukladu kierown. D2T = Silnik benzynowy 4-cyl. 2,0/110kw fsi 16v 6R2 = Oslona dzwigni zmiany biegow skora 5D1 = Carrier frequency 433.92 to 434.42 mhz - NIE CZAJĘ ?? 4GH = Szkło atermiczne-dookoła, zielony 6XD = Lusterko wewnetrzne, przyciemniane automatycznie, AWA = Nie znaleziono kodu. GBN = Nie znaleziono kodu. N3A = Tapicerka oparcia i siedzenia LC = Nie znaleziono kodu. nie musisz wszystkiego wiedzieć
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Mam już ale ni chusteczki o kolorze skóry... E0A = Akcja specjalna-brak 1KD = Hamulce tarczowe tył 3FA = Bez wkładu dachu (dach pełny) F0A = Kein sonderfahrzeug, standard-ausfuehrung - NIE CZAJĘ?? T17 = 4-cylindrowy silnik z wtryskiem paliwa 2,0 l litera kodowa 1MR = Kierownica do inst.pod.powietrz. 7Q0 = Bez systemu nawigacyjnego 3L3 = Siedzenia normalne przod 1SA = Bez osłony dolnej zesp. napedowego 7A0 = Bez odtwarzacza cd/instalacji do odtwarzacza płyt cd J0L = Akumulator 3NZ = Oparcie tylne dzielone CB1 = Obręcz koła ze stopów lekkich 7 jx16h2 et42 4UF = Poduszka bezpieczeństwa (airbag) dla kier. i pasaż. 1LB = Faustsattelbremse przod - NIE CZAJĘ ?? 8GL = Alternator 8LH = Man m-number - NIE CZAJĘ ?? 8Q1 = Autom. dynamiczna regulacja zasięgu refl. 7K0 = Bez układu kontroli ciŚnienia w oponach 4KC = Szkło atermiczne-dookoła, zielony 0GG = Instalacja oczyszczania gazow spal. eu4 5MA = Wkłady ozdobne - NIE CZAJĘ ?? 0G1 = Przedłużenie okresu przeglĄdu - NIE CZAJĘ ?? U1A = Obudowa wskaŹników -zegara i prędkoŚciomierza 9Q3 = Wyswietlacz wielofunkcyjny - NIE CZAJĘ ?? MOGĘ MIEĆ PEŁNY FIS ?? CZY JAK ?? 4X3 = Boczna pod.bezp. z przodu i pod.bezp.głowy 3Y0 = Bez rolety przesiwsłonecznej Q1A = Siedzenia normalne 7X0 = Bez ultradŹwiękowej sygn.przy parkowaniu 0YJ = Klasa masy pojazdu os przednia >> zakres mas: 9 X1D = National sales program sweden 8Z5 = Chlodnica wody 2K1 = Zderzak wzmocniony - NIE CZAJĘ ?? O CO LOTTO ?? 1BA = Pakiet zawiesz. komfortowe 4R5 = Elektryczne podnoŚniki szyb przod 0JG = Klasa masy pojazdu os przednia >> zakres mas: 1329-1428kg 1N1 = Elektryczno-hydraul. wspomaganie ukladu kierown. D2T = Silnik benzynowy 4-cyl. 2,0/110kw fsi 16v 6R2 = Oslona dzwigni zmiany biegow skora 5D1 = Carrier frequency 433.92 to 434.42 mhz - NIE CZAJĘ ?? 4GH = Szkło atermiczne-dookoła, zielony 6XD = Lusterko wewnetrzne, przyciemniane automatycznie, AWA = Nie znaleziono kodu. GBN = Nie znaleziono kodu. N3A = Tapicerka oparcia i siedzenia LC = Nie znaleziono kodu. ehh Elvis... poszukaj a znajdziesz
akjam Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 E Obudziłem się i jadę na szpila. nie połam sie Nie połamałem się. Chwila w knajpie i trochę ZIMNEGO LECHA (w związku z rocznicą) poszło. :kox: Obiadek, szybka kąpiel i później wpadne. Mam już ale ni chusteczki o kolorze skóry... E0A = Akcja specjalna-brak 1KD = Hamulce tarczowe tył 3FA = Bez wkładu dachu (dach pełny) F0A = Kein sonderfahrzeug, standard-ausfuehrung - NIE CZAJĘ?? T17 = 4-cylindrowy silnik z wtryskiem paliwa 2,0 l litera kodowa 1MR = Kierownica do inst.pod.powietrz. 7Q0 = Bez systemu nawigacyjnego 3L3 = Siedzenia normalne przod 1SA = Bez osłony dolnej zesp. napedowego 7A0 = Bez odtwarzacza cd/instalacji do odtwarzacza płyt cd J0L = Akumulator 3NZ = Oparcie tylne dzielone CB1 = Obręcz koła ze stopów lekkich 7 jx16h2 et42 4UF = Poduszka bezpieczeństwa (airbag) dla kier. i pasaż. 1LB = Faustsattelbremse przod - NIE CZAJĘ ?? 8GL = Alternator 8LH = Man m-number - NIE CZAJĘ ?? 8Q1 = Autom. dynamiczna regulacja zasięgu refl. 7K0 = Bez układu kontroli ciŚnienia w oponach 4KC = Szkło atermiczne-dookoła, zielony 0GG = Instalacja oczyszczania gazow spal. eu4 5MA = Wkłady ozdobne - NIE CZAJĘ ?? 0G1 = Przedłużenie okresu przeglĄdu - NIE CZAJĘ ?? U1A = Obudowa wskaŹników -zegara i prędkoŚciomierza 9Q3 = Wyswietlacz wielofunkcyjny - NIE CZAJĘ ?? MOGĘ MIEĆ PEŁNY FIS ?? CZY JAK ?? 4X3 = Boczna pod.bezp. z przodu i pod.bezp.głowy 3Y0 = Bez rolety przesiwsłonecznej Q1A = Siedzenia normalne 7X0 = Bez ultradŹwiękowej sygn.przy parkowaniu 0YJ = Klasa masy pojazdu os przednia >> zakres mas: 9 X1D = National sales program sweden 8Z5 = Chlodnica wody 2K1 = Zderzak wzmocniony - NIE CZAJĘ ?? O CO LOTTO ?? 1BA = Pakiet zawiesz. komfortowe 4R5 = Elektryczne podnoŚniki szyb przod 0JG = Klasa masy pojazdu os przednia >> zakres mas: 1329-1428kg 1N1 = Elektryczno-hydraul. wspomaganie ukladu kierown. D2T = Silnik benzynowy 4-cyl. 2,0/110kw fsi 16v 6R2 = Oslona dzwigni zmiany biegow skora 5D1 = Carrier frequency 433.92 to 434.42 mhz - NIE CZAJĘ ?? 4GH = Szkło atermiczne-dookoła, zielony 6XD = Lusterko wewnetrzne, przyciemniane automatycznie, AWA = Nie znaleziono kodu. GBN = Nie znaleziono kodu. N3A = Tapicerka oparcia i siedzenia LC = Nie znaleziono kodu. Elvis! Żalisz się czy chwalisz wyposażeniem?
Gość elvis80 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 hej nie czytasz między wierszami... pogrubienie znaczyło że nie kumam czaczy ... hehehe akjam
akjam Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 hej nie czytasz między wierszami... pogrubienie znaczyło że nie kumam czaczy ... hehehe akjam Czaję, czaję. Ogólnie mówię.
Gość elvis80 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 jest gut ale mialo mi to pokazać jaki mam kolor skóry a tu d*pa!
stanley Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 jest gut ale mialo mi to pokazać jaki mam kolor skóry a tu pupa! http://www.audiklub.org/dane/a4/b6/color/82.html http://www.audiklub.org/dane/a4/b6/color/81.html
akjam Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 jest gut ale mialo mi to pokazać jaki mam kolor skóry a tu pupa! http://www.audiklub.org/dane/a4/b6/color/82.html http://www.audiklub.org/dane/a4/b6/color/81.html :gwizdanie:Oj Elvis, Elvis... :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ja też dziś trochę pograłem na Będzinie nareszcie ale kondycji to zero Więc dla poprawienia kondycji do obiadku walnę sobie piwko
diman Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ja też dziś trochę pograłem na Będzinie nareszcie ale kondycji to zero Więc dla poprawienia kondycji do obiadku walnę sobie piwko piwkiem to ty sobie kondycji nie poprawisz no chyba że w piciu
Rekomendowane odpowiedzi