Bulczas Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ja też dziś trochę pograłem na Będzinie nareszcie ale kondycji to zero Więc dla poprawienia kondycji do obiadku walnę sobie piwko piwkiem to ty sobie kondycji nie poprawisz no chyba że w piciu Ja tylko na taką kondycje pracuje
akjam Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ja też dziś trochę pograłem na Będzinie nareszcie ale kondycji to zero Więc dla poprawienia kondycji do obiadku walnę sobie piwko piwkiem to ty sobie kondycji nie poprawisz no chyba że w piciu Ja tylko na taką kondycje pracuje To już nie dopytuj kiedy gramy.
diman Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ja też dziś trochę pograłem na Będzinie nareszcie ale kondycji to zero Więc dla poprawienia kondycji do obiadku walnę sobie piwko piwkiem to ty sobie kondycji nie poprawisz no chyba że w piciu Ja tylko na taką kondycje pracuje To już nie dopytuj kiedy gramy. :gwizdanie: on chce te ręczniki podawać i browarek po meczu postawić zostaw go :evil:
Bulczas Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ja też dziś trochę pograłem na Będzinie nareszcie ale kondycji to zero Więc dla poprawienia kondycji do obiadku walnę sobie piwko piwkiem to ty sobie kondycji nie poprawisz no chyba że w piciu Ja tylko na taką kondycje pracuje To już nie dopytuj kiedy gramy. To kiedy gramy
akjam Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ja też dziś trochę pograłem na Będzinie nareszcie ale kondycji to zero Więc dla poprawienia kondycji do obiadku walnę sobie piwko piwkiem to ty sobie kondycji nie poprawisz no chyba że w piciu Ja tylko na taką kondycje pracuje To już nie dopytuj kiedy gramy. :gwizdanie: on chce te ręczniki podawać i browarek po meczu postawić zostaw go :evil: No doobra. Niech będzie. Ja też dziś trochę pograłem na Będzinie nareszcie ale kondycji to zero Więc dla poprawienia kondycji do obiadku walnę sobie piwko piwkiem to ty sobie kondycji nie poprawisz no chyba że w piciu Ja tylko na taką kondycje pracuje To już nie dopytuj kiedy gramy. To kiedy gramy Nie dość, że nie poprawiasz swoje kondycji fizycznej to i z psychiczną słabo!
diman Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 co tu taka cisza... :gwizdanie: spacerują
addassko Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 wrocilismy z Ustronia... ale tam wieje
Miszka82 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 co tu taka cisza... :gwizdanie: spacerują chyba kurna po Krakowskim Przedmieściu wrocilismy z Ustronia... ale tam wieje no masakra..byliśmy z Ulą na grilu i nie dawało rady momentami
diman Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 co tu taka cisza... :gwizdanie: spacerują chyba kurna po Krakowskim Przedmieściu wrocilismy z Ustronia... ale tam wieje no masakra..byliśmy z Ulą na grilu i nie dawało rady momentami chyba katowickim
akjam Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Chwila odpoczynku i teraz czas na grylla! Spadam do kumpla.
Grisza79 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Nudzi mi się ..... Psssyt połóweczka Absolut'a...
diman Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Nudzi mi się ..... Psssyt połóweczka Absolut'a... sam ale z ciebie sknera
Grisza79 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Nudzi mi się ..... Psssyt połóweczka Absolut'a... sam ale z ciebie sknera bo nie mam z kim......... ;( ;( ;(
diman Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Nudzi mi się ..... Psssyt połóweczka Absolut'a... sam ale z ciebie sknera bo nie mam z kim......... ;( ;( ;( e tam przesadzasz ostatnio wojaże a teraz nie ma z kim pic
Gość elvis80 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 wrocilismy z Ustronia... ale tam wieje się bujasz....
addassko Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 wrocilismy z Ustronia... ale tam wieje się bujasz.... trzeba bylo na jakas wycieczka pojechac z rodzinka
diman Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 wrocilismy z Ustronia... ale tam wieje się bujasz.... a kto bogatemu zabroni
Gość elvis80 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 wrocilismy z Ustronia... ale tam wieje się bujasz.... a kto bogatemu zabroni w sumie racja...dokładnie
addassko Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 wrocilismy z Ustronia... ale tam wieje się bujasz.... a kto bogatemu zabroni w sumie racja...dokładnie diman masz na gg info ode mnie... [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 21:01_________________________________________________ile do B6 wchodzi oleju przy wymianie... musze sie upewnic
Rekomendowane odpowiedzi