akjam Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Można było i graliśmy na początku ale nawierzchnia się wyrywała i Orlik długo by n ie wytrzymał. Stąd taka decyzja opiekuna Orlika. Nic nie zrobisz.
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 z wieczora Grisza, kupić Ci ten koncentrat ?
akjam Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 z wieczora Grisza, kupić Ci ten koncentrat ? Na spirytusie? :naughty: Bo jak tak to pewnie Grisza będzie chciał!
Grisza79 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 z wieczora Grisza, kupić Ci ten koncentrat ? Kupić :gwizdanie: myślałem że mi go sprezentujesz :gwizdanie:Kup. jutro będe to dam kasiore Akjam
akjam Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 z wieczora Grisza, kupić Ci ten koncentrat ? Kupić :gwizdanie: myślałem że mi go sprezentujesz :gwizdanie:Kup. jutro będe to dam kasiore Akjam :tongue4:
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 No to chyba nici z grania z wami bo mam tylko takie jak Stasiu pokazał
akjam Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 No to chyba nici z grania z wami bo mam tylko takie jak Stasiu pokazał Halówek nie masz?
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 No to chyba nici z grania z wami bo mam tylko takie jak Stasiu pokazał Halówek nie masz? No właśnie się z... z pierwszym lutego odmówiły posługi
akjam Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 No to chyba nici z grania z wami bo mam tylko takie jak Stasiu pokazał Halówek nie masz? No właśnie się z... z pierwszym lutego odmówiły posługi No to cza kupić.
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 No to chyba nici z grania z wami bo mam tylko takie jak Stasiu pokazał Halówek nie masz? No właśnie się z... z pierwszym lutego odmówiły posługi No to cza kupić. No to muszę pogadać z Miszką o kredycie. Grałeś kiedyś na sarmacji w będzinie? Jaka tam w ogóle jest nawierzchnia że nie można w lanych korkach grać. To że w wkrętach nie można to ok ale w lanych
akjam Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 No to chyba nici z grania z wami bo mam tylko takie jak Stasiu pokazał Halówek nie masz? No właśnie się z... z pierwszym lutego odmówiły posługi No to cza kupić. No to muszę pogadać z Miszką o kredycie. Grałeś kiedyś na sarmacji w będzinie? Jaka tam w ogóle jest nawierzchnia że nie można w lanych korkach grać. To że w wkrętach nie można to ok ale w lanych No taka jak na każdym Orliku. Sztuczna trawa + granulacik gumowy czy coś w tym stylu.
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 No to chyba nici z grania z wami bo mam tylko takie jak Stasiu pokazał Halówek nie masz? No właśnie się z... z pierwszym lutego odmówiły posługi No to cza kupić. No to muszę pogadać z Miszką o kredycie. Grałeś kiedyś na sarmacji w będzinie? Jaka tam w ogóle jest nawierzchnia że nie można w lanych korkach grać. To że w wkrętach nie można to ok ale w lanych No taka jak na każdym Orliku. Sztuczna trawa + granulacik gumowy czy coś w tym stylu. To to samo jest na sarmacji w będzinie i każdy tam gra w takich lanych i nikt nie ma żadnych ale. No ale skoro nie wolno to może coś skrece do środy :gwizdanie:
akjam Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 No to chyba nici z grania z wami bo mam tylko takie jak Stasiu pokazał Halówek nie masz? No właśnie się z... z pierwszym lutego odmówiły posługi No to cza kupić. No to muszę pogadać z Miszką o kredycie. Grałeś kiedyś na sarmacji w będzinie? Jaka tam w ogóle jest nawierzchnia że nie można w lanych korkach grać. To że w wkrętach nie można to ok ale w lanych No taka jak na każdym Orliku. Sztuczna trawa + granulacik gumowy czy coś w tym stylu. To to samo jest na sarmacji w będzinie i każdy tam gra w takich lanych i nikt nie ma żadnych ale. No ale skoro nie wolno to może coś skrece do środy :gwizdanie: Graliśmy tam w lankach i wkrętach ale nawierzchnia się rwała i Orlik nie wytrzymałby długo. :gwizdanie: Organizuj buty.
akjam Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Jak tylko nie za duże to luzik! A tak na serio to czemu nie?
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 No nic zobaczymy jak to będzie. Coś się postaram zorganizować. A tymczasem zawijam się do wyrka
Rekomendowane odpowiedzi