Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Mój zywiec 650ml właśnie pękł.... i pozostały tylko wspomnienia...
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Mój zywiec 650ml właśnie pękł.... i pozostały tylko wspomnienia... ja mam debowe baczki ale nieschlodzone wiec odpuszczam
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Mój zywiec 650ml właśnie pękł.... i pozostały tylko wspomnienia... taki mały, a tyle uciechy :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Mój zywiec 650ml właśnie pękł.... i pozostały tylko wspomnienia... ja mam debowe baczki ale nieschlodzone wiec odpuszczam Ja też mam jeszcze Dębowe 650ml ale chetnie bym wymienił na żywca.... :gwizdanie: :gwizdanie: chyba że się skusze i zakosztuje czegos innego... zaraz fajny film leci na Canal+
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Mój zywiec 650ml właśnie pękł.... i pozostały tylko wspomnienia... ja mam debowe baczki ale nieschlodzone wiec odpuszczam Ja też mam jeszcze Dębowe 650ml ale chetnie bym wymienił na żywca.... :gwizdanie: :gwizdanie: chyba że się skusze i zakosztuje czegos innego... zaraz fajny film leci na Canal+ jaki ?
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Mój zywiec 650ml właśnie pękł.... i pozostały tylko wspomnienia... ja mam debowe baczki ale nieschlodzone wiec odpuszczam Ja też mam jeszcze Dębowe 650ml ale chetnie bym wymienił na żywca.... :gwizdanie: :gwizdanie: chyba że się skusze i zakosztuje czegos innego... zaraz fajny film leci na Canal+ jaki ? lepkie usta margarity 4
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Mój zywiec 650ml właśnie pękł.... i pozostały tylko wspomnienia... ja mam debowe baczki ale nieschlodzone wiec odpuszczam Ja też mam jeszcze Dębowe 650ml ale chetnie bym wymienił na żywca.... :gwizdanie: :gwizdanie: chyba że się skusze i zakosztuje czegos innego... zaraz fajny film leci na Canal+ jaki ? lepkie usta margarity 4 E tam ja tam wole filmy z imprez od "Ciremana".... :evil:
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Wrong turn 3 nie wiem o co kaman, ale pisze mi : you are not so fucking pussy to watch our video nie wiem co to za kanał, nie wiem o cho chodzi.... WTF ?
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Wrong turn 3 nie wiem o co kaman, ale pisze mi : you are not so fucking pussy to watch our video nie wiem co to za kanał, nie wiem o cho chodzi.... WTF ? Nie rozumiem twojej wypowiedzi... o co ci chodzi??? Jaki kanał???
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Wrong turn 3 nie wiem o co kaman, ale pisze mi : you are not so fucking pussy to watch our video nie wiem co to za kanał, nie wiem o cho chodzi.... WTF ? :polew: :polew: :notworthy:
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Wrong turn 3 nie wiem o co kaman, ale pisze mi : you are not so fucking pussy to watch our video nie wiem co to za kanał, nie wiem o cho chodzi.... WTF ? Nie rozumiem twojej wypowiedzi... o co ci chodzi??? Jaki kanał??? tan kanał, na którym leci ten twój film [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 23:48_________________________________________________aha..... nie znasz angielskiego
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 :wallbash: :wallbash: I rozumie angielski... Już się zaczeło... Nie jest taki dobry jak jedynka ale i tak daje rade
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 :wallbash: :wallbash: I rozumie angielski... Już się zaczeło... Nie jest taki dobry jak jedynka ale i tak daje rade dojechała już Twoja ? Bo trochę sie o nią martwię... Miała tylko jakąś jedną sprawę na sosnowcu załatwić....
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 :wallbash: :wallbash: I rozumie angielski... Już się zaczeło... Nie jest taki dobry jak jedynka ale i tak daje rade dojechała już Twoja ? Bo trochę sie o nią martwię... Miała tylko jakąś jedną sprawę na sosnowcu załatwić.... tak dojechała... mówiła że w Kato było bosko ale w tym sosnowcu to mega porazka...koles mocny w gadce a w gaciach jak u małego dziecka... nic nie poczuła taki bajtel... :polew:
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 tak dojechała... mówiła że w Kato było bosko ale w tym sosnowcu to mega porazka...koles mocny w gadce a w gaciach jak u małego dziecka... nic nie poczuła taki bajtel... :polew: nom dzwonila mi ze Bulczas niejest za dobry w te klocki i zaluje ze nieprzyjechala do mnie
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 tak dojechała... mówiła że w Kato było bosko ale w tym sosnowcu to mega porazka...koles mocny w gadce a w gaciach jak u małego dziecka... nic nie poczuła taki bajtel... :polew: nom dzwonila mi ze Bulczas niejest za dobry w te klocki i zaluje ze nieprzyjechala do mnie Czyli to prawda... mi monika od Bulczasa mówiła to samo jak ostatnio dzwoniła żebym przyjechał... :polew: :polew:
Seski Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 :oklaski: no chwile mnie nie było i już jesteście przed gliwicami...
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 :polew: :polew: :polew: pojebańcy
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 tak dojechała... mówiła że w Kato było bosko ale w tym sosnowcu to mega porazka...koles mocny w gadce a w gaciach jak u małego dziecka... nic nie poczuła taki bajtel... :polew: nom dzwonila mi ze Bulczas niejest za dobry w te klocki i zaluje ze nieprzyjechala do mnie Czyli to prawda... mi monika od Bulczasa mówiła to samo jak ostatnio dzwoniła żebym przyjechał... :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi