Maxito Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 może mi się w końcu uda wpaśc na spota jak dawniej :gwizdanie: :gwizdanie: Stasiu weź mojego gifta
Kędzior Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Psssyyytttt tyskacz... ejj bo otworze zaraz debowego nie zmuszajcie mnie heheMax a ty tylko wchodzisz na forum jak jestes uchlany bys sie czesciej pojawial Tez mam Dębowe ale duże więc zostawiam sobie na jutro... :gwizdanie: ee to ja mam male baczki debowego może mi się w końcu uda wpaśc na spota jak dawniej :gwizdanie: :gwizdanie: Stasiu weź mojego gifta max ten maglajers fajnie dziala i niepytaj skad wiem...
Maxito Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Psssyyytttt tyskacz... ejj bo otworze zaraz debowego nie zmuszajcie mnie heheMax a ty tylko wchodzisz na forum jak jestes uchlany bys sie czesciej pojawial stary czasu mi brak na forum starm się tu zaglądać chociaz raz dziennie ale sie nie udzielam, trochę mi sie priorytety zmieniły sam rozumiesz ...
stanley Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 ello a propos jest calsberg 0,66 za 2,22 w lidli ale można tylko 15 buteelek kupić mi już tylko 7 zostało z wieczorka chlor siema max szacun, że dałeś nam info tylko nie wiem czy nie za późno bo to było w piątek , a już wtedy zostolo 15 kartonów luzik, ja nie pijam Heinekena [br]Dopisany: 02 Maj 2011, 22:33_________________________________________________ może mi się w końcu uda wpaśc na spota jak dawniej :gwizdanie: :gwizdanie: Stasiu weź mojego gifta mam go od jakiegoś czasu na aucie.... tzn w aucie :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 trochę mi sie priorytety zmieniły sam rozumiesz ... nierozumiem :decayed:
stanley Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Psssyyytttt tyskacz... ejj bo otworze zaraz debowego nie zmuszajcie mnie heheMax a ty tylko wchodzisz na forum jak jestes uchlany bys sie czesciej pojawial Tez mam Dębowe ale duże więc zostawiam sobie na jutro... :gwizdanie: po tym dębowym to znowu będzie Cię rzucać po ścianach jak ostatnio :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 po tym dębowym to znowu będzie Cię rzucać po ścianach jak ostatnio :gwizdanie: rozchodniaczek a ciebie niby nie rzucalo :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Maj 2011, 22:37_________________________________________________ kędzior :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :> wbijaj jutro popierdolimy o jakis glupotach tzn na powazne tematy pogadamy
Maxito Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 trochę mi sie priorytety zmieniły sam rozumiesz ... nierozumiem :decayed: przefarbowałeś się na bląd :polew: :polew:
stanley Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 trochę mi sie priorytety zmieniły sam rozumiesz ... nierozumiem :decayed: przefarbowałeś się na bląd :polew: :polew: albo na blond
Kędzior Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 trochę mi sie priorytety zmieniły sam rozumiesz ... nierozumiem :decayed: przefarbowałeś się na bląd :polew: :polew: buehehehe :polew: :polew: Max a moze ty sie przefarbowales?
Maxito Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 po tym dębowym to znowu będzie Cię rzucać po ścianach jak ostatnio :gwizdanie: rozchodniaczek a ciebie niby nie rzucalo :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Maj 2011, 22:37_________________________________________________ kędzior :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :> wbijaj jutro popierdolimy o jakis glupotach tzn na powazne tematy pogadamy spoko Blondasie [br]Dopisany: 02 Maj 2011, 22:45_________________________________________________ trochę mi sie priorytety zmieniły sam rozumiesz ... nierozumiem :decayed: przefarbowałeś się na bląd :polew: :polew: buehehehe :polew: :polew: Max a moze ty sie przefarbowales? nie, opierdoliłem się na łyso
Kędzior Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 opierdoliłem się na łyso [br]Dopisany: 02 Maj 2011, 22:47_________________________________________________wez sobie indentyfikator na jutro zebysmy cie poznali [br]Dopisany: 02 Maj 2011, 22:48_________________________________________________dobra czas leciec w kime bajoo
Mario22 Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Psssyyytttt tyskacz... ejj bo otworze zaraz debowego nie zmuszajcie mnie heheMax a ty tylko wchodzisz na forum jak jestes uchlany bys sie czesciej pojawial Tez mam Dębowe ale duże więc zostawiam sobie na jutro... :gwizdanie: po tym dębowym to znowu będzie Cię rzucać po ścianach jak ostatnio :gwizdanie: Kiedy ostatnio???? :decayed:
stanley Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Psssyyytttt tyskacz... ejj bo otworze zaraz debowego nie zmuszajcie mnie heheMax a ty tylko wchodzisz na forum jak jestes uchlany bys sie czesciej pojawial Tez mam Dębowe ale duże więc zostawiam sobie na jutro... :gwizdanie: po tym dębowym to znowu będzie Cię rzucać po ścianach jak ostatnio :gwizdanie: Kiedy ostatnio???? :decayed: przypuszczam, że to był piątek :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Psssyyytttt tyskacz... ejj bo otworze zaraz debowego nie zmuszajcie mnie heheMax a ty tylko wchodzisz na forum jak jestes uchlany bys sie czesciej pojawial Tez mam Dębowe ale duże więc zostawiam sobie na jutro... :gwizdanie: po tym dębowym to znowu będzie Cię rzucać po ścianach jak ostatnio :gwizdanie: Kiedy ostatnio???? :decayed: przypuszczam, że to był piątek :gwizdanie: Ciiii .... :gwizdanie: :gwizdanie: Zaraz na HBO2 Californication....
tolek85 Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 a raczejdobranoc.... od dzisiaj nie pijemuy new weeak...
Rekomendowane odpowiedzi