Kędzior Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 ja chciałem ale na razie odpuszczam nie wiem czy za niedługo nie stanę się posiadaczem BMW nom bmw sa bardzo ladne, szkoda ze ciezko trafic na 4x4 [br]Dopisany: 16 Maj 2011, 21:43_________________________________________________ a jakże w krzokach tez taki wesoly byles? :polew: :polew: a jakże owszem, nie?
stanley Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 ja chciałem ale na razie odpuszczam nie wiem czy za niedługo nie stanę się posiadaczem BMW a kup se... i tak Cie tutaj nikt nie lubi
akjam Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 ja chciałem ale na razie odpuszczam nie wiem czy za niedługo nie stanę się posiadaczem BMW Dlatego nie ma Cię na liście!
Miszka82 Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 ja chciałem ale na razie odpuszczam nie wiem czy za niedługo nie stanę się posiadaczem BMW a kup se... i tak Cie tutaj nikt nie lubi hola hola na forum pozostanę - liczą się ludzie ja chciałem ale na razie odpuszczam nie wiem czy za niedługo nie stanę się posiadaczem BMW Dlatego nie ma Cię na liście! no właśnie nie wiem skąd ta lista
akjam Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 ja chciałem ale na razie odpuszczam nie wiem czy za niedługo nie stanę się posiadaczem BMW a kup se... i tak Cie tutaj nikt nie lubi hola hola na forum pozostanę - liczą się ludzie ja chciałem ale na razie odpuszczam nie wiem czy za niedługo nie stanę się posiadaczem BMW Dlatego nie ma Cię na liście! no właśnie nie wiem skąd ta lista Na bani wymyśliłem. CHcesz synek polarek?
Kędzior Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 no właśnie nie wiem skąd ta lista bys jezdzil na spoty to bys wiedzial
akjam Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 no właśnie nie wiem skąd ta lista bys jezdzil na spoty to bys wiedzial :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 ja chciałem ale na razie odpuszczam nie wiem czy za niedługo nie stanę się posiadaczem BMW a kup se... i tak Cie tutaj nikt nie lubi hola hola na forum pozostanę - liczą się ludzie ja chciałem ale na razie odpuszczam nie wiem czy za niedługo nie stanę się posiadaczem BMW Dlatego nie ma Cię na liście! no właśnie nie wiem skąd ta lista Na bani wymyśliłem. CHcesz synek polarek? chce ale nie wiem jaki rozmiar to raz więc jak przymierzę od kogoś to se kupie no właśnie nie wiem skąd ta lista bys jezdzil na spoty to bys wiedzial pewnie masz rację
Kędzior Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 pewnie masz rację ja zawsze mam k*rwa racje powinienes o tym wiedziec hmm czas w kimonko
stanley Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Miszka - widzę Cię w rozmiarze L [br]Dopisany: 16 Maj 2011, 21:54_________________________________________________albo M
akjam Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 ja chciałem ale na razie odpuszczam nie wiem czy za niedługo nie stanę się posiadaczem BMW a kup se... i tak Cie tutaj nikt nie lubi hola hola na forum pozostanę - liczą się ludzie ja chciałem ale na razie odpuszczam nie wiem czy za niedługo nie stanę się posiadaczem BMW Dlatego nie ma Cię na liście! no właśnie nie wiem skąd ta lista Na bani wymyśliłem. CHcesz synek polarek? chce ale nie wiem jaki rozmiar to raz więc jak przymierzę od kogoś to se kupie No eSka albo eMka no chyba, że od czasu kiedy Cie nie widziałem bandzior się powiększył... :decayed: pewnie masz rację ja zawsze mam k*rwa racje powinienes o tym wiedziec hmm czas w kimonko Już?
Miszka82 Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Miszka - widzę Cię w rozmiarze L [br]Dopisany: 16 Maj 2011, 21:54_________________________________________________albo M no się zobaczy nie chcę kupić worka
stanley Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 co do jutrzejszego spota: w przypadku fajnej pogody proponuję spotkać się od razu na dolinie
akjam Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 co do jutrzejszego spota: w przypadku fajnej pogody proponuję spotkać się od razu na dolinie No jestem za i mówiłem już tydzień temu o tym... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 co do jutrzejszego spota: w przypadku fajnej pogody proponuję spotkać się od razu na dolinie No jestem za i mówiłem już tydzień temu o tym... :gwizdanie: wiem, brakowało tylko męskiej decyzji
akjam Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 co do jutrzejszego spota: w przypadku fajnej pogody proponuję spotkać się od razu na dolinie No jestem za i mówiłem już tydzień temu o tym... :gwizdanie: wiem, brakowało tylko męskiej decyzji Ciekawe kto podpowiedział inaczej... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 co do jutrzejszego spota: w przypadku fajnej pogody proponuję spotkać się od razu na dolinie No jestem za i mówiłem już tydzień temu o tym... :gwizdanie: wiem, brakowało tylko męskiej decyzji Ciekawe kto podpowiedział inaczej... :gwizdanie: czyli jutro w razie czego, od razu dolina
Miszka82 Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 co do jutrzejszego spota: w przypadku fajnej pogody proponuję spotkać się od razu na dolinie No jestem za i mówiłem już tydzień temu o tym... :gwizdanie: wiem, brakowało tylko męskiej decyzji i będzie tak dalej dopóki nie pojawię się na spocie
akjam Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 co do jutrzejszego spota: w przypadku fajnej pogody proponuję spotkać się od razu na dolinie No jestem za i mówiłem już tydzień temu o tym... :gwizdanie: wiem, brakowało tylko męskiej decyzji Ciekawe kto podpowiedział inaczej... :gwizdanie: czyli jutro w razie czego, od razu dolina TAK! :gwizdanie: co do jutrzejszego spota: w przypadku fajnej pogody proponuję spotkać się od razu na dolinie No jestem za i mówiłem już tydzień temu o tym... :gwizdanie: wiem, brakowało tylko męskiej decyzji i będzie tak dalej dopóki nie pojawię się na spocie Ty wreszcie dotrzesz kiedyś? P.S. CHodzi o męską decyzję.
stanley Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 co do jutrzejszego spota: w przypadku fajnej pogody proponuję spotkać się od razu na dolinie No jestem za i mówiłem już tydzień temu o tym... :gwizdanie: wiem, brakowało tylko męskiej decyzji i będzie tak dalej dopóki nie pojawię się na spocie tak, zawsze kojarzysz mi się ze słowem "brak"...
Rekomendowane odpowiedzi